Gio33 Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 (edited) Ba eu nu inteleg un lucru, si ce voi zice nu face referire la nimeni din tot topicul asta, ci in general.Ce atatea plansete si nemultumiri... faze de genu "vai dar toata lumea credea ca se da X" .. ba coaie da sunteti ratati? daca vine Pulea Franaru din minister si da un "hint" ca se da nustiu ce subiect, profii incep sa manance cacat ca se da aia, voi chiar credeti? Pai va meritati soarta... Cand am dat eu bacu acu 5 ani sau cati s-au facut de atunci, la fel incepeau oamenii ca sigur se da nustiu ce plm opera / autor .. dar nu stiu sa fi fost vreun prost (dintre cunoscuti) care sa fi zis ... ba, eu am invatat doar Y, ca asta am auzit ca o sa se dea.. nu frate, am invatat si eu si restu lumii toate operele din programa, am dat bani si timp pe meditatii ca profii nu erau in stare sa explice nimic, si nu sunt cel mai talentat in domeniul asta... si am invatat si am luat, fara sa mai comentez ceva.Cred ca si daca pica ce se specula, incepeati invers "vai, dar credeam ca se da orice altceva inafara de Z, ca ei clar ziceau ca se da Z ca sa invatam orice altceva".Lasati scuzele in plm, asta e un examen, inveti ce trebuie sa inveti pentru el si il iei, sau nu inveti si nu il iei, ca nu sunteti mai cu motz fata de acum 5-10 ani, ba din contra, din cauza anumitor influente vi se pare ca voi aveti dreptate in orice situatie. O sa vedeti cum sta treaba la facultate, cand o sa va rupeti capu in sesiune (acum depinde daca mergeti la Spiru.. ignorati ce am zis mai inainte).Sa nu mai zic cand o sa incercati sa va angajati undeva. Edited July 3, 2014 by Gio33 Quote
sudo Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Tu esti nemultumit ca a fost usor ? Voiai si mai usor ? LOL. Ai avut o lista lunga de subiecte la romana, daca chiar voiai nota mare invatai tot.Nu prea ne-am inteles, subiectul pentru M1 a fost foarte, foarte usor, ceea ce nu este normal. Din moment ce eu timp de 4 ani lucrez exercitii mult, mult mai dificile, mi se pare normal ca nivelul de dificultate sa fie putin mai ridicat. In schimb, limba romana a fost materie de 3 ore/saptamana. Ca tu sa imi ceri un subiect 3 in care sa abordez problematica geniului este deja o dovada fie de rea-vointa, fie de nesimtire. Nu a zis nimeni ca nu am invatat la romana, am citit tot, dar m-am axat pe proza, si datorita tematicii profilului la care sunt. Altceva e sa abordez proza si altceva sa abordez poezie. Quote
j1ll2013 Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 oameni buni calmati-va!oricum procentul de promovabilitate nu sare de 60 %. sa nu uitam ca doar 137 mii de elevi au dat bac-ul. ceilalti au "valuare" din nastere. la matematica cred ca a fost mai usor, insa la istorie a fost un subiect greu pentru majoritatea elevilor. p.s: nu inteleg de ce va agitati, oricum suntem si sunteti "generatia pierduta a europei".p.s 2: la profil tehnologic subiectele au fost asa de usoare pentru ca madam andronescu a vrut sa bag sub pres rahatul produs in urma desfintarii S.A.M Quote
Active Members SynTAX Posted July 3, 2014 Active Members Report Posted July 3, 2014 Daca voi va bateti capul cu bacul oare ce pretentii mai aveti de la viata? Nu acum pe bune. Quote
Illuminatul Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 un mic test.Ce ar fi daca toti elevi din romania nu sar mai duce sa dea bacuRaspunsuri:A.Sar scoate bacuB.Sar face alt bacC.Nu stiu nu ma intereseaza Quote
-Immortal- Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Am o ura maxima pe astia cu Eminescu...Bai vere, tu trebuie sa iti faci "datoria" si sa inveti la toate, nu poti sa te bazezi pe subiectul X sau Y pentru ca toata povestea e random... Quote
CristianRoflmao Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 D. Continua sa visezi...BTW: "S-ar"In cativa zeci de ani o sa dispara ca generatile devin pe zi ce trece tot mai proaste... Nu vezi ca merg pregatiti din cap pana in picioare sa copieze... si la faculta,bac,teste etc.Am o ura maxima pe astia cu Eminescu...Bai vere, tu trebuie sa iti faci "datoria" si sa inveti la toate, nu poti sa te bazezi pe subiectul X sau Y pentru ca toata povestea e random...Oare la subiectu trei tragerea se face pe random.org ca sa gaseasca ce subiect ne da? Quote
jetus Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Daca voi va bateti capul cu bacul oare ce pretentii mai aveti de la viata? Nu acum pe bune.Oare ce pretentii mai au daca pica bacul? Quote
passfig Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Ganditi-va in primul rand la cine vreti voi sa fiti si nu mai luati totul "la misto". Quote
-Immortal- Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Oare la subiectu trei tragerea se face pe random.org ca sa gaseasca ce subiect ne da?Ma pis pe ei, dar banuiesc ca joaca barbut cu banii furati de la stat, si ala care pierde tot primul, e pus sa aleaga subiectele...Just sayin'... Quote
hitme Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 fizica teoretic, cam nasol zic. ce parere aveti? ma refer calcule multe la termo,si ciudate Quote
jetus Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Putin cam dificil la info fata de ce-am lucrat pe la clasa , ma asteptam sa fie mai usor Quote
LichValue Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Destul de usor si subiectul la chimie, hai sa bem de fericire ca s-a terminat bacu, ca poate pe urma bem de necaz. Quote
carter2408 Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 M-am uitat peste subiectele de la matematica si biologie. Accesibile spun eu care am dat bacu acum 9 ani . Mi sa parut o prostie la biologie sa iti dea sa calculezi masa plasmei sangvine ....... (Pai aici erea de calculat ca la matematica poate si mai greu ) Quote
dekeeu Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 În caz c? nu ?tia?i s-au afi?at rezultatele : Bacalaureat 2014 - Noutati Quote
sebywarlord Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Bacalaureat 2014Ca sa cautati dupa nume. Quote
LichValue Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 În caz c? nu ?tia?i s-au afi?at rezultatele : Bacalaureat 2014 - NoutatiNu exist? înregistr?ri Quote
Active Members akkiliON Posted July 6, 2014 Active Members Report Posted July 6, 2014 AM LUAT BACU ! Quote
mark0 Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 L-am luat si eu da' din pacate am futut-o la romana urat ,nu stiu ce mama dracului am gresit.Da-o-n masa. @akkiliON betie placuta!!! Quote
LichValue Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 +1 Bac luat, mai bine il picam, mi-e rusine de nota mea. Quote
florin_darck Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 L-am luat si eu da' din pacate am futut-o la romana urat ,nu stiu ce mama dracului am gresit.Da-o-n masa. @akkiliON betie placuta!!!Romana m-a futut si pe mine, in rest a fost foarte ok. +1 here tooPS: Felicitari tuturor care au luat, iar celorlalti succes next time Quote
Active Members akkiliON Posted July 6, 2014 Active Members Report Posted July 6, 2014 (edited) Romana m-a futut si pe mine, in rest a fost foarte ok. +1 here tooPS: Felicitari tuturor care au luat, iar celorlalti succes next timeFlorine, ne-am sc?pat de asta. Edited July 6, 2014 by akkiliON Quote