Terry.Crews Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Dupa cate am inteles din video aplicatia iti poate da raspunsul la probleme doar daca faci o simpla poza, nu doar ca iti da rezultatul dar iti arata pas cu pas cum sa rezolvi problema.Acum sa ii vad pe profesori. https://itunes.apple.com/us/app/photomath/id919087726?mt=8 Quote
Whai_Nooa Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Nu mi place cum evolueaza lucrurile.. Quote
Ganav Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Interesant. Stie sa rezolve si sisteme de ecuatii diferentiale de ordin n, unde n este un numar natural care poate varia. Oare cum se descurca cu calculul integral? Cum calculeaza o integrala nedefinita de ordin n unde din nou n poate varia. Quote
Terry.Crews Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Interesant. Stie sa rezolve si sisteme de ecuatii diferentiale de ordin n, unde n este un numar natural care poate varia. Oare cum se descurca cu calculul integral? Cum calculeaza o integrala nedefinita de ordin n unde din nou n poate varia.Eu ma intreb cum rezolva o problema normala... adica cum functioneaza aplicatia Quote
Active Members SynTAX Posted November 6, 2014 Active Members Report Posted November 6, 2014 Nu mi place cum evolueaza lucrurile..Mie imi place. Vin din urma copii tot mai prost pregatiti care in loc sa gandeasca rezolva problemele cu aplicatii, astfel eu si altii ca mine din generatia mea vom fi mai apreciati. Quote
Whai_Nooa Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Mie imi place. Vin din urma copii tot mai prost pregatiti care in loc sa gandeasca rezolva problemele cu aplicatii, astfel eu si altii ca mine din generatia mea vom fi mai apreciati.Nu cred ca o sa stie sa aprecieze Quote
Ganav Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Eu ma intreb cum rezolva o problema normala...Simplu. Iti trebuie intai un mijloc de a map-a(a stabili o relatie) intre simbolurile grafice(poza) si simboluri logice(operanzi si operatori). Pentru aceasta poti folosi un detector de tip SIFT/SURF pentru a extrage punctele cheie din imagini. Acestea se compara intr-un mod euristic cu un set de simboluri existent in memoria aplicatiei. Este probabil ca aceasta etapa sa nu fie necesara intrucat font-ul folosit este unul de tip standard. Pentru latura matematica ne ajuta google:http://en.wikipedia.org/wiki/Recursive_descent_parser Quote
Terry.Crews Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Simplu. Iti trebuie intai un mijloc de a map-a(a stabili o relatie) intre simbolurile grafice(poza) si simboluri logice(operanzi si operatori). Pentru aceasta poti folosi un detector de tip SIFT/SURF pentru a extrage punctele cheie din imagini. Acestea se compara intr-un mod euristic cu un set de simboluri existent in memoria aplicatiei. Este probabil ca aceasta etapa sa nu fie necesara intrucat font-ul folosit este unul de tip standard. Pentru latura matematica ne ajuta google:Recursive descent parser - Wikipedia, the free encyclopediaDar daca e scrisa problema pe un caiet sau o tabla mai poate rezolva problema? Nu am telefon compatibil pentru aplicatii daca incerci anunta-ma si pe mine daca merge Quote
bcman Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Simplu. Iti trebuie intai un mijloc de a map-a(a stabili o relatie) intre simbolurile grafice(poza) si simboluri logice(operanzi si operatori). Pentru aceasta poti folosi un detector de tip SIFT/SURF pentru a extrage punctele cheie din imagini. Acestea se compara intr-un mod euristic cu un set de simboluri existent in memoria aplicatiei. Este probabil ca aceasta etapa sa nu fie necesara intrucat font-ul folosit este unul de tip standard. Pentru latura matematica ne ajuta google:Recursive descent parser - Wikipedia, the free encyclopediaAici cred c? face doar un OCR banal. Apoi tind s? cred ca se folose?te de API-ul de la WolframAlpha. Quote
wtf Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Daca fac o poza la avizier cu intretinerea imi rezolva problema ? Quote
Htich Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Generatia apple ... pff ... se duce totul pe ./. , daca raman fara pC , laptop, telefon sau fara curent timp de 5 zile , se declanseaza al 3-lea razboi mondial ( kid version ) . ! Quote
Guest AndreiMihai Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Bagati ma o poza care are un iphone sau un windows phone ca sunt curios de mor, eu am android Quote
wHoIS Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Ce e mult asa de zis despre ea? E o aplicatie facuta pentru kids din generala. Trebuie sa dai de cateva ori pana iti prinde ce ai de facut.Rezolva: ecuatii, fractii, puteri si radicali.Poza pentru tine: http://i.imgur.com/52VRERy.png Quote
Dubfx Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 View image: IMG 0151View image: IMG 0152View image: IMG 0153hehe .... daca mai stie si metoda cu segmenti de clasa a 4-a ... am scapat cu facutul temelor Quote
.Breacker Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Mie imi place. Vin din urma copii tot mai prost pregatiti care in loc sa gandeasca rezolva problemele cu aplicatii, astfel eu si altii ca mine din generatia mea vom fi mai apreciati.Peste 20 de ani vom avea un pre?edinte care va calcula cu iPhone-ul .Android nu ave?i b?ie?i? Nu ne permitem iPhone 3/4/5 dar ne permitem Shaorma de la Dristor 2. Quote
Bosketar. Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Vrei sa fi fericit? Fi prost! Este gratis!.(si ca bonus primesti acest app gratuit )Din cate am citit, rezolva doar ecuatiile simple, la cele complicate te lasa pe tine. Este un inceput totusi. Quote
Eddie91 Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Lucy a creat acel app ... a ajuns la 20% atentie ! Quote
Terry.Crews Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 Si la android nu are?pentru android apare doar in 2015, bafta la invatat Quote
Que Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Pe windows merge destul de greu, scanarea dureaza foarte mult + ca nu recunoaste toate simbolurile. Quote
passfig Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Slab...nu ma impresioneaza deloc. Tot ce face diferit de alte programe/aplicatii similare este ca vede ecuatii matematice in loc de text...in ziua de azi nu mai e mare scofala. La ideea prezentata cel mai dificil lucru este rezolvarea matematica efectiva. "Can solve simple linear equations", pai pana scoti placinta sa prinzi infractoru in poza premiantii din a 5-a ti-au rezolvat-o 2 feluri. Mi se pare o aiureala. Ideea are potential, dar numai implementata in felul urmator: faci poza si dupa finalul prelucrarii imaginii obti ca output ecuatii intr-un format acceptat de Mathlab/Octave sau Mathematica(WolframAlpha). <- Astea sunt niste creatii impresionante care iti rezolva ce vrei tu. Quote
Sveratus Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 pentru android apare doar in 2015, bafta la invatat O astept cu placere am timp daca aceasta face treaba mai usoara e bine de stiut Quote
cristidm Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Eu raman tot la wolframalpha, mi se pare mai eficient si nu mori daca scrii tu de mana ecuatiile Quote