Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/20/19 in all areas

  1. Eu iti recomand BIT Academy dar nu pentru ca am facut cursuri de programare la ei, ci din pricina celor de pe Networking. Au "profesori" care au CCIE si CCNP, iar asta este un mare plus in Romania, sa iti predea un CCIE. Cat despre programare, nu stiu cat de buni sunt dar din moment ce isi permit sa angajeze un CCIE care sa predea, eu cred ca si pe programare sunt buni.
    1 point
  2. Wellcode.ro Sunt sute de mii de carti, tutoriale pe aici (rst); Inveti, faci practica, cauti diploma pe batranul Google Succes
    1 point
  3. Cred ca esti ratatul cu parfumeriastar.
    1 point
  4. Ahh, nu pot sa iti raspund direct la intrebare. Si inteleg ca vrei certificare neaparat? In opinia mea, daca gasesti un proiect open-source sau ai tu o idee de un proiect (ceva ce te atrage pentru a te motiva), si incepi sa lucrezi fix la a aduce idea aia la realitate. O sa inveti si programare si o sa ai si ceva la care ai lucrat, practic, pentru a discuta despre la interviuri s.a.m.d. Dar da, o certificare/diploma te ajuta sa ajungi la interviurile alea. (P.S. opinia mea e formata pentru joburile din Anglia, nu stiu daca se aplica si in Romania)
    1 point
  5. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    1 point
×
×
  • Create New...