read000write Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Marele em a decis ca trebuie sa ...You have been banned for the following reason:Pauz? 24h. Ne revedem luni . -emIn semn de multumire pentru activitatea mea, si pentru ca am incercat sa ajut aici.I-am aratat ca a gresit, unde a gresit, si i-am explicat ca tot ce am sugerat acolo a fost testat, dar inteligenta lui fantastica a decis ca trebuie sa iau ban...E un ban dat la misto.Astept sa se faca dreptate.Si pe langa astea, si-a sters postul, mi-a sters postul unde i-am aratat ca a gresit.Pe langa astea, mi-a dat ban pe contul secundar, in ciuda faptului ca am voie sa imi mai fac 1 cont ca sa dau reply aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Marele em a decis ca trebuie sa ...In semn de multumire pentru activitatea mea, si pentru ca am incercat sa ajut aici.I-am aratat ca a gresit, unde a gresit, si i-am explicat ca tot ce am sugerat acolo a fost testat, dar inteligenta lui fantastica a decis ca trebuie sa iau ban...E un ban dat la misto.Astept sa se faca dreptate.Si pe langa astea, si-a sters postul, mi-a sters postul unde i-am aratat ca a gresit.Pe langa astea, mi-a dat ban pe contul secundar, in ciuda faptului ca am voie sa imi mai fac 1 cont ca sa dau reply aici.D? un mail pe contact@ratati.org ?i descrie situa?ia acolo. Sfatul b?trânilor o s? analizeze situa?ia ta ?i o s? dea un r?spuns.Tu e?ti omul care face offtopic peste tot, omul care îi zice unuia cum s? î?i instaleze un driver de windows pe linux folosind wine, omul care are sugestii cum s? func?ioneze forumul de?i s-a înscris luna trecut?.Hai c? banul t?u de o zi s-a transformat în permanent pentru 5 cartona?e ro?ii. Reply = ban pe clas? IP. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
read000write Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 D? un mail pe contact@ratati.org ?i descrie situa?ia acolo. Sfatul b?trânilor o s? analizeze situa?ia ta ?i o s? dea un r?spuns.Tu e?ti omul care face offtopic peste tot, omul care îi zice unuia cum s? î?i instaleze un driver de windows pe linux folosind wine, omul care are sugestii cum s? func?ioneze forumul de?i s-a înscris luna trecut?.Hai c? banul t?u de o zi s-a transformat în permanent pentru 5 cartona?e ro?ii. Reply = ban pe clas? IP.1. NU i-am zis eu sa isi instaleze driverele pe WINE, a zis ca nu poate fara ele si l-am lasat asa.2. De la ultimul ban, arata-mi unde am facut off-topic!In concluzie, esti un om mic, ratat, mult prea nesemnificativ ca sa te bag in seama, sau macar sa te injur, nu meriti efortul.Pe RST, de mult timp incoace, sunt apreciati numai lingacii, sugatorii de pula, cei care incearca sa ajute si nu fac parte din gasca sunt banati. Va meritati unii pe altii.Totusi, imi pare rau de timpul irosit pe aici pentru a face ceva, trebuia sa imi dau seama de nivelul intelectual de pe aici de mai de mult, pacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 1. NU i-am zis eu sa isi instaleze driverele pe WINE, a zis ca nu poate fara ele si l-am lasat asa.2. De la ultimul ban, arata-mi unde am facut off-topic!In concluzie, esti un om mic, ratat, mult prea nesemnificativ ca sa te bag in seama, sau macar sa te injur, nu meriti efortul.Pe RST, de mult timp incoace, sunt apreciati numai lingacii, sugatorii de pula, cei care incearca sa ajute si nu fac parte din gasca sunt banati. Va meritati unii pe altii.Totusi, imi pare rau de timpul irosit pe aici pentru a face ceva, trebuia sa imi dau seama de nivelul intelectual de pe aici de mai de mult, pacat.Uite posturihttps://rstforums.com/forum/85381-sqli-fuckbook18-com-2.rst#post556666https://rstforums.com/forum/84920-huan-guard-v4-cel-mai-tare-protector-cs-2.rst#post556672https://rstforums.com/forum/86752-unlocker.rst#post557112https://rstforums.com/forum/87043-putin-ajutor-cu-niste-virusi-post558517.rst#post558517În?elege omene?te c? nu e?ti binevenit aici. Cius. Du-te înapoi pe tpu.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiranom Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) topic: https://rstforums.com/forum/83838-abuzuri-de-putere-reclamatii-6.rst#post559180Reclamatie @em motiv: mi-a inchis topicul fara motiv// @em: link-ul e pus gre?it. Nu am închis niciun topic în ultimul timp. Edited July 19, 2014 by em Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 topic: https://rstforums.com/forum/83838-abuzuri-de-putere-reclamatii-6.rst#post559180Reclamatie @em motiv: mi-a inchis topicul fara motiv// @em: link-ul e pus gre?it. Nu am închis niciun topic în ultimul timp.Eu ti l-am inchis. Vocile din capul meu au spus ca tac, daca iti inchid thread-ul. Trebuie sa ma crezi. Nu e nici un abuz. Am spus acolo motivul pentru care l-am inchis. Daca asta cu vocile ti se pare mai credibil, e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiranom Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 nu-i ok..nu am cerut asta. dar na lasa-l asa, mai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haked Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) imi pare rau ca intervin dar https://rstforums.com/forum/87184-comitetulastral.rst#post559269 nu te suportam Edited July 20, 2014 by haked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b8red Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Em, esti penibil. Ma rogi pe mess sa va las in pace cand cei care nu ma lasa in pace sunteti de fapt voi. In ultimele 3 saptamani ati lansat mai multe atacuri Ddos asupra retelei mele de acasa . Vi se pare ca atacurile Ddos sunt legale, boilor? Vedea-v-as in inchisoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nest Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Doresc sa il reclam pe tex ca mi-a stricat oportunitatea unui job in California prin decizia-i irationala de a imi bana userul pe chat.Serios acum, da-mi si mie unban ca ma plictisesc numa` pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Doresc sa il reclam pe tex ca mi-a stricat oportunitatea unui job in California prin decizia-i irationala de a imi bana userul pe chat.Serios acum, da-mi si mie unban ca ma plictisesc numa` pe forum.Nu ti-am dat eu ban. Eu dau direct pe forum.(00:05:02) RST: Banned Users: Nest, nui2(00:05:04) RST: Ban of user Nest revoked.(00:05:05) RST: Ban of user nui2 revoked.Deci, ce user ai avut inainte ? Daca tot ai adus vorba ...//edit: Nu conteaza, vad ca te-au ars colegii ca pe Viezure ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Hai ca m-am distrat cu voi! Ne auzim cu alta ocazie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwoyatai Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Nu ti-am dat eu ban. Eu dau direct pe forum.(00:05:02) RST: Banned Users: Nest, nui2(00:05:04) RST: Ban of user Nest revoked.(00:05:05) RST: Ban of user nui2 revoked.Deci, ce user ai avut inainte ? Daca tot ai adus vorba ...//edit: Nu conteaza, vad ca te-au ars colegii ca pe Viezure )Tu ce parola foloseai acum 8 ani? Ok, multumesc pentru ban. Tineti-i pe cei gen Cyb3rPulamea pe forum ca e ok asa, avem nevoie de tutoriale sa dam exploit in backtrack si de defaceuri cu masti de anonymous in ShowOff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bDyds Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Frate tocmai ce discutam cu Nest cum sa rezolv cu disputa mea cu paypal prin mesaje private. Puteti sa-mi dati o adresa de contact a lui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumudam1 Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 care a fost acel staff idiot, care mi-a inchis contul kumudam (cica pt tzeapa) nu obisnuiesc sa injur dar de data asta nu pot sa zic nimic altceva, decat sa-mi bag pula in creierul lui idiot ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumu-dam Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 nice forum..in loc sa mi se ofere explicatii, sunt banat din nou?pt ca am injurat? bine am facut, mi-a picat enorm de bineserios a fost un idiot cel care m a banat pt tzeapa fara sa ma intrebe, fara sa afle detalii si de la mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Calmeaza-te, nu vei obtine nimic bun injurand. A scris intr-un alt topic @aelius ca el ti-a dat ban, discuta frumos cu el despre ce s-a intamplat si vezi cum rezolvi lucrurile.Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Ok, acum se poate discuta altfel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumu-dam Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) cum sa se rezolve lucrurile, dupa ce imi distruge trustul, cine va ma avea incredere sa faca afaceri cu mine? spune-mi te rognu ar fi fost mai normal sa ma intrebe si pe mine despre ce e vorba, mai ales ca habar n-am pe cine am tzepuit Edited August 8, 2014 by kumu-dam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wNNk Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Salut !Acum aproximativ 1 an am luat ban pe contul care il foloseam. Nu ca mi-ar pasa oarecum, pentru ca nu am "adunat" foarte multe pe el, dar dupa ce am citit acest topic : RST Forums - Cum te-ai descurca daca ai fi moderator m-am gandit totusi ca a fost un abuz si ca ar trebui sa postez totusi aici. Motivul pentru care am fost banat este acest topic : https://rstforums.com/forum/69434-romanian-security-team-targeted-finish.rst#post448736. Baietii de la "isecenter" au postat un topic in care se "laudau" ca au dat flood pe RST si ca l-au picat. Eu, care nu am avut nimic de-a face nici cu forumul lor de cacat si nici cu flood-ul pe care l-au dat, m-am gandit ca poate v-ar interesa si pe voi ce au postat ei si am postat topicul lor aici pe forum. Am fost luat drept "partas" la actiunile lor, fara macar sa fiu intrebat daca am vreo legatura sau atentionat, am primit direct ban aici pe forum.Dinou, nu ca imi pasa prea mult de contul acela, pentru ca am descoperit ca am contul acesta putin mai vechi, doar ca nu vreau sa fiu vazut "in ochi rai", ca partas la cacaturile alora.Respect . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Nest - ?epar. Ban permanent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir-Galahad Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Dac? mai conteaz?.. ?i eu f?cusem o afacere cu Nest acum o s?pt?mân? cred. I-am trimis în jur de 10$ btc ?i nu am primit nimic în schimb. Scuza lui a fost c? nu a primit banii, de?i i-am dat dovezi clare c? banii au fost transfera?i în contul lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Dac? mai conteaz?.. ?i eu f?cusem o afacere cu Nest acum o s?pt?mân? cred. I-am trimis în jur de 10$ btc ?i nu am primit nimic în schimb. Scuza lui a fost c? nu a primit banii, de?i i-am dat dovezi clare c? banii au fost transfera?i în contul lui.Raporta?i oricât de mic? ar fi suma. ?eparii se mul?umesc ?i cu firimituri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1Nu Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Exact si eu am luat teapa de 10 euro...tot de la acest Nest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 V?d c? are tupeu. Dac? îl mai prind pe aici fac full disclore la date lui, s? v? bate?i pu?in pula de el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...