iulik Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Download : GirlShare - Download doc & motzu hd.rar
code0110 Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 E 15 lei.Cine nu are 15 lei?Nici macar un pachet de tigari nu e.Romanul e invatat sa copieze si sa fure, la general vorbind.
Askiel Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 E 15 lei.Cine nu are 15 lei?Nici macar un pachet de tigari nu e.Romanul e invatat sa copieze si sa fure, la general vorbind.Nu cred ca sunt in masura sa te critic pentru ceea ce ai scris, dar macar ai fi putut sa multumesti pentru ca sunt sigur ca si tu l-ai descarcat.Iti multumesc @ManutaDeAur
hades Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 El nu l-a descarcat. Ca romanu e ipocrit. 1
wtf Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 El nu l-a descarcat. Ca romanu e ipocrit.De-ai cumpara tu toata muzica ce o asculti. Roman cumparator ce esti
hades Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 @wtf: Nu am spus ca o cumpar; Dar nici nu bat din gura cand si altii o downloadeaza.
code0110 Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 (edited) Cate afirmatii lipsite de argumente.In primul rand, am spus din prima "la general vorbind.Da, sunt o persoana limitata in materie de preferinte muzicale si am crescut doar hip-hop si rap.E clar ca nu am cumparat toata muzica ascultata, dar din underground-ul romanesc, am cumparat 80% din muzica ascultata.Toti avem instinctul de a copia, de a lua totul de-a gata, dar ceea ce am spus, era o instigare la un lucru bun.De cand e rau sa indrumi lumea sa faca un lucru bun?Ar trebui sa privim lucrurile dincolo de aparente si sa nu mai facem polemici din orice.Inclusiv DOC a spus ca nu il intereseaza cum procura cei ce nu au bani albumul, dar cei ce au posibilitatea, sa il cumpere.Acelas lucru am facut si eu, doar ca intr-un mod diferit.Pace. Edited December 4, 2015 by code0110
Webz Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 WTF , daca il ascultati pe doc si va place ce canta bla bla bla , ati da 15 lei , dar voi vreti doar sa rupeti pula de album
Sveratus Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 eu ascult piese pe youtube nu e nevoie de download