Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/29/19 in all areas

  1. Da, doar ca trebuie sa-ti pui windows-ul un modul de editare keyloggere. Vezi in C:/Windows/System32 ca este un fisier hal.dll Trebuie sa-l redenumesti in "Ehal.dll" si sa dai restart la pc.Asa windows-ul va sti ca este in Edit mode. Cand deschizi urm data keyloggerul o sa-ti apara interfata pentru editare, si tu bifezi nsite checkbox-uri cu ce vrei sa faca. //Am editat numele fisierului
    6 points
  2. Asa si libertyreserve nu era vreun cotet de site... precum si btc-e sau wm-center.. Lista poate continua, dar nu are rost sa dezbat telenovele. Care sta in 20$, sa isi vanda datele.
    1 point
  3. Exercitiile astea is un fel de "astazi invatam adunarea: un mar si cu inca unu, fac doua; cate mere sunt in total daca mai adun alte doua?" Ca sa fiu si pe subiect: 1. get current date, get day of week, case example 2. user defined functions Daca ai de gand sa profesezi candva in IT, iti sugerez putin mai multa atentie si curiozitate fata de cursuri si materialele de curs.
    1 point
  4. Si ti-ai creat cont special sa spui asta? anteleg
    1 point
  5. Am vazut la youtuberii care posteaza cu dark Web ca produsele erau din alte tari. Orice ce era acolo era din tari straine. Este si in Romania? Ca daca nu este atunci nu inteleg De ce ar Fi o problema sa Te uiti
    1 point
  6. Postez foarte rar in ultima vreme, si stii de ce? Din cauza celor ca tine. Sau daca stau sa ma gandesc, datorita. Principala ta problema este ca vrei respect. Nu stiu ce varsta ai, insa daca ai mai mult de 14 ani, ar fi trebuit sa stii deja ca respectul se castiga, nu se cere. Sau ca sa intru in "tema" acestui thread, "nu se cerseste". Acum sa revenim la problema. Ai venit aici sa ceri ajutorul. Ce te interseaza pe tine ce zice "x" sau "y"? Iti vei rezolva problema daca te iei in gura cu cineva de aici? Sau crezi ca daca nu le raspunzi, esti mai fraier? In momentul in care ai nevoie de ajutor, principalul lucru care ar trebui sa te caracterizeze este sa fii umil. Sau daca nu, vei fi luat la belengher de altii si vei ramane si cu problema nerezolvata, si cu timpul pierdut. Iar daca ai doua joburi, o masina si un apartament, ar trebui sa stii valoarea timpului. Ca tot a venit vorba de timp, sper ca nu mi-am pierdut timpul degeaba scriindu-ti si poate data viitoare vei da dovada de mai multa inteligenta. Trebuie sa intelegi ca un forum este un loc unde niste oameni vin si isi rup niste minute/ore din viata ca unii ca tine si de multe ori, ca mine, cand am avut nevoie, sa inteleaga anumite concepte, sa primeasca ajutor. P.S: Nu vreau sa fiu troll, dar si mie mi se pare ca toata lumea te ia la maciuca.
    -1 points
  7. Iti fac factura daca vrei sa te ajut, pana atunci, mars de aici.
    -1 points
  8. Can you please also upload sans 660 with videos and pdf. I will be super thankful
    -1 points
  9. Can someone please upload SANSsec660 with videos. I will be super thankful and in return, I'll provide you with a gift.
    -1 points
×
×
  • Create New...