Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/23/19 in all areas

  1. ce amatori =))) Beau in jur de 20-24 de cafele pe zi (de vreo 8 ani). Pana acum 8 ani, ziua si un pachet de cafea de 500grame/zilnic. In medie, beau cafea de 24-26 de ani. Daca conduc pe distante lungi, tot timpul am cu mine 1-2 termosuri cu cafea si cel putin 6-8 cutii de energizant. Nu am avut niciodata probleme de sanatate. Doar raceli usoare ce au tinut cate o zi (odata la 6-7 ani cred) ps: Sunt dependent de cofeina. Daca vreau sa dorm, beau un ness sau un espresso f. tare si ma culc.
    4 points
  2. Poti sa faci o poza mai clara? Nu se vede nimic pe display.
    2 points
  3. 2 points
  4. Bug reparat: http://xssfuzzer.com/
    1 point
  5. Am vazut primul tau post si sunt cam sceptic legat de ce ai putea face. Nu vreau sa te descurajez dar in primul rand invata engleza cat sa nu ai probleme in intelegerea unui text oarecare. Pe termen lung, daca vrei sa faci ceva, este imperativ sa stii engleza. Doar cu romana e mai dificil, mai ales pentru un CTF. Cu toate astea, sunt interesat de CTF-uri.
    1 point
  6. Pai cauta in pula mea, ca nu plateste ma-ta factura la intretinere
    1 point
  7. Fiecare corp îi diferit, unii pot băga 10G de coca alții doar 5G de coca, da dacă ești tu motivat psihic bagă cafe, somnu-i bun din punctu meu de vedere ești mai util odihnit.
    1 point
  8. Somn regulat de 8-9 ore si masa de dimineata sau inainte de munca consistenta si nu foarte grasa.
    1 point
  9. Cunosc caz real. Baiat de 32 ani ajuns la spital, probleme la inima din cauza cofeinei in exces, stilului de viata si programului (somn putin, munca multa, cofeina cacalau), i s-a recomandat sa nu mai bea energizante ca se curata..in 2 saptamani s-a dus. Incearca sa dormi si incearca, la munca, sa-ti "colorezi" un pic activitatea. Nu pica in rutina. Incearca sa faci ceva care sa te tina conectat, cu creierul activ. Si apa rece pe fata ajuta cand mori de somn.
    1 point
  10. Vitamine, sport, odihna. Doar o singura cafea dimineata. Poti sa incerci un tonic (Tonotil-N), dar fara sa faci exces si un complex de vitamine care sa aiba si magneziu. Vezi Coenzima Q10, Magne B6, complexul de vitamine de la Solaray. Si schimba-ti stilul de viata si locul de munca, asta daca nu vrei sa dai in primire.
    1 point
  11. Daca ai colesterol si nu ai aflat inca, si bagai energizante foarte des, ai toate sansele sa faci infarct. Arterele inimii fiind si asa pline de grasime - ptr cei cu colesterol- odata cu imboldul dat de energizant, asociat poate si cu alte afectiuni nestiute, duc incet dar sigur catre deces; e ca si un furtun supra-alimentat care va ceda eventual din cauza presiunii; sau combinate cu pastile de potenta, au efect devastator
    1 point
  12. Caz real: nemancat + cafea + energizant = a iesit la tigare, a tras 2 fumuri si a picat lat = resuscitare de smurd fara succes => deces. "Bolnavii de inimă nu ar trebui să bea astfel de produse. Momentul ideal pentru a bea băuturi energizante este atunci când eşti odihnit şi că, în niciun caz, nu trebuie asociate cu alcoolul şi nici cu alte excitante nervoase, precum cofeina sau tutunul." EDIT: adapteaza-ti stilul de viata la tura de noapte, cand esti liber te culci la aceiasi ora ca atunci cand vii de la servici (banuiesc ca 7-8-9 dimineata). La un moment dat organismul o sa se obisnuiasca.
    1 point
  13. Am abuzat de energizante si nu a fost bine. Am renuntat complet la ele. Somnul e baza. Cat se poate, e util din multe puncte de vedere si nicio substanta nu il poate inlocui.
    1 point
  14. Do any other users of Jrat experience licensing problems at the moment?When I open Jrat, it says: "jRAT is limited, no license detected".
    1 point
×
×
  • Create New...