Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/02/18 in all areas

  1. Incearca sa pui in Odin CV la Oficiul de angajare al fortei de munca. Dupa incarci "matura" in "mana" si astepti 2-3 ani pana faci bani sa-ti cumperi un s8. Greseala ta e ca telefonul e din seria "FURAT" si tu folosesti metoda "tigan jegos". Da-var cu executare sa va dea.
    2 points
  2. Nu e furat boss, a fost gasit pe scaun in RATB =)))
    1 point
  3. 6 cai frumosi! Majoritatea barbatilor dezvolta frontal daca nu au probleme de sanatate, in special cand se trezesc dimineata sau daca folosesc Viagra. Te-as pune pe liber doar pentru astfel de intrebari stupide pentru ca nu gandesti mai intai contextul: orasul, contextul firmei, tipul de contract, echipa si managerul si nu in ultimul rand tu ca persoana - probabil cel mai important lucru. (exemplu: cand am plecat de la un job acum cativa ani mi-au oferit cateva mii + salar ridicat ca sa nu plec. Unui coleg inaintea mea i-au dat un voucher cadou (100 eur) si felicitare si ramas bun!)
    1 point
  4. Shit. Din banii tai mi-au platit mie cafeaua.
    1 point
  5. Daca esti curat sa mergi la service la ei: https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.esdservice.ro/samsungserviceplaza/&ved=2ahUKEwjltOjhsc7cAhVPEVAKHYIMB5gQFjAeegQIARAB&usg=AOvVaw2CSIs7p7Q-SEcZEBtHZ2va Intr-o ora il rezolva si primesti si o cafeluta mocca. Daca esti din Bucuresti. Eu am avut o problema cu un S7 si a fost cel mai smecher service la care am mers.
    1 point
  6. nu vreau sa fac offtopic si nici nu il cunosc pe ala de mai sus, suna dubios dar ai ramane uimit cate fete exista care chiar isi uita contul sau parolele... oricum cam toti de pe rst cand cauta cv nu e in scopuri prea nobile
    1 point
  7. Rofl, tipul este fanatic religios fmm, asa sunteti toti invatati pe miloaga, spalati pe creier.
    1 point
  8. Buna ziua! As dori si eu un hack pentru Triviador Romania! Ma poate ajuta cineva? Va multumesc din suflet!
    -1 points
  9. Am incercat iar cu odin daca bag la csc home scrie repede acolo cu verde reset si apoi pass si tel.ramane pe logo iar daca bag csc celalalt scrie set partition si ramane blocat
    -1 points
  10. Buna ziua am un telefon samsung s8 sm-g950f si nu pot sa-l resoftez cu odin.As vrea sa stiu daca exista vreun rom pentru sp flash?
    -2 points
×
×
  • Create New...