leaklife Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Am un prieten care locuieste in germania. E un pusti si am zis sa il ajut cu niste jocuri, oricum mama lui nu prea ii cumpara pentru ca cere prea mult si o inteleg. Am zis sa risc putin si i le-am trimis. In randurile de mai jos o sa explic cum am facut.Am arhivat cu WinRAR fisierele, am pus o parola destul de lunga. Arhiva am pus-o intr-un container criptat dublu cu TrueCrypt. In primul container e evident ce am pus, chestii banale, nimic ilegal. In al doilea am pus arhiva. Arhiva am urcat-o pe mega.co.nz si i-am trimis-o. Parolele i le-am comunicat prin chatcrypt.com, iar parola de la chatcrypt prin Yahoo!. Si le-a notat pe o foaie si a decriptat tot deconectat de la internet. A sters tot, inclusiv eu containerul de pe mega si asta a fost.Stiu, paranoia, nu se chinuie nici naiba sa dezarhiveze chestia aia, nu cred ca isi bat nemtii capul atat de tare dar am zis sa nu risc. Mai puteam lua si alte masuri dar deja erau exagerate. Quote
LLegoLLaS Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Ei sunt mai stricti cu seedul pe torrente.Poti sa si descarci de pe unele site-uri chestii pirat,important e sa nu le dai mai departe.(I may be wrong) Quote
Ganav Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Eu folosesc un SSH tunnel cu o statie de acasa; routez tot traficul prin aceasta. Quote
Moderators Dragos Posted September 16, 2014 Moderators Report Posted September 16, 2014 Ei sunt mai stricti cu seedul pe torrente.Poti sa si descarci de pe unele site-uri chestii pirat,important e sa nu le dai mai departe.(I may be wrong)Daca ai descarcat ceva de pe torrente, in ziua urmatoare vine politia la tine cu mandat. Quote
leaklife Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 Oare au treaba doar cu p2p share (cum e la noi cu ODC) sau cu toate chestiile piratate? Quote
Eddie91 Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 (edited) Daca ai descarcat ceva de pe torrente, in ziua urmatoare vine politia la tine cu mandat.Eu si inca vreo 3-4 trageam muzica,filme chiar si jocuri a tras un prieten si nimeni nu ne-a zis nimic ?! Eram in Germania acum vreun an si am tras cam cateva luni bune. Edited September 16, 2014 by Eddie91 Quote
leaklife Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 Nu stiti ceva asemanator cu mega? Ceva care sa uploadeze constant, nu sa iti intrerupa upload-ul cand ti-e lumea mai draga... Quote
Aripipevant Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Daca ai descarcat ceva de pe torrente, in ziua urmatoare vine politia la tine cu mandat.?i de ce zice lumea ca e r?u în România ? Quote
aelius Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 (edited) N-au nicio treaba. Nu vine nicio politie. In DE este GEMA si ei au oameni care stau pe torente (torente nemtesti. Doar nu credeti ca stau nemtii pe filelist). E legal sa descarci orice muzica/film. Ilegal este sa redistribui. Edited September 16, 2014 by aelius Quote
leaklife Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 Am citit pe forumul de pe Filelist odata ca au fost cativa care au avut probleme din cauza lui. Oricum au zis ca cei care downloadeaza o fac pe propria raspundere. Quote
gerege94 Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 (edited) Sunt de mai bine de 1 an in germania si cam tot de atata timp tot descarc de pe FL si nu am intampinat probleme , sau vreun plic cu vreo "felicitare" . Toata treaba e ca nu am facut upload , odata descarcat l-am oprit si pana acum a mers ok . Edited September 16, 2014 by gerege94 Quote
mariusdmm Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 o fosta colega de facultate, a primit amenda 2500 Euro ca " a descarcat de pe torrent ", cat timp ea era in vacanta cu iubitul ei. si-a luat avocat etc etc. tot in germania. Quote
leaklife Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 o fosta colega de facultate, a primit amenda 2500 Euro ca " a descarcat de pe torrent ", cat timp ea era in vacanta cu iubitul ei. si-a luat avocat etc etc. tot in germania.D'asta e bine sa scoti routerul din priza cand pleci in vacanta. Quote
em Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Cred ca era de ajuns o arhiva RAR cu parola.Eu folosesc VPN cand sunt plecat pe afara. Quote
Xythras Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Am un prieten care locuieste in germania. E un pusti si am zis sa il ajut cu niste jocuri, oricum mama lui nu prea ii cumpara pentru ca cere prea mult si o inteleg. Am zis sa risc putin si i le-am trimis. In randurile de mai jos o sa explic cum am facut.Am arhivat cu WinRAR fisierele, am pus o parola destul de lunga. Arhiva am pus-o intr-un container criptat dublu cu TrueCrypt. In primul container e evident ce am pus, chestii banale, nimic ilegal. In al doilea am pus arhiva. Arhiva am urcat-o pe mega.co.nz si i-am trimis-o. Parolele i le-am comunicat prin chatcrypt.com, iar parola de la chatcrypt prin Yahoo!. Si le-a notat pe o foaie si a decriptat tot deconectat de la internet. A sters tot, inclusiv eu containerul de pe mega si asta a fost.Stiu, paranoia, nu se chinuie nici naiba sa dezarhiveze chestia aia, nu cred ca isi bat nemtii capul atat de tare dar am zis sa nu risc. Mai puteam lua si alte masuri dar deja erau exagerate. Cam mult de munca. Mai bine ii recomandai PirateProxy si sa se descurce. Si daca tot e atat de riscant, sa-i ceara lui masa 8E pe luna bani de VPN (HideMyAss 4ex), si apoi sa descarce ce-i doreste inimioara, prin VPN. Quote
Xythras Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Daca ai descarcat ceva de pe torrente, in ziua urmatoare vine politia la tine cu mandat.Daca folosesti uTorrent si bifezi optiunea Enabling Protocol Encryption e mai greu sa se afle ce transferi tu acolo. Quote