aelius Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 ........... A fost o neintelegere, tie ti-a aparut la "new activity" si au postat mai multi inaintea ta, el a vazut data la care s-a facut threadul si tot asa. Am dat eu reverse la warn Quote
Maximus Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 @Sadiq , nu am nimic cu tine,ti-am dat warn pe nedrept. Scuze. Quote
Kabron Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Am primit ban doar pentru ca am postat o poza cu unu iar Fallen mi-a dat ban doar ca sa se simta el bine si a invocat o regula ca politistii aia cand vor sa iti dea amenda. ca am pus o poza cu cineva si aia era o poza random dupa pagina funny. wtf?Intr-o tara civilizata tu nu ai avea dreptul sa deschizi gura Quote
TheKing- Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 k1NNG user, de ce am primit ban? Adica stiu de ce, motivul este carding si nici nu am facut! Quote
wildchild Posted June 11, 2014 Report Posted June 11, 2014 k1NNG user, de ce am primit ban? Adica stiu de ce, motivul este carding si nici nu am facut! Nici nu ne a?teptam s? recuno?ti. Quote
Cartman. Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 (edited) You have received a warning at Romanian Security TeamDear Cartman.,You have received a warning at Romanian Security Team.Reason:-------Limbaj inadecvatLimbaj inadecvat-------Original Post:https://rstforums.com/forum/85821-ce...rst#post552257Se apuca tigani ,,ca sa imprumute lovele de la prieteni bine inteles acei prieteni nu stie ca iei imprumuta,, ei vor lua fara sa ceara voie nu vor fura nimic.P.S// parca vad un tigan :'' ia sa vedem ce fraier mi-a picat in FLC aka RAT (Fraier Lovele Ciordeles) Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.All the best,Romanian Security Team @hate.me asta e cel mai stupid warn acordat ever ce limbaj inadecvat?Daca cuvantul fraier e inadecvat injuraturile de morti mama si raniti cum sunt? Edited June 20, 2014 by Cartman. epic Quote
M2G Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 (edited) Threadul acela imi suna mai mult a caterinca si oricum a fost inchis. Ai primit un cartonas galben, asta nu se contorizeaza ca si warn. Probabil a fost o neintelegere. Ti-am dat revert la acel avertisment.LE: Tocmai m-am uitat peste posturile tale si nu mi se par foarte calitative. Incearca sa faci ceva util pentru comunitate. Edited June 20, 2014 by M2G Quote
io.kent Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Eu personal nu permit nimanui sa ma injure, adevarul este ca nu dau nici motive, si tin la demnitatea mea, frumos ar fi si placut sa vad ca nu se mai injura baieti, si se respecta, omenia se castiga nu se impune! Quote
M2G Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Nu a injurat pe nimeni, va rog sa nu mai comentati daca nu mai aveti alte plangeri. Quote
malsploit Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 @hate.me asta e cel mai stupid warn acordat ever ce limbaj inadecvat?Daca cuvantul fraier e inadecvat injuraturile de morti mama si raniti cum sunt?Ti-am dat warnul ala pentru modul in care te exprimi. Probabil ai vrut sa fii putin sarcastic. Data viitoare, poate iti iese. Quote
321 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 (edited) a facut spam unu cu poza asta xxx si zice ca ii fallen =]]]]]]]]]eu am dat paste 1 data la ea si am ras si mam trezit cu ban Edited June 22, 2014 by Usr6 da 1 Quote
byte_3_zile Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Am primit ban 3 zile pentru ca am postat urmatoarele poze pe chat...http://i.imgur.com/v35ZCBY.jpghttp://i.imgur.com/UGgAfTL.pngNu am incalcat nicio regula (cred)... @Byte-ul Quote
malsploit Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Am primit ban 3 zile pentru ca am postat urmatoarele poze pe chat...http://i.imgur.com/v35ZCBY.jpghttp://i.imgur.com/UGgAfTL.pngNu am incalcat nicio regula (cred)... @Byte-ulFoarte bine Nu aveti voie sa postati poze cu vreun membru al forumului. Credeam ca v-a trecut febra tk. Vorbeste cu cel care ti-a dat ban si rezolvati problema. Ce e pe chat, ramane pe chat. Quote
wtf Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 (edited) Ai postat poze cu caracter personal pe chat, asa ca eu ti-am dat ban si tie si lui TinKode la cererea lui @Vlachs .(17:49:48) Vlachs: reveniti in 3 zile(17:51:42) Vlachs: wtf tu nu ai drepturi de mod pe chat ?(17:51:49) wtf: am bre(17:52:06) Vlachs: pai si ce astepti sa stergi posturi si sa dai ban(17:52:09) Vlachs: nu nu(17:52:21) Vlachs: daca posteaza cineva poze cu userii, ban macar pe chat(17:52:25) Vlachs: nu fiti marlani(18:01:25) byte_3_zile: vlachs... am pus o poza cu christiano ronaldo si una cu tinkode ><(18:01:27) byte_3_zile: dc ban (18:02:16) Vlachs: byte_3_zile ca ai pus o poza cu tinkode(18:02:23) Vlachs: i-ai cerut permisiunea?Daca situatia necesita o decizie, atunci nu sta in puterile mele. Edited June 25, 2014 by wtf Quote
Vlachs Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 (edited) Foarte bine Nu aveti voie sa postati poze cu vreun membru al forumului. Credeam ca v-a trecut febra tk. Vorbeste cu cel care ti-a dat ban si rezolvati problema. Ce e pe chat, ramane pe chat.In cazul pozelor, cine posteaza primeste si pe forum. Nu se poate ca cineva sa posteze poze cu un membru al forumului si dupa doar iese de pe chat.Oricum au doar 3 zile.PS: Eu am dat ban-urile, nu wtf. Edited June 25, 2014 by Vlachs Quote
byte_3_zile Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Ai postat poze cu caracter personal pe chat, asa ca eu ti-am dat ban si tie si lui TinKode la cererea lui @Vlachs .(17:49:48) Vlachs: reveniti in 3 zile(17:51:42) Vlachs: wtf tu nu ai drepturi de mod pe chat ?(17:51:49) wtf: am bre(17:52:06) Vlachs: pai si ce astepti sa stergi posturi si sa dai ban(17:52:09) Vlachs: nu nu(17:52:21) Vlachs: daca posteaza cineva poze cu userii, ban macar pe chat(17:52:25) Vlachs: nu fiti marlani(18:01:25) byte_3_zile: vlachs... am pus o poza cu christiano ronaldo si una cu tinkode ><(18:01:27) byte_3_zile: dc ban (18:02:16) Vlachs: byte_3_zile ca ai pus o poza cu tinkode(18:02:23) Vlachs: i-ai cerut permisiunea?Daca situatia necesita o decizie, atunci nu sta in puterile mele. Sa fim seriosi, daca scri tinkode pe google iti apar numai poze cu el.Nici macar nu se vad ochii din cauza patratelelor.Intelegeam daca postam o poza din aia cu pula in loc de nas sau cine mai stie. E aiurea. Quote
Vlachs Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Sa fim seriosi, daca scri tinkode pe google iti apar numai poze cu el.Nici macar nu se vad ochii din cauza patratelelor.Intelegeam daca postam o poza din aia cu pula in loc de nas sau cine mai stie. E aiurea.Regulile sunt cu un scop. O zi buna, plina de bucurie si fericire. Quote
Illuminatul Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 (edited) Usr6 mi-a dat warn pentru postul meu inutil postat intr-o categorie ce are asa ceva plus ca l-a si inchis, vreau sa stiu daca are dreptate sau nu pentru ca nu e chiar inutil e o intrebare care nu mia raspuns nici google , si nu vreau sa fie sanctionat in niciun fel chiar el mi-a spus sa fac o reclamatie aici. Edited July 7, 2014 by Illuminatul Quote
M2G Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Forumul se numeste Romanian Security Team, nu Romanian Biologic Catalog. E chiar inutil postul. Daca categoria se numeste Non-It nu inseamna ca poti posta toate tampeniile cum ar fi ca ai prins un gandac. Quote
Nemessis Posted July 7, 2014 Author Report Posted July 7, 2014 (edited) Usr6 mi-a dat warn pentru postul meu inutil postat intr-o categorie ce are asa ceva plus ca l-a si inchis, vreau sa stiu daca are dreptate sau nu pentru ca nu e chiar inutil e o intrebare care nu mia raspuns nici google , si nu vreau sa fie sanctionat in niciun fel chiar el mi-a spus sa fac o reclamatie aici.Esti un utilizator inutil, agramat si vii numai cu idei idioate. Ban 6 luni.M-am razgandit. Ban permanent pentru ca ma plictisesti cu injuraturi pe care nu o sa stau in vecii vecilor sa le citesc. Edited July 8, 2014 by Nemessis Quote
kempactick Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Salut,Cand am intrat acum 2 minute pe chat, am zis "salut", si am primit ban. De ce? N-am zis nimic grav... De acum o sa zic "Mueee" si atunci stiu de ce am primit.Ps: M-ai primesc cateodata, fara sa zic nimic.NU zic neaparat abuz de putere, dar... Quote
Vlachs Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Salut,Cand am intrat acum 2 minute pe chat, am zis "salut", si am primit ban. De ce? N-am zis nimic grav... De acum o sa zic "Mueee" si atunci stiu de ce am primit.Ps: M-ai primesc cateodata, fara sa zic nimic.NU zic neaparat abuz de putere, dar...Ai primit kick, eu ti-am dat, tu inca cu unu intrati pe canalul celalalt si va labariti acolo, ti-am dat preventiv. Quote
kempactick Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Ai primit kick, eu ti-am dat, tu inca cu unu intrati pe canalul celalalt si va labariti acolo, ti-am dat preventiv.Well... da asta asa este, dar n-am mai zic nimic pe rstech decand mi-a dat intr-o zi wtf ban si am zis ca numai zic nimic rau si n-am mai zis de 1 sapt. cred. Quote
wtf Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 n-am mai zic nimic pe rstech decand mi-a dat intr-o zi wtf ban si am zis ca numai zic nimic rau si n-am mai zis de 1 sapt. cred.Asta e ideea. Ca noi v-am spus si cu frumosul n-ati vrut sa intelegeti.Astfel ca va educam cu forta si vad ca functioneaza. Quote