sudo Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Noroc,Pot pune la dispozitie pentru maxim 5 persoane de pe forum VPS-uri linux, cu specificatii decente si pe o perioada nelimitata. Cerintele mele sunt sa respectati niste conditii de utilizare. De asemenea in program intra doar utilizatori cu o anumita vechime si care inspira putina incredere, ca sa nu am eu probleme dupa.Termeni:https://www.mediasecure.org/acceptable-usage-policy/Persoanele interesate sunt rugate sa posteze aici motivul pentru care au nevoie de server si o adresa de email de contact. Cheers! 2 Quote
io.kent Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 mi-ar prinde bine, si mie doar ca motivul nul pot da..ce pacat:( Quote
Silviu Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Noroc,Pot pune la dispozitie pentru maxim 5 persoane de pe forum VPS-uri linux, cu specificatii decente si pe o perioada nelimitata. Cerintele mele sunt sa respectati niste conditii de utilizare. De asemenea in program intra doar utilizatori cu o anumita vechime si care inspira putina incredere, ca sa nu am eu probleme dupa.Termeni:https://www.mediasecure.org/acceptable-usage-policy/Persoanele interesate sunt rugate sa posteze aici motivul pentru care au nevoie de server si o adresa de email de contact. Cheers!Am nevoie sa dezvolt diverse aplicatii, majoritatea in PHP, in special pentru a le servi date procesate unor aplicatii mobile.Adresa de e-mail este in semnatura. Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 Am trimis un email, te rog sa imi raspunzi la el, multumesc! Quote
yo20063 Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Am nevoie sa testez diferite script-uri python, sau sa ofer diverse servicii web firmei la care lucrez. In general e bine sa ai un box undeva cand vrei sa testezi ceva in terminal.yo20063@yahoo[dot]com Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 @yo20063 : Am trimis email, te rog sa imi raspunzi. Multumesc! Quote
.Breacker Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Am nevoie s? creez diferite script-uri Perl.E-mail: yonut_snk_14[at]yahoo[dot]com Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 @.Breacker : Ai primit email. Multumesc frumos! Quote
LLegoLLaS Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 (edited) creare/testare programe java,mobile related(android,in viitor ios).Thanks! Edited October 12, 2014 by LLegoLLaS Quote
Ganav Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 (edited) Daca mai sunt disponibile. Dezvoltare aplicatii web(PHP, Java EJB), analiza de protocoale, alte notiuni de retelistica. Edited October 12, 2014 by Ganav Quote
nein Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 daca mai este liberas dorii vps pentru un sms giveaway in reteaua orange gratis Quote
.Breacker Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Dac? mai este cineva interesat, cineva cu vechime care dore?te pentru PHP, Java(mobile) etc, putem lucra amândoi pe acela?i VPS. Quote
malsploit Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 (edited) Scuze ca ma bag in topicul tau. Am considerat ca nu are rost sa deschid alt thread. Pentru cine mai are nevoie, pot sa ofer vps-uri cu urmatoarele specificatii:512MBMemory1 CoreProcessor20GBSSD Disk1TBTransferIn cazul in care aveti nevoie de mai multe resurse pentru dezvoltarea unui proiect pentru comunitate, ma anuntati si rezolvam. Imi trimiteti mesaj privat.//Am raportat ceva in digitalocean.com si mi-au dat 250usd pe care sa-i folosesc. Edited October 12, 2014 by hate.me Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 @nein: te rog sa imi lasi o adresa de email unde te pot contacta. S-au dat 4 VPS-uri, ultimul disponibil o sa mearga la nein daca totul este ok. Suplimentez cu inca 2-3 VPSuri daca mai exista utilizatori cu vechime care au nevoie. De asemenea, rog sa ramana topicul deschis, in cazul ca mai exista cerinte, probleme, etc. Multumesc!PS1: Rog persoanele ce au primit servere dela mine sa confirme si sa lase o parere, daca e totul ok sau o critica daca nu. Numai bine! Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 @Gecko: E dreptul fiecaruia dintre noi sa aiba dubii. Serverul pe care sunt baietii o sa stea online destul de acum inainte pentru ca se afla hostat pe el si un site important de Hiphop, deci nu se pune problema ca baietii sa isi piarda munca. Totusi, e un serviciu gratuit si dupa cum s-a vazut eu nu am dorit sa precizez un termen pana la care au serverele, adica o sa incerc sa ii tin la mine cat timp pot. Ma angajez totusi ca in cazul in care exista anumite probleme sa ii anunt in prealabil cu o saptamana ca sa aiba timp sa isi mute proiectele, gaseasca alt provider.Multumesc! Quote
.Breacker Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Server-ul func?ioneaz? destul de bine. Am cerut omului un procesor decent ?i mi-a dat un i7 .Acum vreau s? v?d c? se ?ine de cuvânt pe perioada nedeterminat?. Quote
Begedeu Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 @hate.me As dori eu unu pe scripturi php , ceva cu procesor mai decent pana in 512 . Quote
yo20063 Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Am primit VPS-ul de la @sudo.Foarte multumit:2 bucati core procesor: Intel® Core i7-4770 CPU @ 3.40GHzMemorie: 1024 MB RamHDD: 40 GBAverage download: (13.0 MB/s)Nimeni nu poate garanta "forever" pentru ca doar moartea e sigura pe lumea asta. Dar daca ne anunta din timp ca va inceta serviciul e perfect. Avand in vedere ca este un serviciu gratuit, care pot spune ca e de inalta calitate, sunt multumit atat timp cat e. Frumos din partea ta si mersi inca odata! Quote
Maximus Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 @sudo ; mai ai vreo unu liber ? as dori unul. voi respecta conditiile inpuse si il voi folosi doar pentru a crea un server (server linux,client windows). configuratia pe care o am nu imi permite sa rulez vm si sa fac debug in acelasi timp. nu e musai, doar daca mai ai loc. contact : spide112[at]yahoo[dot]com . multumesc anticipat Quote
sudo Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 (edited) @Maximus: Te-am contactat pe email, multumesc! Edited October 12, 2014 by sudo Quote
sudo Posted October 24, 2014 Author Report Posted October 24, 2014 (edited) Just an update,Stiu ca unii dintre voi au avut unele indoieli in legatura cu giveawayul, deci rog baietii care au servere sa isi spuna opinia. Multam! @yo20063 Edited October 24, 2014 by sudo Quote
awnly3jhc2g Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 @yo20063 a spus, mi se pare ca si .breacker.https://rstforums.com/forum/90743-rst-developers-giveaway-1-a-2.rst#post578582Sper totusi sa nu se intample cum a patit acidripp. Quote
badboy17 Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Salut!Am nevoie pentru a imi testa "capacitatile" perl,python si php. Poate si nitel c++ si bash.Si pentru testarea diverselor proiecte!badboy_hacker17@hotmail.com Quote
.Breacker Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Sunt foarte mul?umit de el.4 buc??i core procesor: Intel® Core i7-4770 CPU @ 3.40GHzMemorie: 1024 MB RamAverage download: (30.0 MB/s) Quote
shaggi Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Salutare, as avea si eu nevoie de un vps, for testing pourpose. o sa fac un vpn din el + niste scripturi la care lucrez:).Merci mult! Quote