Nytro Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 (edited) Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.Download: http://www.cdep.ro/proiecte/2014/200/60/3/pl263.pdf Edited July 7, 2014 by Nytro Quote
mah_one Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 (edited) Cititi Art. 17 litera a)......... Edited July 7, 2014 by mah_one Quote
quantum Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Cititi Art. 17 litera a).........Articolul 20 litera cArticol 27 Alineatul 2 litera bOare si la Google sau Facebook se fac vizite din acestea inopinate sau vine cineva sa le faca cineva audit de securitate ? Quote
Nytro Posted July 7, 2014 Author Report Posted July 7, 2014 E prea abstract. Nu e nimic concret. Quote
tpad Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 (edited) Practic au facut ca personele juridice = companiile (targetati fiind utilizatorii acestora) sa fie la cheremul respectivelor institutii de stat cand vine vorba de o problema de securitate. Mi se pare ca vine pe valul wireless cu buletinul and moar security. Edited July 7, 2014 by tpad Quote
mah_one Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 (edited) Art. 17, ; sa informeze, de indata, autoritatile si institutiile publice prevazute la lit. a) cu privire la incidentele cibernetice identificate, conform procedurilor stabilite prin normele metodologice la prezenta legeCalc pe fir, programul da crash, se ia curentul, internetul, etc... eu trebuie sa le raportez lor? Edited July 7, 2014 by mah_one Quote
malsploit Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 E prea abstract. Nu e nimic concret.In cazul in care ai probleme si ai un avocat bun, e in avantajul tau. In rest, e in avantajul lor. Quote
Ganav Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Din ce am citit/aflat pana acum hackerii romani prinsi nu au fost judecati in baza legilor de acasa, ci in acelora a natiunii din care faceau parte partile afectate. Dupa cum sunt structurate acele articole este clar ca este o versiune "stub", departe de a fi completa sau a fi folosita cu eficacitate in instanta. Quote
Gushterul Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Cred ca mai mult a fost data pentru a organiza toata harmalaia aia de programe si institutii. Quote
Eric Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 se impute treaba si la noi. nu am reusit sa imi dau seama de pedepse.... alea unde se gasesc ? Quote
spider Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 se impute treaba si la noi. nu am reusit sa imi dau seama de pedepse.... alea unde se gasesc ?orice lege are la final contraven?ii ?i sanc?iuni, in cazul de fata, capitolu' 5 Quote