AsalT Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 (edited) De cateva zile, tot mai des, nu pot intra pe RST, pur si simplu nu se conecteaza...E numai la mine, sau mai are cineva aceasta problema? Edited February 24, 2014 by AsalT Quote
IMAGINARY Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 De cateva zile, tot mai des, nu pot intra pe RST, pur si nu se conecteaza...E numai la mine, sau mai are cineva aceasta problema?Si eu la fel. Quote
Cifre Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Tin sa mentionez ca sunt din UK si am aceaisi problema. Quote
kznamst Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Si eu tot. Cam spre seara se intampla cel mai des. Quote
Elohim Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Subscriu, initial am crezut ca este de la vpn si de la dns server, dar se pare ca nu am numai eu problema asta. Quote
ringo95 Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Am clickshit si uneori imi apare offline aleatoriu in timpul zilei.P.s. si de pe tel imi mergr rau... Edited February 25, 2014 by ringo95 Quote
neox Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Si eu la fel, numai daca dau restart pc pot intra sau reboot router nu tot timpu dar cateodata.Dar nu ma deranjeaza important este ca pot intra Quote
AsalT Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 In momentul in care nu imi mergea, am incercat de pe telefon, si...aceiasi chestie. Quote
Bolovanus Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 da askwrite flood, isi testeaza tunurile Quote
Nytro Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Babelor, veniti in cacat si cu niste detalii tehnice, inca nu mi-am reparat globul de cristal sa stiu de ce nu va merge.1. La ping in gateway aveti raspuns?2. DNS-ul e rezolvat corect?3. Alte site-uri va merg (fara sa fie din cache)?4. La ping raspunde RST? 5. La traceroute ajunge pana la server?6. Se realizeaza conexiunea?7. Se conecteaza pe portul 80?8. Site-urile de "is this site down just for me" zic ca e down?9. Cu un proxy va merge?10. Cu Tor va merge?11. De pe telefon (internet mobil) va merge?Completati formularul de mai sus macar. Quote
AsalT Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 DownForEveryone: Down, desi la un prieten mergea in acel moment...De pe mobil tot nu merge. Quote
AsalT Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 Si eu stau afara...aceiasi chestie, prietenului care ii mergea in momentul in care mie nu-mi mergea, sta in RO. Quote
Kalashnikov. Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Pagina web nu se poate înc?rca, deoarece serverul nu a trimis date.Cod de eroare: ERR_EMPTY_RESPONSEdin US (cate o data da asa, da daca dau un refresh merge) Quote
ringo95 Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Babelor, veniti in cacat si cu niste detalii tehnice, inca nu mi-am reparat globul de cristal sa stiu de ce nu va merge.1. La ping in gateway aveti raspuns?2. DNS-ul e rezolvat corect?3. Alte site-uri va merg (fara sa fie din cache)?4. La ping raspunde RST? 5. La traceroute ajunge pana la server?6. Se realizeaza conexiunea?7. Se conecteaza pe portul 80?8. Site-urile de "is this site down just for me" zic ca e down?9. Cu un proxy va merge?10. Cu Tor va merge?11. De pe telefon (internet mobil) va merge?Completati formularul de mai sus macar.Am scris eu asta:Am clickshit si uneori imi apare offline aleatoriu in timpul zilei.P.s. si de pe tel imi mergr rau... DA NU MERGE nici de pe tel, mai ales dimineata apropo am facut si testul down just for me, si a iesit down... (net mobil clar! ) Quote
BLKoldSUN Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Nici mie nu mi se conecteaza uneori Zice doar Connection timeout. Quote
cybercop Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Babelor, veniti in c...t si cu niste detalii tehnice, inca nu mi-am reparat globul de cristal sa stiu de ce nu va merge.1. La ping in gateway aveti raspuns?Exista.2. DNS-ul e rezolvat corect?Da3. Alte site-uri va merg (fara sa fie din cache)?Da.4. La ping raspunde RST? Nu.5. La traceroute ajunge pana la server?Nu.6. Se realizeaza conexiunea?Nu.7. Se conecteaza pe portul 80?Da.8. Site-urile de "is this site down just for me" zic ca e down?rstforums.com is up and running, may be you.9. Cu un proxy va merge?Nu cu toate.10. Cu Tor va merge?De data asta n-am incercat.LE: Am incercat, functioneaza bine.11. De pe telefon (internet mobil) va merge?De pe telefon nu am incercat, deoarce este acelasi router. Iar de pe telefon nu ma conectez NICIODATA pe rst.Completati formularul de mai sus macar.Incercat romtelefon nu afiseaza pagina.Incercat erdeesh afiseaza tot timpul pagina.La proxy-uri (la http-uri nu, la https-uri da).Editare ulterioara:Daca are vreo importanta SO, eu folosesc Linux si nu Windows.Browser: Iceweasel. Cache-ul e limitat la 0 MB si am sters si cookies. Edited February 27, 2014 by cybercop adaugare continut Quote
Nytro Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Pagina web nu se poate înc?rca, deoarece serverul nu a trimis date.Cod de eroare: ERR_EMPTY_RESPONSEdin US (cate o data da asa, da daca dau un refresh merge)In sfarsit o informatie utila.Aveti AVG?Aveti Chrome? Toti? De pe Mozilla nu merge? Edited February 25, 2014 by Nytro Quote
AsalT Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 Azi, pana la ora asta, a mers fara probleme, nu stiu daca asta se datoreaza faptului ca mi-am schimbat IP-ul... Quote
sensi Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Bai bajeti, stergeti cookie & cache si o sa mearga, cel putin la mine asa am rezolvat problema (Firefox). Quote
Stfean_Iordache Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Asa deci eu am incercat si de pe mozilla si firefox cu incognito si nu a mers . Ori mi se incarca partial(fara css si uneori nici tot scrisul) ori nu se incarca de loc . In schimb am incercat cu tor si parca mergea . E posibil sa fie de la ISP ? Quote
Kalashnikov. Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) In sfarsit o informatie utila.Aveti AVG?Aveti Chrome? Toti? De pe Mozilla nu merge?nu am antivirus, acum testez de pe mozilla (linux), daca e ceva revin cu un reply.Mie mi-a mers perfectpostul este destinat celor care AU probleme cu conectarea pe site. Edited February 25, 2014 by Kalashnikov. Quote
ringo95 Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 In sfarsit o informatie utila.Aveti AVG?Aveti Chrome? Toti? De pe Mozilla nu merge?Nu nu am avg.Am chrome, ieri foloseam mozilla insa de azi chrome... nu cred ca e de la browser...., in mozilla nu mergea. Quote
Maximus Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 eu nu am nici un fel de problema .. sa fiu sad sau happy ? Quote