Jump to content

BogdanWDK

Active Members
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by BogdanWDK

  1. netdata is a system for distributed real-time performance and health monitoring. It provides unparalleled insights, in real-time, of everything happening on the system it runs (including applications such as web and database servers), using modern interactive web dashboards. netdata is fast and efficient, designed to permanently run on all systems (physical & virtual servers, containers, IoT devices), without disrupting their core function. netdata runs on Linux, FreeBSD, and MacOS. link: https://github.com/firehol/netdata
  2. Eu abia ce am aruncat cablu original cu care a venit, nu mai mergea fast charge pe el. Am luat altu si merge ok.
  3. Are cineva 1,5 lei paypal sa-mi iau un pachet de tigari ?
  4. pfaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  5. Verifica browseru' sa n-ai extensii aiurea. Ia Malwarebytes si da-i un scan sa n-ai ceva adware instalat prin calculator (fara sens da cumva facebook-u stie daca ai si iti blocheaza contu si apoi te pune sa descarci norton si sa-i dai scan, am patit la o ruda).
  6. Sperie-te daca-ti inchide contu' de brazzers, facebook-u e gratuit.
  7. Nu le am cu desenu' ca ti-as fi desenat.
  8. https://stackoverflow.com/questions/17080750/tutorials-for-code-obfuscation-in-c
  9. De cand s-a inchis ClubPenguin , cei ce primesc buletin de la stat primesc si un biletel cu link-u spre registeru de aici. S-a futat sistemu'
  10. Daca-mi dadeau un bax de cola, 2 pachete de tigari si niste biscuiti Oreo , in 3 ore era gata si ar fi aratat mult mai bine.
  11. Recomanda-i sa puna niste bani deoparte sa schimbe procesorul deoarece are bottleneck intre CPU-GPU.
  12. OFF: Mai nou daca iti pui aer conditionat si il legi la curent pe naspa esti hacker
  13. BogdanWDK

    Site EDU

    Să zicem că ai vrea să faci un crawler. Poţi să-l faci dinainte să se afişeze rezultatele la bac. Iei numele elevilor care dau bacul anul acesta de pe http://static.admitere.edu.ro/2012/staticRepI/j/ (nu mai ţinem cont că Grigore n-a intrat în bac, lasă să aibă şi el numele acolo ) , iei tabelu de pe http://static.bacalaureat.edu.ro/2015/rapoarte/ (ca structură , fără date) şi te descurci mai departe.
  14. BogdanWDK

    AJUTOR PHP

    Sa presupunem ca ai o baza de date unde ai 5 tabele : - Felul 1 - Felul 2 - Salata - Desert - Istoric Faci un script care sa extraga din fiecare tabel cate un item (presupun ca unele din felul 1 se gasesc si in felul 2 , asa ca o sa le dam acelasi ID de identificare , urmat de o conditie unde daca felul 1 = felul 2 ,reextragem din tabel alt fel de mancare ) iar apoi sa adauge in tabelul istoric ce a extras. Asa , urmatoarea zi cand scriptul va fi rulat el va verifica daca nu cumva ce a extras azi n-a cazut si ieri. Daca ce a iesit azi a fost si ieri , sa ia alt item din tabelul respectiv. Daca ai rabdare pana maine cand ajung acasa, te pot ajuta sa-l faci.
  15. Nu ai cum sa te incadrezi in acel buget daca vrei componente noi. Ce te sfatuiesc este sa mai adaugi 1000 ron si sa iei frumos OLX-ul (evident) sau magazinele de componente de pe la tine din oras si o sa iti faci un build de toata frumusetea. Cu 3000 ron fara sa ai figuri de magazin , saptamana trecuta i-am facut unui verisor urmatoarea configuratie : i5 - 6500,placa de baza(am uitat modelul) , GTX 970 OC 4gb(Sigilata), SSD Kingston HyperX 3k 120GB, 16gb ram (2x8 HyperX Black Kit) ,Sursa Corsair (nu mai stiu exact modelul), HDD 1TB,Carcasa Zalman MS800. Din toate enumerate , Placa video,ssd-ul ,sursa,hdd-ul si ramii(obviously) sunt inca in garantie. Daca esti baiat destept si stii sa cauti pe olx ce te intereseaza , iei aceleasi componente la preturi super bune si iti faci treaba cu ele.
  16. Primesti eroarea respectiva deoarece acele porturi accepta conexiuni doar din anumite surse.
  17. Da. Metoda se cheama "Da-i drumu la munca si lasa prostiile" Ontopic: Social Engineering.
  18. De obicei cand cineva specifica chestia asta ridica 100 semne de intrebare.
  19. BogdanWDK

    RST Bashed

    Dupa cum am vazut Gecko este un animal deosebit, spectaculos, o „masinarie” extrem de bine adaptata supravietuirii. Si cu siguranta inca mai sunt multe lucruri de descoperit la el.
  20. E de la driverul placii video , da-i update/ia ultima versiune.
×
×
  • Create New...