sdfantini Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Caut un sysadmin, de angajat pentru firma mea de Hosting Magento si Wordpress www.ecommerce.mi.itProfilu pe car il caut este:sysadmin Debian cu minim 3 ani experientabash/shell scriptcunoasterea virtualizari (kvm, proxmox, networks, etc)ninim 1 an experienta cu Nginxcunoasterea pachetelor percona mysqlvarnish este un plus binevenit care are influenta pe salariufamiliaritate cu Wordpress si Magentodebug, log analysys, analytics skillscunoasterea linbei engleze (italiana este un plus dar nu necesar)datoria va fii ca principal sysadmin al firmei, va costrui si arhitecta infrastructuri virtuale pentru clienti din Italia, in specific Magento si Wordpress. Va face tuning la nginx si percona mysql in functie de analiza de work load si stress test. rareori va raspunde si la trouble ticket, dar relative la probleme cu infrastructura si nu cu cms-ul.munca se va face remote di Romania pt primele 6 luni, si daca totu merge bine putem discuta venirea la Milano.caut o persona care iubeste serviciul lui, are cunostinte per Linux si virtualization, si care doreste sa creasca profesional.salariu raportat la cunostinte.pt contacttel: +39 3407015980 (sms, telefon, viber, whatsup)mail: simone@ecommerce.mi.itmultumescSimone Quote
aelius Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 (doar pt. notificare) @wildchild ; poate te intereseaza Quote
sdfantini Posted August 26, 2014 Author Report Posted August 26, 2014 Multumescp pt ajutor. Apreciez Quote
wildchild Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Salutare! O întrebare: full time sau part time + on call? Quote
sdfantini Posted August 26, 2014 Author Report Posted August 26, 2014 (edited) Da, Percona Database, + Percona Galera Cluster, + Percona xtrabackup/innobackupexe. MultumescSalutare! O întrebare: full time sau part time + on call?Salut,as dorii full time. Dar, daca ne intelegem, sau vrei sa vezi cum merge, sau vrei sa iti menti jobul actual, e ok si part time.multumescSimone Edited August 26, 2014 by Usr6 2 x post Quote
UnixDevel Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 vouch for him.Il cunosc personal pe tip super serios ....chiar eu i-am recomandat forumul Quote
p3tru Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Da, Percona Database, + Percona Galera Cluster, + Percona xtrabackup/innobackupexe. MultumescSalut,as dorii full time. Dar, daca ne intelegem, sau vrei sa vezi cum merge, sau vrei sa iti menti jobul actual, e ok si part time.multumescSimoneStiu ce este; ziceam ca era scris cu litere mici in topicul initial, ulterior te-ai corectat . Quote
sdfantini Posted August 26, 2014 Author Report Posted August 26, 2014 Salutare! O întrebare: full time sau part time + on call?Salut,as dorii full time. Dar, daca ne intelegem, sau vrei sa vezi cum merge, sau vrei sa iti menti jobul actual, e ok si part time. Quote
sdfantini Posted August 27, 2014 Author Report Posted August 27, 2014 Nu pretind sa cunoasteti toate technologiile imediat. Putem creste impreuna si invata per parcurs. Ce este important e Linux/Debian, fundamentals la virtualizare si sa fii dornic sa cresti si sa inveti cat mai multe. Las si skype-ul meu: sd.fantiniMultumesc Simone Quote
Cheater Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 @Cheater ?Mersi, dar am batut palma cu o firma deja. ty! Quote