Jump to content
kNigHt

Coailii Password Recovery Admin Panel

Recommended Posts

Salutare kNigHt,

Nici eu nu cred ca intelegeam ceva din ceea ce am explicat mai sus :D

Deci pe un web server am instalat web panel totul bine si frumos (datorita explicatilor tale,tin sa te felicit) am creeat cu password recovery client un "executabil/server" desigur cu datele care au fost adugate in encryption si Path-ul catre API. Totul a iesti bine,am zis hai sa testez acum daca si merge,am facut cateva conturi aleatorii si m-am contectat la ele cu optiunea de a ramane salvate parolele,conturi facute pe facebook,yahoo si gmail dupa care am rulat executabilul creeat cu password recovery client si am ramas placut surprins sa vad ca am primit in web panel toate conturile. Dupa toate aceste lucruri mi-am zis oare daca imi mai fac acum un cont oarecare (am facut unu de fb) si rulez din nou executabilul creeat cu password recovery client,trimire si datele de la ultimul cont,spre dezamagirea mea nu am mai primit nimic. Am creeat un alt executabil si nimic. De ce? de ce "recupereaza" numai o data conturile?

Multumesc.

Edited by cronix

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salutare kNigHt,

Nici eu nu cred ca intelegeam ceva din ceea ce am explicat mai sus :D

Deci pe un web server am instalat web panel totul bine si frumos (datorita explicatilor tale,tin sa te felicit) am creeat cu password recovery client un "executabil/server" desigur cu datele care au fost adugate in encryption si Path-ul catre API. Totul a iesti bine,am zis hai sa testez acum daca si merge,am facut cateva conturi aleatorii si m-am contectat la ele cu optiunea de a ramane salvate parolele,conturi facute pe facebook,yahoo si gmail dupa care am rulat executabilul creeat cu password recovery client si am ramas placut surprins sa vad ca am primit in web panel toate conturile. Dupa toate aceste lucruri mi-am zis oare daca imi mai fac acum un cont oarecare (am facut unu de fb) si rulez din nou executabilul creeat cu password recovery client,trimire si datele de la ultimul cont,spre dezamagirea mea nu am mai primit nimic. Am creeat un alt executabil si nimic. De ce? de ce "recupereaza" numai o data conturile?

Multumesc.

Multumesc pentru descrierea amanuntita. Ar fi trebuit sa mearga. @Byte-ul, ne poti lamuri putin, te rog?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Multumesc pentru descrierea amanuntita. Ar fi trebuit sa mearga. @Byte-ul, ne poti lamuri putin, te rog?

Recupereaza toate informatiile salvate pana in momentul executiei.

Daca salvezi o parola si apoi il executi, va fi recuperata si acea parola.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Recupereaza toate informatiile salvate pana in momentul executiei.

Daca salvezi o parola si apoi il executi, va fi recuperata si acea parola.

Salut,

Byte-ul am incercat acest lucru pe trei masini virtuale si pe un laptop (altul decat cel pe care am facut primele teste) de fiecare data am primit informatiile salvate pana in momentrul executiei. Dupa nu am mai primit nici un fel de informatie,chiar daca salvam respectiva parola.

Share this post


Link to post
Share on other sites
de fiecare data am primit informatiile salvate pana in momentrul executiei
Recupereaza toate informatiile salvate pana in momentul executiei

Iti functioneaza exact asa cum ar trebui. Aplicatia recupereaza toate parolele salvate pana in momentul executiei. Nu ruleaza in background, ia parolele si se inchide.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iti functioneaza exact asa cum ar trebui. Aplicatia recupereaza toate parolele salvate pana in momentul executiei. Nu ruleaza in background, ia parolele si se inchide.

kNigHt am inteles acest lucru stiam ca nu ruleaza in background

Daca salvezi o parola si apoi il executi, va fi recuperata si acea parola.

Acest lucru nu functioneaza,dupa ce salvez o alta parola si execut din nou servarul creea cu password recovery client nu se mai trimite nici un fel informatie,nu mai recupereaza nici o parola.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kNigHt am inteles acest lucru stiam ca nu ruleaza in background

Acest lucru nu functioneaza,dupa ce salvez o alta parola si execut din nou servarul creea cu password recovery client nu se mai trimite nici un fel informatie,nu mai recupereaza nici o parola.

Deci, daca il rulezi de doua ori, doar prima data trimite date?

Habar nu am ce se intampla, la mine functioneaza corect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie mi-a mers totul aproape din prima, dar nu si partea cu api.

Nu inteleg , ce trebuie sa fac cu el ?

Cum fac sa apara ?

Ma incurc la chestiile simple..

Edited by WindyZone

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mie mi-a mers totul aproape din prima, dar nu si partea cu api.

Nu inteleg , ce trebuie sa fac cu el ?

Cum fac sa apara ?

Ma incurc la chestiile simple..

Citeste cu atentie instructiunile si tot thread-ul asta, daca este cazul, si iti vei da seama :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salut,

Am o intrebare,daca serverul este executat pe un pc si trimite datele care sunt salvate,de ce dupa ce imi fac un alt cont pe un x site si "execut" din nou serverul nu imi mai trimite datele?

Va multumesc

pentru ca e alt site

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites
Admin Panel-ul nu are optiune sa sterg log-urile care nu-mi folosesc?

Salut @zoondark,

Din pacate nu are, insa va avea in noua versiune. Feature-ul este deja facut, trebuie sa ma mai ocup de cateva alte detalii, apoi voi lansa codul updated.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Din pacate nu are, insa va avea in noua versiune. Feature-ul este deja facut, trebuie sa ma mai ocup de cateva alte detalii, apoi voi lansa codul updated. "

It is waiting for an update from the admin panel function delete log files)

Thanks for your work.

Edited by Platon666

Share this post


Link to post
Share on other sites

@zombynebunu

Intra in index.php si schimba pe linia 6:

define('DEVELOPMENT', false);

cu:

define('DEVELOPMENT', true);

Si spune-mi ce iti arata.

Si renunta la XP lol o.O

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kasmir

Asa o aveam:(

<?php

/**

* © kNigHt @ rstforums.com

*/

define('DEVELOPMENT', true);

define('DS', DIRECTORY_SEPARATOR);

define('ROOT', dirname(__FILE__));

define('APPLICATION', ROOT . DS . 'application');

define('VENDOR', ROOT . DS . 'vendor');

require_once VENDOR . DS . 'autoload.php';

\Feather\Feather\Core::init();

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...