Jump to content

Robert1995

Active Members
  • Posts

    927
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Robert1995

  1. 1. Wellcode.ro e perfect daca esti la un liceu de informatica, sau daca n-ai fost la un liceu de informatica si vrei sa ai bazele de programare, si devine inutil usor usor pe masura ce imbratranesti, ca stii programare sau nu. Eu personal cred ca e un dobitoc, asa ca nu o sa intru in detalii. 2. N-ai nevoie de diploma, ai nevoie de un profil de github, o diploma certifica ca "cineva" zice ca tu stii "ceva", acelas lucru il face mai bine un profil de github. Daca vrei sa te bazezi pe un certificat, pe PHP ai asta : https://www.zend.com/training/php restu sunt hartie igienica. 3. Invata business, sau domeniul in care vrei sa activezi ca programator, e mult mai folositor sa intelegi exact ce vrea "clientul", decat sa stii cum sa optimizezi ceva sa mearga cu cateva milisecunde mai repede.
  2. Iei frumos haine pe tine, si mergi la cea mai apropiata sectie de politie, le explici ce vrei sa faci, si iti spun ei daca e legal si poti sa mergi sa executi
  3. Am luat si eu 1000 cand a scris ( 1.25$ ), a fost la $5.47 all time high, a stat 6 zile intre 4$-5$ in ianuarie cand a inceput corectia, deci baiatu a avut dreptate.
  4. Eram sarcastic, poate de aici confuzia.
  5. Mai bine iei 17.000 de incompetenti si le dai salarii mici, decat sa iei 1,000 capabili cu salariu rentabil ( care deabia ii gasesti oricum ), stii vorba aia, "cantitate", "volum", "forta de munca" ( pardon, frecat menta )
  6. https://timeline.knightlab.com/#examples Sau https://storymap.knightlab.com/
  7. Am redus pretul de la 7,000 RON la 6,000. Daca e cineva interesat, PM.
  8. Pret : 6.000 RON ( Fara Mouse & Tastatura ) Localitate : Cluj-Napoca ( il vand oricui vine dupa el ) Defectiuni : - ( doar a stat pe birou ) Am iMac-ul din Ianuarie 2014. Specificatii : Storage : 1 TB Sata Procesor : 3,4 GHz Intel Core i5 Memorie : 16 GB 1600 MHz DDR3 ( 8 + 8, mai are 2 sloturi libere ) Graphics : NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB About this Mac : http://d.pr/i/LM1ZN F.A.Q : 1. Merge CS:GO cu 300 de FPS-uri 2. Nu stiu daca merge Metin pe el. Pentru detalii : PM.
  9. Suna in fiecare zi pana prinzi un indian speriat.
  10. Sunt sigur ca e doar un FLAG, daca suni la PayPal si vorbesti frumos, prinzi un Indian, ii explici Personal Authorized Individual to work, si bagi acolo abureli, nu mai ai treaba, daca stai bine cu engleza, rezolvi in 5 minute apoi astepti 24 de ore si gata. Acum 3-4 ani am facut miscarea asta cu ei, de mi-o facut contu personal fara nici o limita, mai bine decat ala business :).
  11. Ce eroare primesti ? Eu am scos 2 ani de zile in ING, cont Visa personal si firma, n-am mai scos in ultimele luni din PayPal, dar nu inteleg de ce nu ar merge, de ce nu suni la ING ?
  12. Probabil ambele variante, sau cel putin la final de calcul ar merge asa ceva daca nu e implementat deja, sa vezi pe judete cine a fost preferat, lafel cum era chartul pentru alegerile din UK cu brexit.
  13. Pacat ca nu poti vedea candidatul votat, totusi este un pas inainte, sper ca in viitor sa vedem si cine a fost votat, tot live.
  14. Te rog detaliaza unpic Implementing new core WordPress features
  15. Online Banking, trimiti lejer bani ( de pe plaja, de pe toaleta ) in cateva minute, totusi e adevarat ca costa 4-5 lei poate, dar nah asta e.
  16. Toate statisticile si raporturile pentru firme is facute cu cron-joburi, aproape nimic nu e "programatic" la ei in site, aproape tot e pre-made si pre-calculat, chiar daca ar fi un plus, per total la performanta nu cred ca s-ar simti asa tare
  17. Depinde ce vrei sa faci, WooCommerce si Easy Digital Downloads sunt 2 solutii gratuite pentru facut "comenzi", iar pentru support cel mai bine te orientezi spre ceva SaaS specializat, eu recomand asta : ( e gratis ) www.nudgespot.com
  18. Credca majoritatea din topic stiu lucrurile alea. Eu is de parere ca oricine a venit cu ideea de voluntari e cam grabit. Sincer, se iau voluntari si nici macar nu au un barou de cerinte, nici macar nu se stie de ce este nevoie, dar e perfect ok sa fie adunati 1000 de oameni, din care poate... maxim 200 se pot intelege si corespund unor cerinte ? E grabit mai ales ca vin alegerile in toamna
  19. Conteaza numele de familie, nu numele tau ( pe card )
  20. Cere si review ca si conditie, cu poza, ajuta mult
  21. 1. Trebuie sa fii cretin sa nu termini facultatea aia, mai ales la FSEGA in Cluj ( daca vrei o sa faci ) 2. Total fals, stiu multi care au salarii de minim 2500 RON care au terminat, e plin de firme in Bucuresti care au nevoie de semi-analfabeti in cod, poti lua spre exemplu toate firmele care lucreaza Guvernamental.
  22. Ce operatii faci pe alea 45M entries ? Recomand sa citesti asta : http://stackoverflow.com/questions/9702643/mysql-vs-mongodb-1000-reads la primul comentariu
×
×
  • Create New...