Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/18 in all areas

  1. Si apoi mai faceti thread-uri de genul in pula mea.
    4 points
  2. Iti da fratele tau. fl00d_ac0rd3on_1997.exe
    2 points
  3. da daca mergi tu sa-ti faci dreptate si il bati pe copilul ala gasesc resursele necesare sa te bage pe tine in parnaie. smart.
    1 point
  4. 1 point
  5. Tehnologia informatiei Manual pentru class a IX-a Informatica - Tehnologii asistate de calculator de Mariana Milosescu (Teora) Sisteme de calcul Sisteme de operare Birotica - Word, Excel, Paint Multimedia si Internet Link download: https://www.plustransfer.com/download.php?id=8a8014e3e5297e932d0284d0a91dc829
    1 point
  6. Daca exista plangere prealabila, vor fi amendati (parintii lor, ce plm de amenda sa primeasca un minor) insa nu prea se apuca nimeni sa cerceteze spargeri de vps-uri pe care sunt servere de cs. Trebuie sa priceapa toata lumea ca si politia/parchetul are resurse limitate, si nu le irosesc pe cacaturi de 2 bani.
    1 point
  7. Sa traiesti 1000 de ani! E cea mai buna chestie vazuta in ultima saptamana pe forum.
    1 point
  8. man exista o varsta, in sensul ca fiecare are treaba lui. eu personal intru sa vad ce se mai intampla si dupa ies.
    1 point
  9. Ne certam ca boii de la guvernare, bem o bere, ragaim, dam o basina si ne bagam la somn. A mai trecut o zi din viata si ne-am duelat in argumente de cacat. Pasarile calde sunt in tarile calatoare. Noapte buna! 🐐💨💩
    1 point
  10. De ce sa mentin economia tarii asteia de cacat? Mentine-o tu daca esti asa patriot.
    1 point
  11. Cine are vointa, invata, se zbate, tampeste acolo in fata monitorului pana intelege ce a gresit, de ce nu merge whatever vrea sa faca, cine nu, o arde cu coduri de cs si laba, forumul din perspectiva mea este dedicat pasionatilor, entuziastilor, nu tuturor lighenelor, aia care calca gresit din prima e treaba lor, exista un regulament, daca ai bun simt sa citesti 10 randuri de reguli unde sa-ti faci o idee generala despre ce e forumul asta esti bine venit, daca nu, la revedere.
    1 point
  12. NYTRO. Iar aelius, ajutor de D-zeu, un fel de Sfantu Pavel al RST-ului. Se abereaza grav, nu m-am putut abtine. Are dreptate @MIKE.01. Poate nu si-a expus el cum trebuie ideile, dar cine vrea sa inteleaga, intelege. Din cand in cand mai acceptati si voi ca gresiti sau ati gresit si asumati-va. Suntem oameni inainte de toate, hai sa fim si o comunitate, asa de dragul vremurilor trecute cand, ca sa-l citez pe Nytro, "erau alte vremuri, alte trenduri". Nu te costa nimic sa ajuti. Dar e mai usor sa-i dai omului in cap sau sa-i faci un rau. Ca ala scaneaza, ca ala a dat teapa la Apple (las' ca-l aranjez eu). Fiecare face ce face pe barba lui, atata timp cat asta nu impacteaza negativ forumul sau pe ceilalti membri, nu vad unde-i problema. Scapati si voi de mentalitatile astea romanesti de kkt, abordari comuniste si atatea incrancenare, rautate si invidie. Am ajutat o gramada de oameni pe aici, in particular, prin PM, samd, am luat tepe (multe ), am mers inainte. De precizat ca nu am cautat sa ma imbogatesc de pe seama forumului, mereu sa vand ceva, sa prind o gasculita s-o ard, sa mai mulg ceva. Asta cu ocupat in viata reala, familie...o dati de gard rau. Veniti "la cules" aici, dar ocupati nevoie mare.
    1 point
  13. 1 point
  14. Quality, not quantity... La rahat trag toate mustele. E vorba de timp in si de reward (satisfactie personala cand vezi ca altii invata, legaturi, colaborare si invatare impreuna, etc.). Spre exemplu daca ar fi apetit serios (din mai multe puncte de vedere) as putea aduce speakeri straini sa prezinte pe diferite teme in webinare dar s-a mai incercat si din cate am inteles nu s-a prea meritat. Cu alte cuvinte balansul dintre viata personala (munca, hobby, fun, social, etc) si giving back / the spirit of sharing.
    1 point
  15. Din moment ce ai ramas pe forum deduc ca te consideri destept, chiar daca nu poti accepta nimic inafara de parerile tale doresc sa fac niste mici observatii asupra textului postat de tine. - "fac pe Dumnezeii pe aici." Dumnezeu este unu singur. - "au ramai" -> au ramas - dupa punctul de la sfarsitul unei propozitii se lasa un spatiu inainte de a incepe urmatoarea propozitie - "Cand apare cate unul care nu are habar de o chestie sau cere ceva, este huduit si injurat in loc sa i se explice problema frumos" - pe acest forum exista multe persoane care lucreaza in it, imagineaza-ti ca ai fi sysadmin/net admin/red & blue team etc si vezi un topic in care cineva intreaba de scanat rdp,rooturi, ssh, smtp, telnet, etc, cum ai reactiona? Daca ai fi moderator/admin de partea cui ai fi?
    -1 points
  16. Stiu ca nu e crypto dar aveti ceva bagat in firme de pe FTSE, comoditati, etc? Ce planuri aveti pe 2018? Eu am plasat ceva long margins pe cateva firme de energie alternativa si majoritatea pe Lockheed Martin.
    -1 points
  17. Sa spunem ...teoretic. Am un server de csgo hostat la nfoservers si vreau sa vad daca au o protectie buna anti ddos asa ca vreau sa primeasca null route in fiecare zi, Pot sa platesc 10$ in litecoin zilnic. Sau ce serviciu recomandati si credeti ca ar putea sa faca asa ceva? LE: am uitat sa mai adaug faptul ca serverul este in datacenterul din germania.
    -4 points
×
×
  • Create New...