Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/10/16 in all areas

  1. ,,,se poate construi o instalatie de genul acesta....
    3 points
  2. Deci, ca sa poti avea semnal unde intoarce uliul cu frana de mana... intrii in TELEFON > SETARI > MAI MULTE RETELE sau (CONEXIUNI SI RETELE) > RETELE MOBILE > MOD RETEA > SI ALEGI IN LOC DE LTE/WCDMA/GSM sau WCDMA/GSM, ALEGI NUMAI GSM! Dupa iti trece semnalul prin filtrul de semnal doar cel de GSM, NU SI DATELE MOBILE, O SA ITI APARA in loc de H+ sau 4G sau 3G acel semnal vechi "E", ei atunci iti da putina banda DE NET si iti incarca SEMNALUL GSM! Daca vrei internet ALEGI LTE/WCDMA/GSM si ai 4G,3G sau H+ dar iti scade SEMNALUL GSM! Succes!
    3 points
  3. Nu oricine poate invata. Aia care cred ca 'oricine poate invata' is aia pe care-i trimit acasa si le spun ca revin cu un telefon cand trec pe la interviu. Ah, si muie lu ala ce a scris articolul. Sa 'scri cod' 11h nu e pentru toti.
    2 points
  4. A zis baiatu ca toata lumea poate scrie cod; ce pula mea stati si plangeti aici de ban-uri, cand va stau proiectele cacalau la usa? Aaaa, codu ala de cacat nu e platit? Nasol.
    1 point
  5. Urasca atitudinea asta,tipic romaneasca.Eu sunt cel mai smecher si nimeni nu e ca mine.Daca tu,cel care critici,gasesti ca lucrul pe care il face o persoana nu e bun,fa tu ceva mai bun. Cand am citit inceputul postului tau eram gata sa iti dau "reputation",fiindca nici eu nu sunt de acord cu articolele,cartile motivationale.Fiindca motivatia se gaseste in interior.Dar dupa ce am continuat, am vazut doar un membru plin de sine. Mi-ai dat ban o data fara nici un motiv si atunci mi-am dat seama ca nu esti decat un copilas care se crede cu super puteri.Chiar mi se rupe daca mi-ai dat ban si deabia de mai intru pe forumu asta. Si sunt convins ca si acum suferi fiindca mi-am exprimat parerea contradictorie cu comportamentul tau. Dar sincer?Ma doare in madular!
    1 point
  6. Nu sunt fan produselor Apple dar 5s va ramane cel mai frumos telefon facut de ei, parerea mea.
    1 point
  7. Salutari, Cine este cunoscator de electronica, level minim, si ar dorii sa repare tablete si telefoane la nivel modular (level 2 reparatii), este asteptat sa isi depuna candidatura Detalii extra: Reparatiile sunt pe garantie, cu piese noi sau refurbish. Daca stiti sa reparati fara comanda de piese, si mai bine. Zona de lucru - Bucuresti. zona Basarab Conditii de munca bune, dar nu pt pretentiosi sau extravaganti Salariul il negociati la interviu, dar prin PM va dau o idee... Daca doriti alte detalii, va astept
    1 point
  8. Din cate stiu este ilegal fara acordul companiei si risti amenda/parnaie. Pe langa asta, poti intercepta si alte convorbiri care s-ar folosi de el. Sezi bland, doar cei de la SRI avem voie cu asa ceva *cough*, *cough*
    1 point
  9. Vrei feedback, na feedback: Am deschis site-ul tau. Ma declar instant un "never-comeback user". Continutul este foarte superficial. Topicurile sunt foarte variate si slabe in continut. Sincer nu mi-as pierde timpul pe site-ul tau citind coduri GTA, sau ca " Am ajuns la un nivel mare cu telefoanele ele au memorie mare, dar şi consumă mult. " Fie aduci vizite din SEO (nu vad sa fi facut ceva pe partea de SEO). Fie aduci vizite din SocialMedia (bafta la click-bait). Estimare monetizare: maxim 5$ pe luna Edit: Nu mai fac un post nou; 200 euro? Nu am mare experienta in domeniu, dar as vrea sa imi explice cineva cum faci 100euro pe luna dintr-un website de genul. Iti da AdSense 100euro pt 500 de vizite pe luna sau cum functioneaza treaba?
    1 point
  10. am crezut ca e site de pariuri.
    1 point
  11. @Jako be aware, upcoming SEO EXPERT SPECIALIST 400$/hour. @Betit nu inteleg ce legatura are IT-ul cu ce postezi tu, coduri GTA sa? C'mon...
    1 point
  12. Im not responsible for your activity. use it at your own risk!] Use a VM or SandBox! DL LINK! For more informations! Admin Finder VPN Binders Booters Botnet Bruteforcers Chat Exploits CommView Crackers Darkcomet Ddosers Deface Creators Dork Seeker DoS - DDoS Doxing Tools Ebooks Email Encrypter and Decrypter Exploit Scanner Gmail Cracker Havij 1.15 Pro IEInspector Injectors IP scanners AccountCreators Admin Page finder Maillist Blackshades 4.8 Bombers Cpanel bruteforcer Crypters DarkComet REMOVER Deface Pages Dork List Doxers Duplicate Remover Instagram Bots Youtube Bots Keylogger md5 MSN Freezer No-IP Portscanner Proxy Finder 80 DIFFERENT RAT'S !!!! Source
    1 point
  13. Buna, multumesc pentru raspunsurile sincere. @yoyois - Deja ai deviat de la subiect cand ai spus estimare monetizare, sa sti ca monetizarea variaza intre 200 si 300 de euro. Nu mă interesează să aduc pe site roboţi sau oamenii pentru a-mi consuma resursele degeaba. Prefer trafic real cu care să monetizez site-ul. Vreau să fac campanii profitshare avansate, dacă se pricepe cineva să şi crede că mă poate ajuta să fac ceva mai mulţi bani, vă rog să îmi daţi un PM. Voi plăti pentru serviciu, opinii etc, sau dacă vrea vom împărţii venitul. O zi bună! PS* Nu va mai luaţi de greşeli gramaticale, recunosc le fac, oricine le face. - îmi asum greşelile.
    0 points
×
×
  • Create New...