Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/19 in all areas

  1. " Salutare,stiti un site,de pe care poti afla subiectele de simulare bac 2019 la matematica cu o seara inainte? Va rog frumos fara ignor sau mesaje de genul::invata. Mai am 3 luni pana la bac am timp sa invat de un 5 la mate. p.s. Consider ca multi urasc bacul,deci va rog,un site ceva?" Luati exemplu oameni buni, ce schimbari fac unii in 2 luni.Cu oameni ca el putem schimba viitorul. TU ESTI SPERANTA NOASTRA PENRU UN VIITOR MAI BUN Tine minte, ROMANIA MERITA MAI MULT.
    3 points
  2. Eu zic ca nu ai nevoie de nici o matematica atat timp cat nu faci dezvoltare. Ar fi totusi nevoie de matematica doar cand ai avea nevoie sa implementezi solutii mai optime din punctul de vedere al query-urilor sau inserturi-lor, dar acolo ai nevoie de mai multa logica decat matematica (cea din urma contribuind la prima). Sfatul meu este sa practici cat mai mult, instaleaza baze de date, baga date in ele, scoate date din ele, modifica-le, fa-le mai performante si nu in ultimul rand, incearca sa aduci ceva nou in toata distractia asta. Am uitat sa mentionez, din punct de vedere salarial e un job bine platit, destul de mult peste media IT-ului.
    2 points
  3. https://mathoverflow.net/questions/121162/math-behind-databases-management-and-sql -Relational algebra De citit: Fundamentals of Database Systems by Ramez Elmasri Database: Principles, Programming, and Performance, Second Edition (The Morgan Kaufmann Series in Data Management Systems) Database System Concepts by Avi Silberschatz, Henry F. Korth, and S. Sudarshan De studiat: http://bdfr.cs.pub.ro/ > Note de Curs http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/anul-3/semestrul-2/baze-de-date-1.html
    2 points
  4. Nu ii cu coduri. Instrucţiuni privind modul de transmitere a urgenţelor prin mesaje scurte SMS la numărul 113, de către persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire Anexa 1 - Index de incidente
    1 point
  5. Doame da-mi putere! E in tensorflow? daca e in Tensorflow 2.0 mie pe windows 10 ia crash tensorflow-gpu, ca e inca in beta. Am auzit ca VM lor linux merge mai bine. Daca e in altceva vezi daca are suport cuda engine-ul lor, ca altfel nu te ajuta. 2. Esti sigur ca arhitectura retelei e convergenta pe datasetul tau? ia un training set de 50,000 - 100,000 din alea 5 milioane + un testset de 10,000 - 20,000 si verifica daca e convergent. 5 milioane de puncte e exagerat pentru un training set, mai ales daca NN tau e dens pe tote layerele. Inainte sa arunci cu bani in fanteziile tale verifica pe scara mai mica daca e realistic ce vrei tu sa obtii. Eu prezic ca ai sa fii foarte dezamagit de rezultate.
    1 point
  6. ON: Am folosit un Nvidia Tesla P100 gratuit timp de cateva ore prin Google Cloud. - facut cont de trial pentru $300 - adaugat card ca si metoda de billing (nu mi-au tras nici un ban) - creat VM cu slectia de P100 - trimis ticket la Google Compute Engine Quota Support sa dea enable la global attribute | GPUS_ALL_REGIONS pentru proiectul meu (in mai putin 24 ore mi-au aprobat, am bagat motiv credibil la request) - facut treaba ce am avut nevoie - dat cancel la billing, delete la vm, anulat tot. OFF: tot cu retelele neuronale ai ramas...
    1 point
  7. Engleza in prima linie, cursuri gasesti pe net
    1 point
  8. Daca intrebi la PayPal or sa iti zica ca sunt banca licentiata in Luxemburg si functioneaza dupa legile bancare pentru conturile din EU. Deci teoretic daca ANAF ar vrea ar putea trimite o cerere si catre ei? La fel si cu Revolut, dupa ce integreaza/se supune legilor bancare (ca doar de aia si-au luat licenta de banca) poate ANAF-ul sa trimita cerere de poprire? Eu cred ca da. Cat despre Revolut, numai de bine pentru ce inseamna plati in alta valuta. Am scutit peste 1000ron doar din platile pe ebay - de exemplu la 100GBP platiti cu Revolut castigi 45ron fata de conversia facuta de ebay.
    1 point
  9. ANAF trimite cererea de poprire tuturor bancilor din Romania. Skrill nu e o banca, deci nu va primi nicio instiintare. La fel cum nici banii din PayPal nu iti vor fi blocati. In plus de asta, ti-ai dat CNP-ul pe Skrill ca sa te poata identifica?
    1 point
×
×
  • Create New...