Jump to content

eu0800

Active Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by eu0800

  1. Forumul asta se duce in jos, se vede ca nu se mai ocupa nimeni de el .
  2. pe cine draq crezi tu ca intereseaza contul tau de feisbuc si iutub ))) !!!
  3. Alt blog despre droguri facut din copy/paste , nimic nou sub soare . l.s.d. drogul petrecerilor ? Cred ca ala e m.d.m.a. a.k.a. extasy . Nu ca ai avea o cat de mica idee despre ce vrei sa scrii. Fa un blog despre ceva ce cunosti. Stiu si eu, angry birds de exemplu .
  4. Oamenii de gandesc asa "poate sa ma verifice, ca eu nu incalc legea" is cei mai periculosi .
  5. De ce naibi ai vrea sa ramai blocat pe nivelul asta al existentei ?Si intr-un calculator, unde mai pui. Oricum e imposibil, dar ca concept e twisted rau . LE// Stiam eu ca am auzit undeva de treaba asta, uite aici si un articol cu documentar pe subiect Dezv?luiri !: Trance-formation (actualizare radio)
  6. Orice blackberry ajunge in punctul asta odata (sau de mai multe ori) in viata . Search on google "blackberry brick wipe loop restart" citeste cu atentie vreo juma` de zi si poate ai noroc sa functioneze una din metode. Daca il vede BBSAK http://bbsak.org/ ai sanse mari sa il recuperezi, pentru customizat si altele poti incerca BBHTool How to Shrink OS6/OS7/OS7.1 , mult noroc .
  7. Kovacs: Urm?rindu-i pe urm?ritori | Video on TED.com
  8. Eu am votat frunza de maria si gata .
  9. Imi faci ,nu prea placuta impresie , ca esti ceva frate cu ei macar pe partea de cultura. Doar o impresie lasata de tine prin intermediul mesajului citat mai sus.Peace : .
  10. Salut, poti incepe prin a studia materialele de pe forum, asta o sa iti dea idei suficiente pentru urmatorul nivel. Peace ;.
  11. Daca erai ,nu hacker dar macar om normal (ce gandeste cu capul lui) ai fi gasit aici pe forum cateva mii de proxy https://rstcenter.com/forum/44952-speed-l1-elite-proxies-519-high-*********.rst . ia de aici mai "George,nou in materie de hacking " .
  12. Eu zic ca sa fie mai usor inlocuim "pirat" cu "roman". Acum avem 5 romani care au 100ron restul problemei ramane la fel. rezolvarea e simpla, capitanul se duce la bar si cumpara 4 beri apoi supune la vot sa ia el toti banii sa-i tina bine. Toti ceilalti botanisti (aa, romani) vor fi de acord. Peace .
  13. Eu inteleg ca vrei sa fie un topic general in care cei care sunt dispusi , sa dea share la metodele lor de "facut bani" pentru ca cine mai trece pe aici sa poata gasi ceva sigur etc. etc.. Din reply-uri vad ca altii au inteles diferit. Acum cine a inteles gresit? on topic. blackhat, social engineering. Nimeni nu va posta un tutorial complet la o metoda privata si banoasa pe un forum public. Peace .
  14. Prietene , eu zic sa astepti Iphone 10 sau 11, ca si asa nu o sa folosesti mai mult decat feisbuc si playeru` din el. Si pana la urma ce conteaza daca iei acum ceva sau astepti pt altceva? Oricum la toamna scot astia Iphone 5S sau 6 ceva si al tau o sa fie demodat destul de repede. Off: Probabil o sa mor inainte sa inteleg de ce sunt atat de prosti unii oameni care aparent gandesc. In fond de ce sa iei asa ceva General Dynamics Itronix Duo-Touch II Tablet PC ? Cand poti sa iei I4 sau I5 si sa fii "cool".
  15. Vezi tu, pe net se fac bani in mare parte de pe urma prostilor care nu prea stiu ei ce windows au dar se vor hackeri sau ceva "uameni de afaceri online" si de pe urma copiilor ca tine . Ex. eu iti dau tie o metoda de facut bani, tu muncesti timp in care eu iti ofer consiliere si tot tacamul. Iar la sfarsit rezultatul munci tale vine la mine in buzunar. Daca ai avea ceva in capul ala nu ai deschide topicuri de cacat ca acesta. Black.hackeru` puli mele. Citeste pe forumul asta, cauta site-uri PTC, intr-un cuvant pune osul la munca. Tu chiar te astepti ca cineva care a descoperit o nisa sa-ti dea tie pe tava ? Omu` ala "mandeamarian" ti-a dat o metoda buna pentru cei ca tine, fa laba la web dar pot sa pun pariu ca nici asta nu esti in stare sa o faci calumea.
  16. Stii excrocheria aia numita "The wire" ? E exact acelasi lucru online.Tipul care a facut cartea asta detine si acel casino, sunt 100% de asta.In cel mai bun caz , datele cardului tau ajung pe unde nu trebuie. Peace . P.S. Si da, am citit pdf-ul pana la capat.
  17. Trebuie sa ai 1,5eur cand activezi cardul. eroarea aia apare numai la carduri de romania, nu intodeauna dar suficient de des. . @razors ,incearca alt card , sigur nu e din ala "studentesc" sau ceva?
  18. Oricine poate sa faca chestiile alea dupa minim 1 an de pregatire. nu e deloc "ireal" . Daca ai sa fii atent la dansatoarele la bara , ele fac chestii mult mai complicate plus ca se invart in timpul ala. Peace .
  19. Link-ul nu mai merge pt ca l-au blocat cei de la Creative Monkeys , in felul asta le arata celor care inca nu au inteles cu adevarat cum v-a arata internetul dupa ACTA. Mai pe inteles. O sa ne plictisim de cate video-uri disparute datorita copyright vor fi.Peace .
  20. Folositi oameni buni gmail, activati verificarea in doi pasi si poate ala sa fie la tine in casa, de pe pc-ul tau si tot nu prinde acces la datele de pe email.Peace .
  21. baiat,tot ce trece de 1ghz e automat pIV. daca tot ne minti macar fa in asa fel sa te credem.Peace . on: Pentium 2, 233mhz , 32 mb ram, video onboard 8mb, hdd 7gb.
  22. Da de ce nu te intorci tu la maneaua ta cu salam /parizer et. "vere". Mars in plm de retardatu` dreaq , nu mai muriti odata.
×
×
  • Create New...