Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/01/18 in all areas

  1. Eu as propune sa stergem tot ce tine de filelist pentru a nu mai atrage aici miloaga.
    6 points
  2. Profilul real este singurul care-ti ofera background? Serios? Eu am terminat mate-info intensiv. Am stat 179 de mii de ani sa fac teme, sa ma ocup de lucruri absolut INUTILE, pe cand cei de la uman, aveau tot timpul din lume sa-si aleaga pasiunile. Iti ia 6 luni sa faci CCNA-ul. Iti ia 1 an sa inveti bazele programarii. Ia vezi, stii mai multe ca altii dupa 4 ani de mate-info?
    2 points
  3. Ati innebunit forumul cu cererile voastre Ps : mai luati o pauza !
    2 points
  4. Da, dar mai sus ai zis ca ai terminat mate-info-intensiv. Daca terminai filologia, mai invatai in 6 luni ? Probabil nici nu auzeai termeni precum "CCNA", "Algoritmica", "Programare", decat in cazul in care aveai o pasiune pentru domeniu. Dar sa fim seriosi, numarul persoanelor pasionate este foarte mic... iar in ziua de azi multi se duc catre IT pentru ca isi pot gasi relativ repede de munca si primesc un salariu decent.
    1 point
  5. Sounds good, doesn't work. Un liceu de prestigiu iti ofera acces la diverse concursuri, activitati si... ai mai multe sanse sa iei bacul cu o nota mare. In teorie la liceele de prestigiu sunt si cei mai buni profesori/elevi.
    1 point
  6. 50 de ron. Om de la Moldova, n-ai ce pretentii sa ai. Asta o vinde si pe ma-sa daca ramane fara tigari.
    1 point
  7. Baga-le pe OLX https://www.olx.ro/oferta/cont-filelist-IDbObNS.html
    1 point
  8. Legat de liceu mate-info intensiv, iti voi spune parerile mele: 1. Se face informatica, se face (sper) C++, dar nu prea mult la nivel de limbaj (e.g. clase, exceptii, templates) ci mai mult la nivel de algoritmica. E foarte util pentru viitor. Daca inveti C++ in liceu, o sa iti fie usor sa inveti orice alt limbaj. In plus, sugestia mea ar fi sa inveti singur alte lucruri, din carti sau tutoriale de pe Internet + multa practica. O sa ajute mai mult pe viitor, e destul de limitat ce se face la cateva ore pe saptamana. 2. Partea de matematica nu mi-a placut si la acea vreme nu mi s-a parut foarte utila, insa are propriile beneficii. In plus, cand vei merge la o facultate de informatica, poti sa fii sigur ca te vei lovi de aceasta materie, asa ca ar fi bine sa prinzi bazele din liceu. Ah, se mai da si admitere la mate, deci ca sa intri ai nevoie de asa ceva. Un bonus ar fi urmatoarele: criptografie si inteligenta artificiala. O sa te ajute daca inveti matematica. 3. Partea de engleza nu e importanta, e obligatorie. Trebuie sa stii engleza. Nu conteaza pe ce nivel, o sa ai nevoie ca sa inveti singur si vei avea de asemenea nevoie cand vei lucra in domeniu. Legat de liceu, a fost super misto. Esti copil, profita de asta, distreaza-te. Ai liceul si facultatea (poate) in care ai timp sa te distrezi. Dar daca de tanar te apuci sa inveti lucruri si esti baiat serios, vei avea un viitor frumos. Insa gaseste echilibrul intre invatat si viata.
    1 point
  9. :))))) Din 2001 si inca folosesc astia syn scannerul lu bios. Le mai trebuie si uid0. Apropo, tu esti ""mfustupid" de pe haita?
    1 point
  10. Daca te duci la un liceu militar pt ca asta e visul parintilor tai o sa regreti mai tarziu. Da, in momentul de fata in Romania profilul real la liceu e singurul care iti ofera un background astfel incat dupa terminarea lui sa ai toate optiunile disponibile privind facultatea.
    0 points
  11. Buna seara tuturor. As avea nevoie de o invitatie pentru filelist daca este cineva binevoitor . Va multumesc in avans.
    -1 points
×
×
  • Create New...