Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/19/16 in all areas

  1. Descarcati: https://github.com/nishad/udemy-dl-windows/releases Creati un cont nou pe udemy, nu conteaza ce email folositi pentru ca nu trebuie verificat Deschideti cursul dorit si apasati pe Start Free Preview (apare sub Take This Course) Rulati programul astfel: udemy-dl.exe -u email -p pass <link catre curs> Screenshots pentru cei batuti in cap: Spor la invatat
    3 points
  2. In principiu, va pot face un sistem de preluare live a rezultatelor de pe anumite site-uri de pariere, insa am cateva conditii: - imi spuneti site-ul de pe care doriti sa luati rezultatele. - daca vreti design profi, vreau sa imi spuneti exact ce si cum sa arate site-ul - va pot face sistemul in python (nu imi place PHP) Pretul ar fi undeva la 1k Euro. (poate creste pana la 1.3k in functie de sistemul ala "banal" de voting)
    1 point
  3. Mi se par extrem de putine 25 ore (wtf??). Ca sa intelegi logic, nu mecanic, iti recomand sa incepi cu HTML. Incet-incet, bazele HTML si apoi treci la PHP. Pana si pentru banalul form de login iti trebuie sa stii HTML ca sa faci POST in pagina. Mie sincer nu imi inspira incredere toate cursurile astea minune super scumpe care te invata programare peste noapte. Cu aceasi rapiditate se duc si banii si nu ramai cu nimic; nici bani, nici cunostinte. * Acum am vazut ca ai invatat cat de cat bazele. Tot mi se par putine 25 ore. Informatie multa in timp scurt => varza in cap.
    1 point
  4. sperand ca ai pus deoparte salariul pe cele doua luni,te sfatuiesc sa achizitionezi o imprimanta laser si sa printezi cat de multi lei poti.
    1 point
  5. 1. Invata php frameworks si fa biduri pe upwork 2. Invata marketing( clickbank/CPA/ affiliate ) + SEO, vinde produse online. 3. Fa diferite siteuri pe diferite nise, baga reclame, la 10 siteuri o sa faci ~200 usd pe luna( incearca siteuri care nu necesita postare in fiecare zi )
    1 point
  6. 1 point
  7. Ne lasi bre cu rahaturile astea? bine ca pui semnatura cu font cat scula calului pentru un link de ref. Sa postezi ceva acatarea nu te duce mintea.
    1 point
  8. Dacă face cineva ceva excepțional, da. Și prin asta nu mă refer să urce un shell pe riariahungaria.hu, ci măcar să intre cu tancu într-o șatră de țigani.
    1 point
  9. O solutie ar fi sa faci rewrite de url in htaccess astfel incat sa scapi de extensia .php si mai apoi sa dai url-ul intreg in action-ul formului. RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.php [NC,L] <form action="http://site.ro/dev/index" method="POST">
    1 point
  10. Ne cerem scuze, momentan toti operatorii nostri sunt ocupati. Va rugam reveniti mai tarziu. We are sorry, but for the momment all our agents are busy. Please try again later.
    1 point
  11. da-ma dracu' ce periculos esti tu. Esti pe un forum de IT si cam orice tip de securitate IT dar te apuca smecheria cand citesti despre asa ceva, esti cam ipocrit.
    1 point
  12. Conturile ciordite ce sunt?!, nologinurile ce sunt?!, tutorialele cum sa ciordesti conturi ce sunt?!, coailii stealer ce este?! printre alte cacaturi de-a voastre...FRAUDA TOTALA, SI VA PLANGETI DE CARDERI...........................ia sa-mi stearga careva contul asta ca aici sunt numai handicapati romani
    -1 points
  13. Cine este interesat de plata in functie de coversie. (Vand suplimente nutritive pentru sportivi).
    -1 points
  14. Download Virus Scan Ps : Este gasit la alta comunitate ...Doar l-am pus si pe aici..Poate are cineva nevoie ...
    -1 points
×
×
  • Create New...