TorQue9 Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Mozilla Firefox de prima data cand mi-am luat PC , deoarece joc jocuri de tip browser iar Greasemonkey pt Mozilla Firefox este un cheat foarte bun Quote
ApologetX Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Cand citesc asfel de subiecte, nici nu mai stiu ce browser sa folosesc.. , deocamdata ma folosesc si eu de Mozilla (cu ceva add-onuri.. ps: ati incercat PicLens? e super (pt poze)) dar am si Opera instalat desi nu il folosesc... ma mai folosesc cateodata de IE ca sa testez ceva pagini/aplicatii web..Mie mi se misca bine Mozilla ,probabil si ptr ca am un calc mai puternic.. deci nu stiu ce sa va recomand... luati-l pe ala care se misca ca Bruce Lee, sigur ca Steven Segal ,sa cantareasca ca o pana... (in functie de PC-ul vostru)! Quote
Hertz Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Mozila Firefox-daily updatesInternet Explorer 6 ACum ma pun sa incerc Safari sa vad daca asa vitezoman e. Quote
rhs243 Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 firefox - mi se pare mai rapid ... se incarca oarecum paginile mai rapid ... m-a m obisnuit cu el nu-mi place opera din 2 motive 1.e si varianta comerciala (parca)2.manager de torrents foarte prost Quote
Kestor Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Mozilla Firefox. Are el defectele lui, dar, cu add-on-urile lui, merita luat. Asta e parerea mea.Am incercat Opera, mi-a placut, dar e mai bun Firefoxu.IE nu imi place din toate motivele mentionate in postarile de mai sus O sa incerc si Safari. Vad ca e laudat mult. - K Quote
raz3k Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Firefox 2.* cu ( about:config network.dns.ipv4OnlyDomains - true ) + NoScript + Dns caching local + forwarders la opendns + imunizare spybot s&d(asta numai pe windows) si mai bine de atat eu zic ca nu se poate... cel putin la mine incarca site-urile instant (linux). Quote
paxnWo Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 folosesc atat IE7 cat si Firefox 2.0.14 ... depinde care e mai aproape de pointerul de la mouse Quote
Ady04 Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 eu am ie7, opera si mozila firefox. Da cel mai bun mi se pare firefox ca paginile se incarca mai repede fata de celelalte si e cel mai bun la download Quote
Jidan Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Fol mozzila firerox...sunt destul de multumit de el...doar ca mi-a facut unele figuri !Si in bitefight..cand dau sa ma conectez...bag user si parola.....corecte bineinteles, si dau sa intru si nu imi intra .. are mom cand face asa, dar in ultimul timp am jucat din explorer mai mult !Dar cred ca o sa apelez la opera ! Quote
jigsy18 Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Eu folosesc Mozilla Firefox 3.0 personalizat si IE6 din cand in cand la site .... pentru ca nu are history ) Quote
bai3tzash Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Firefox 3.... M-am obisnuit cu el.... Quote
bogtheman Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Eu folosesc FireFox 3 .. e bun pt socks.. ie nu le mananca bine. Dar am si Ie pentru Aol. Pe Desktop am Opera. Ma inteleg mai bine cu ala totusi. Quote
sh0ody Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Opera 9.5 mi se pare foarte bun, are o grafica buna, incarca repede paginile(cea ce firefox nu face) s.a.m.d.am si Mozilla Firefox dar nu imi place Quote
TeRoRisTuL Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Eu folosesc Mozilla Firefox 3....mie mi se pare destul de bun...si incarca si repede paginile.. Quote
chessh Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Mozilla Firefox 3 si eu ce-i ala browser ????on: am trecut si eu pe firefox 3 , e mistoRatat Quote
chessh Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Nu stiu cum va suporta saracii de kw3rln sau Nemessis Quote
begood Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 ce pica la mana, dar prefer maxthon http://www.maxthon.com/rapid, curat (dak minimalizezi curata toti ramii) fata de mozilla ... opera e bun pt ca incarca foarte repede flashu (mere frumos youtube) iar mozilla cu pluginurile ei Quote
Freakcro Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Ok ... Firefox 2.0.0.15 mam obisnuit cu el ... si raman cu el Quote