Elohim Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 (edited) Ce cadou i-ai face mamei tale de ziua ei ? Edited November 14, 2014 by Elohim
Eddie91 Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 O poza cu ultimul extras de cont din luna in curs ))))Ce-a zis @Byte-ul nu este bine,pentru ca o poate folosi pentru masturbare sau/si lampa de veghe.Let the trolls out now !
lutulik Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Acel obiect care a insemnat foarte mult pentru relatia voastra.
Eddie91 Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Acel obiect care a insemnat foarte mult pentru relatia voastra.Da,adica ori pula ori banii
wtf Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Onorezi invitatia mergand cu "cea mai buna prietena/ foarte buna prietena" de-ai ei, la care nu s-ar astepta
Aerosol Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 (edited) o pwula cu urechi )) Edited November 14, 2014 by aelius
Reckon Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Nimic, m-as duce la ziua ei fara nimic doar sa beau, sa mananc si sa ma distrez bine, si sa nu o bag in seama. Cand va vedea toate aceste lucruri, va face ca si trenul de la gara.
shaggi Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Are iubit momentan? Daca da, incearca sa vezi cu cine mai vorbeste tipul pe fb, sau plm, si fa-o sa se certe cu el incat sa nu isi mai faca ziua:)))
Htich Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Hmm.... chestia asta miroase ceva .Din punctul meu de vedere daca fosta ta prietena te cheama la ziua ei , stiind ca tu ai sau nu prietena , un scop clar vrea .FwB = Friend whit Benefice! ( de aicea deduci tu ) Sau poate vrea o noua impacare , stiind ca ea a gresit ( Eu unul sincer nu as accepta , vorba romanului " Nu ling unde scuip " )
UnixDevel Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Ok suntem comunitate de hackeri dar nimeni nu se gandesti la hack social in acest mmoment.Acuma back to business , ce virsta are gagika (conteaza ft mult) daca are sub 18 mai mult ca sigur este obligata sa te cheme parinti etc un alt motiv ar fi vreo prietena cocomuna ...daca are peste 18 abia atunci poti zice friends with benefits ... Chiar si asa poate exista o probabilitate de prietena comuna disperata (mai ales ca vati despartit didin cauza EI) ... Dar daca ar fi vb de cadacadou ... neprezentarea e cel mai bun cadou
Che Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Mai bine lingi unde ai scuipat tu decat sa musti de unde si-a bagat altul "capul".uhhh ?! Cum vine asta ca nu am inteles ce ai vrut sa zici ?
Aerosol Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 uhhh ?! Cum vine asta ca nu am inteles ce ai vrut sa zici ? @tqcsu vrea sa spune ca mai bine mai bine sa o "incaleci" pe fosta ta decat pe fosta altuia
M4T3! Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Nu te du. Ea te va astepta toata seara si sigur si a facut planuri ca sa te impresioneze/ enerveze/ faca gelos/ etc. Asa i le dai peste cap si ei nu i va mai sta gandul la nimic.