Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/13/16 in all areas

  1. Exemplific mai jos, cateva proiecte mai relevante din activitatea mea. 1. Proiect de management al practicii pentru studentii din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti Il puteti vizualiza la adresa: www.netvis.ro/ploiesti Cateva cuvinte despre proiect: Exista mai multe tipuri de utilizatori: Studentii, tutorii, angajatorii si consilieri + contul de administrator. Se face un intreg management al practicii, unde studentii sunt alocati unei facultati, au alocati consileri tutori si angajatori. Se incarca caiete de practica, se introduc niste rapoarte in functie de activitatea lor in cadrul practicii. O sa explic mai detaliat in cadrul interviului, pentru ca inglobeaza un intreg ansamblu de functii si query-uri de baza de date. 2. Proiectul pentru intreaga tara, de mangement al practicii: www.netvis.ro/constanta - principiile de functionare ale platformei sunt asemanatoare ca cele de la punctul 1, doar ca mult mai dezvoltate. Adica din acest proiect au fost scoase anumite functionalitati pentru proiectul UPG. Aici exista si functii de notare si exportare situatii ale studentilor + prezente adaugate de angajatori in momentul in care au fost prezenti studentii la practica. 3. Scoala de fotbal - www.netvis.ro/fotbal Un proiect care incearca sa ajute si sa automatizeze o scoala de fotbal. Se introduc elevii (de catre administrator), se creeaza grupe in functie de varsta jucatorilor, se creeaza antrenori. Principiul este simplu. Se aloca elevi unei grupe si catre acea grupa un antrenor. Administratorul poate tine situatia cotizatiilor, pentru fiecare elev in parte, pot introduce un meci, unde selecteaza elevi prezenti si cateva detalii pentru fiecare in parte (tot sistemul este gandit prin XHR si javascript pentru a evita refreshul paginii). Antrenorii pot tine prezente, exista o fisa tehnica pentru fiecare jucatorul in parte, cu cateva detalii, care poate fii exportata. Astea sunt 3 dintre cele mai relevante proiecte. Pot sa ofer monstre de cod. Prefer sa lucrez 80 % backend pe framework ( codeigniter de preferat. ) Daca stiti pe cineva sau aveti vre-o oferta, astept un PM.
    2 points
  2. Tor Browser 5.5.2 is released Tor Browser 5.5.2 is now available from the Tor Browser Project page and also from our distribution directory. This release features important security updates to Firefox. Users on the security level "High" or "Medium-High" were not affected by the bugs in the Graphite font rendering library. The full changelog since 5.5.1 is: Tor Browser 5.5.2 -- February 12 2016 All Platforms Update Firefox to 38.6.1esr Update NoScript to 2.9.0.3 Sursa: https://blog.torproject.org/blog/tor-browser-552-released
    2 points
  3. i have first ransomsware stable version in source code...if intresting i share
    1 point
  4. "NTP server set to 1.1.1970 on a public hotspot will brick IOS devices (iPad and iPhones), requiring physical repair."
    1 point
  5. 1 point
  6. Salut @ kidin Salut contacteaza-ma pe privat daca esti baiat serios si te ti de treaba. O zi buna
    1 point
  7. Nu cred ca ai credibilitatea necesara aici pe RST sa iti dea cineva ceva serios pe mana. Mai degraba uita-te pe upwork.com, freelancer.com si alte site-uri asemanatoare. Sunt destule oferte pe acolo.
    1 point
  8. https://mega.nz/#!OoojFB5D!DykvfXcK0Tvjlm_6YFgtcqxTvRTBrz8HXKsLxM0nnXc VirusTotal https://www.virustotal.com/ro/file/047155aa99ce6242e619cbbfa0ff2d71e426d20a965f51f234b8267c963850c5/analysis/1455321563/
    1 point
  9. Da bre, nu am zis ca nu e vina lor. Citesti ce am scris? Eu pur si simplu vorbeam de onorat garantia. Sunt sigur ca avocatii lor au conceput bine tot "fine print-ul" incat sa aibe cat mai multe portite de scapare. Si pot sa blameze clientii spunand ca au schimbat data in mod voit pentru asa ceva pentru a capata telefon nou, etc. Pot sa invoce tot felul de motive sa nu onoreze garantia. Recent am incheiat un contract destul de mic pentru niste produse si cand am luat la puricat ce mi-a dat avocatul lor ca pre-contract m-am luat cu mainile de cap. In mai tot locul limbajul e in asa fel formulat incat sa aibe portite de scapare pentru orice.
    1 point
  10. Au fost oameni care au bagat telefoanele la microunde sa le incarce. Asta nu-i nimic
    1 point
  11. cve-2014-7920-7921 Exploit code for CVE-2014-7920 and CVE-2014-7921 - code-exec in mediaserver up to Android 5.1 The symbols in this exploit are for Android 4.3, for can be adapted to any version up to Android 5.1 Link: https://github.com/laginimaineb/cve-2014-7920-7921
    1 point
  12. Dacă tot v-ați pus pe reînnoit și adoptat o față mai white-hat, schimbați numele categoriei "Black SEO și Monetizare" în "Internet Marketing" , promit că o să mă ocup eu cu tot ce pot de el cu e-bookuri, studii de caz, tehnici de monetizare și îndrumări generale pentru useri.
    1 point
  13. Si eu sunt mandru ca sunt roman, o sa va spun si de ce. Dupa ce am facut o facultate in Romania si gramada de cursuri si specializari diverse, am constatat ca nu imi pot gasi un loc de munca decent care sa-mi aduca satisfactie, asa ca mi-am deschis o firma care dupa mai putin de 2 ani am inchis-o pentru ca mi-am dat seama ca statul imi ia practic 70-80% din venituri iar eu raman cu MULT prea putin din munca mea. Am plecat prin Franta, am lucrat o scurta perioada de timp si apoi m-am mutat in Germania. Am deschis acolo o firma pe care am ridicat-o la un venit de peste 350.000 euro/anual (de la 0). Facusem in jur de +3000 clienti si ma gandeam sa ma extind, asa ca am mai deschis o firma in UK (filiala a celei din Germania) si am venit in Romania dupa aproape 5 ani cu gandul sa deschid si aici, sa angajez 2-3 studenti, sa inchiriez un spatiu frumos si sa facem o treaba. Plateam la furnizori de internet / servicii diverse din Romania in jur de 15.000 de euro (practic, era o investitie a unei firme Germane in Romania). Dupa exact 10 luni in care pregatisem toate cele, m-au arestat, au confiscat in mod abuziv toate echipamentele companiei Germane (cu datele clientilor) si s-au pisat pe mine. Deci, vreo 5 ani de munca pierduti, peste 3000 de clienti ramasi cu ochii in soare si inchis cu niste talhari, violatori, spargatori de apartamente si un pedofil. Great Chiar sunt mandru ca sunt roman. Mi-a oferit prea multe Romania sa nu fiu mandru. Am o socoteala de incheiat cu statul Roman apoi o sa pun degetul pe harta sa vad unde pot merge. Chiar si cetatenie de UNGUR daca imi iau, tot o sa fiu multumit ca nu o sa mai am acte in care sa scrie "CETATEAN ROMAN". Va doresc mult noroc, voua, celor iubitori de patrie.
    1 point
  14. https://rstforums.com/forum/30346-regulament-rst-market-post549543.rst#post549543 Fara UP-uri. Warn pentru FIECARE up sau post inutil pe post de "up" il vad. @Nytro
    -1 points
  15. buna, imi poate explica cineva mai detaliat cum sa folosesc programul? si in ce scopuri l-as putea folosi?
    -1 points
×
×
  • Create New...