Silviu Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Nokia 220, telefonul de 29 de euro la care bateria te tine o luna. Are Facebook preinstalat. Noul telefon Nokia 220 si-a facut intrarea la Mobile World Congress de la Barcelona.Nokia 220 este probabil cel mai ieftin telefon de pe piata care iti permite sa intri pe Facebook si pe Twitter. Gadgetul costa doar 29 de euro la liber si este disponibil in intreaga lume incepand de astazi. Telefonul s-a lansat in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona. La acelasi eveniment, compania a lansat si primele telefoane Nokia cu Android, Nokia X si Nokia X+.La acesti bani primesti un telefon mai aproape de cele clasice decat de smartphone-uri. Ecranul are 2,4 inch, camera 2MP si exista si o varianta dual-SIM daca te intereseaza asta. Nokia 220 este pregatit sa intre pe Internet si vine cu aplicatiile Facebook si Twitter instalate. Cei de la Nokia pun la dispozitia utilizatorilor browserul Xpress cu cautare prin motorul Bing.Telefonul va fi disponibil in toata lumea. Bateria lui va tine o luna in stand-by sau 51 de ore daca asculti muzica.La acelasi eveniment, compania a prezentat si telefonul Asha 230, care costa 45 de euro, si este un pic peste Nokia 220.Acesta are un ecran de 2,8 inch, camera de 1,3 MP si o baterie care tine 33 de zile in stad-byy. Sursa: yoda.ro Quote
contsters Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Am intrat pe fb si de pe Nokia 1610, daca nu ma insel. L-a testat cineva? Quote
d33nis Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Daca stie cineva de unde pot procura acest telefon sau daca vinde cineva, astept pm. Quote
Coco93 Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 Daca stie cineva de unde pot procura acest telefon sau daca vinde cineva, astept pm.Si eu vreau sa stiu. M-am uitat pe net dar se pare ca in Romania inca nu a aparut. Daca aveti ceva informatii va rog postati aici. Quote
Gio33 Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 In sfarsit s-au facut si modificari masive pe partea de baterie si economie a energiei, sa ii forteze putin pe apple si samsung sa scoata si ei ceva mai potent din pct de vedere al autonomiei. Quote
dicksi Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 ce stire de rahat o luna in STAND-BY si 51 ore de muzica. pai majoritatea telefoanelor au o luna in stand-by de ex galaxy S2 Up to 710 h(30zile) (2G) / Up to 610 h (3G) Quote
bcman Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 ce stire de rahat o luna in STAND-BY si 51 ore de muzica. pai majoritatea telefoanelor au o luna in stand-by de ex galaxy S2 Up to 710 h(30zile) (2G) / Up to 610 h (3G)Incearca sa nu-ti mai folosesti telefonul deloc. Ne auzim peste o saptamana. Quote
AlMalalah Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 In Romania cred ca va costa dublu sau triplu fata de cat vine in lei 29Euro. Quote
dicksi Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Incearca sa nu-ti mai folosesti telefonul deloc. Ne auzim peste o saptamana.daca ai citi la ce scrie exact la specificatii ai intelege de ce e o stire de rahat :talk time Up to 15 h unde vezi aici 1 luna dar titlurile astea prind la fraieriNokia 220 - Full phone specifications Quote
madmaxx Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 in UK..este am vazut azi la tesco 9 lire costa Quote
yoyois Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 @dicksi are dreptate.. Nokia se foloseste de renumele ei de "bateria tine la infinit" ca sa vanda telefoane.Specificatiile nu sunt grozave, nici bateria atasata nu pare fenomenala.E doar o stragetie simpla de marketing: Ai Facebook si Twitter + camera foto mereu, reincarci telefonul cand iti amintesti.Cred ca realitatea o sa fie usturatoare pentru cei care isi cumpara telefonul. (nu poti sa faci prea multe cu el, bateria te tine o perioada normala de 2-3 zile) Quote
bcman Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 daca ai citi la ce scrie exact la specificatii ai intelege de ce e o stire de rahat :talk time Up to 15 h unde vezi aici 1 luna dar titlurile astea prind la fraieriNokia 220 - Full phone specificationsNokia 3310 are intre 2 ore jumate si 4 ore jumate talk time si nu are nici macar display color. Quote
d33nis Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Ce-ar fi sa va da-ti parerile dezaprobatoare abia atunci cand veti fi folosit/testat deja acest terminal. Pana atunci eu unul sunt foarte optimist si increzator in ceea ce au anuntat la Barcelona. Quote
l3tmeb3 Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 in UK..este am vazut azi la tesco 9 lire costaMa indoiesc ca a aparut asa repede in magazine indiferent de tara .M-am uitat la ei pe site de curios si ...pauza .Am un nokia 1616 , tine 2 sapt bateria in stand by . Quote