tudor13mn13 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Salutare RST ! Am revenit cu un nou tool alaturi de 321.Numele tool-ului este "RST Multi-Tool".Versiune : Pre-Release 0.5Compatibil : Windows Xp , 7 , 8 (testate) , Vista(netestat) , 32/64 biti---Screens:---Functiile Tool-ului:-Scrierea unui topic Nou(beta)-RST Browser(beta)-Email Bomber-Ask.fm Spammer-SQL Vuln Test-Shell ScannerDownload: RST Multi-ToolVirusTotal: https://www.virustotal.com/ro/file/540c144daba7c2819d8bbf3cbfcfa9ae71db3bdf465e1663ba6ab77a0a5c9adf/analysis/Daca descoperiti orice bug sau aveti o sugestie va rog sa imi spuneti si voi incerca sa repar bug-ul sau sa adaug noua functie.Acest tool este pre-released si Browser-ul si functia de a scrie un nou topic nu merg atat de bine cum ar trebui sa mearga , dar vor fi reparate in versiunea 1.0 care va aparea peste cateva zile. Edited June 21, 2014 by tudor13mn13 1
Viral-One Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Felicitari, pentru webbrowser de ce nu folosesti WebKit (chrome) sau GeckoFX (Firefox) ?
tudor13mn13 Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 Felicitari, pentru webbrowser de ce nu folosesti WebKit (chrome) sau GeckoFX (Firefox) ?Am sa folosesc in versiunea 1.0 .. am zis ca este pre-release . Multumesc pentru sfat
starlin1337 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Destul de frumos . Dar browseru dupa cum citeste pagina banuiesc ca este o versiune mai veche si o sa aibe erori mai bine il inlocuiesti cu altul mai bun cum a zis si ViralOne
gggsss Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 E Frumos programul, browserul il strica dar in rest arata bine
Kalashnikov. Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) la ce va asteptati cand se foloseste internet explorer felicitari pentru proiect, dar, doar mie mi se pare dubios loginu ala ? @321stati ma linistit, eram ironic+ 321, poti sa imi dai mie pm cu sursa si in program sa pui ceva in plus Edited June 21, 2014 by Kalashnikov.
tudor13mn13 Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 (edited) la ce va asteptati cand se foloseste internet explorer felicitari pentru proiect, dar, doar mie mi se pare dubios loginu ala ?Nu-i dubios WebBrowser1.Document.GetElementById("navbar_username").InnerText = TextBox2.Text WebBrowser1.Document.GetElementById("navbar_password").InnerText = TextBox3.Text Dim form As HtmlElement = WebBrowser1.Document.GetElementById("navbar_loginform") If form IsNot Nothing Then form.InvokeMember("submit") End If- @Ganav , il vom face open source cu permisiunea unui administrator . Edited June 21, 2014 by tudor13mn13
321 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @Kalashnikov. , putem da sursa unui administrator .. nu e nici un fel de stealer . 1
.Breacker Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Sterge?i bre prostia aia de "ask.fm" spammer. Mai nou ?iganii ?ia au pus captcha.
.Breacker Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @.Breacker avem optiune de proxy la settingsTu nu cite?ti sau nu ?tii?Am zis clar c? au implementat un cod de verificare captcha.
Viral-One Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Tu nu cite?ti sau nu ?tii?Am zis clar c? au implementat un cod de verificare captcha.Baiatul vrea sa spuna ca daca iti apare captcha introduci un proxy si gata...cred
321 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @Viral-One , da dupa ce da capcha introduci un proxy si gata. 1
Stfean_Iordache Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 @Viral-One , da dupa ce da capcha introduci un proxy si gata.haaha asta ar merge poate daca aveti proxyuri private din alea de 1$ bucata altfel cu cele scrapeuite o sa va ceara din prima captcha daca vreti sa faceti ceva bun luati api-ul de la deathbycaptcha si bagati-l in bot (au dll gata facut).
Wav3 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Nu vreau sa va descurajez, dar nu cred ca proiectul vostru este de pus la RST Power.Ati avea mai mult succes daca l-ati pune la Programare ca open-source.
Zatarra Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ciudata combinatie a "functiilor" . Era mai bine daca il axati pe ceva anume.
tudor13mn13 Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 Ciudata combinatie a "functiilor" . Era mai bine daca il axati pe ceva anume. Pai este un multitool .. Si stiu ca sunt combinate ciudat dar ma gandeam sa fac un update saptamanal si sa adaug un nou tool.
Erase Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Maine poimaine poate postati un program si pentru a deschide browser-ul sau eu stiu sa anunte ceasul din ora in ora.Ideea unui program este ca sa ajute utilizatorul sa faca ceva mai simplu, eficient si sigur (daca se poate) decat metodele existente deja.In alta ordine de idei sunt interesat sa aflu cati utilizatori vor folosi aplicatia voastra in defavoarea browser-ului ..Sper ca nu v-am descurajat prea tare si va sfatuiesc in continuare sa incercati sa creati ceva ce nu exista in momentul actual.
nooname Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 eu l-am incercat la email bomber dar s-a blocat apoi am incercat ask.fm spammer si merge perfect. felicitari!
Maximus Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Sincer, nu-mi place ;Write a new topic, wtf https://rstforums.com/forum/82990-rst-romanian-security-team-desktop-client.rst , uite diferenta (si nu pentru ca e facut de mine, nu, nu sunt rau) ;RST Browser BETA , ma asteptam la un browser cu ceva privacy sau plm ; ce dracu e BETA in WebBrowser1.Navigate("https://rstforums.com/") ;Adica daca tot faci ceva si-l numesti RST Forums's Something , fa-i frate un design frumos, o aranjare in Form ceva;Chiar si ca Pre-Release , it sucks.Te felicit pentru ca-ai invatat ceva totusi, si ca aplici (e o treaba, altii nici atat nu fac);Dar in release, scoate GroupBox-ul cu forum, si tine aplicatia la subiect !
-Immortal- Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Pentru webbrowser foloseste Gecko (folosit si la Mozilla) : Mozilla / Firefox / Gecko in VB.NET-VBForums
tudor13mn13 Posted July 6, 2014 Author Report Posted July 6, 2014 Sincer, nu-mi place ;Write a new topic, wtf https://rstforums.com/forum/82990-rst-romanian-security-team-desktop-client.rst , uite diferenta (si nu pentru ca e facut de mine, nu, nu sunt rau) ;RST Browser BETA , ma asteptam la un browser cu ceva privacy sau plm ; ce dracu e BETA in WebBrowser1.Navigate("https://rstforums.com/") ;Adica daca tot faci ceva si-l numesti RST Forums's Something , fa-i frate un design frumos, o aranjare in Form ceva;Chiar si ca Pre-Release , it sucks.Te felicit pentru ca-ai invatat ceva totusi, si ca aplici (e o treaba, altii nici atat nu fac);Dar in release, scoate GroupBox-ul cu forum, si tine aplicatia la subiect !Stiu..Multumesc pentru sfat.Sa il mai imbunatatesc sau ... ?
alexandruth Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Stiu..Multumesc pentru sfat.Sa il mai imbunatatesc sau ... ?DA.
-Immortal- Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Stiu..Multumesc pentru sfat.Sa il mai imbunatatesc sau ... ?Daca ramai cu IE ca browser...Poti sa te caci in acea functie, fara suparare.