p3tru Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 (edited) Si, a devenit cineva milionar peste noapte vanzand TKO azi? Dat fiind ca la presale era 10c iar acum era x3400? curiosity asked out of me. Iar acum, safemoon/win ? un hold pe ele n-ar strica la pretul actual, zic si eu Edited June 5, 2021 by p3tru Name topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 ORION / AUDIO Proiecte interesante. Pe safemoon sunt intrat, momentan astept. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted April 10, 2021 Author Report Share Posted April 10, 2021 On 4/7/2021 at 7:14 PM, tagheuer said: ORION / AUDIO Proiecte interesante. Pe safemoon sunt intrat, momentan astept. zi-mi ca ai scos duminica 4/4 ? De acum pana mai prindem de un buf dureaza pana mai prostesc lumea... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 De unde ati cumparat Safemoon? Ati facut tradeul ala cu BNB? As lua si eu de cativa lei ca cica urmeaza sa fie listat pe Binance si probabil o sa urce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 (edited) Am scos profit frumusel pe Safemoon. @Wav3bitmart // Am intrat si pe doge cand era mic si am vandut recent. Sfatul meu este sa omiteti DOGE pentru un timp. Pump & Dump... Edited April 20, 2021 by tagheuer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 Cineva interesat de moonboys.finance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okjokes Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 On 4/26/2021 at 7:49 PM, tagheuer said: Cineva interesat de moonboys.finance Nu cred ca e cineva interesat sa umfle portofelul fondatorilor monedelor astora care nu au niciun sens / scop. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 4 hours ago, Okjokes said: Nu cred ca e cineva interesat sa umfle portofelul fondatorilor monedelor astora care nu au niciun sens / scop. Speculatie. Important e sa le alegi inainte de pump&dump dar este foarte riscant. Am intrebat daca este cineva interesat nu daca participa cineva, same with Doge/Safemoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 Am incercat eu sa fac swap la SFM cu MBS si nu-mi merge. Ma dispera cu erorile Pancake-ul vietii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 4 hours ago, Wav3 said: Am incercat eu sa fac swap la SFM cu MBS si nu-mi merge. Ma dispera cu erorile Pancake-ul vietii. Trebuie sa pui variatii de 12% din setari, fara nu merge. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 (edited) 9 hours ago, Zatarra said: Trebuie sa pui variatii de 12% din setari, fara nu merge. Am pus. Am pus si 1 si 12. Am incercat si cu suma fixa la moneda de destinatie (asa ziceau unii pe net ca trebuie). Nu merge in nici un fel. Cred ca singura cale de a vinde SFM din TrustWallet e sa ii trimit catre alt wallet si sa ii schimb acolo. Edited April 30, 2021 by Wav3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pintilei Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 (edited) Safemoon mi-a adus si mie un profit frumusel, pacat ca nu am scos cand a fost ATH. Totusi, cu 150$ am scos in jur de 1200$. Ca si slippage am folosit 12% iar pentru a vinde din TrustWallet: - transformat Safemoon in Smartchain BNB prin PancakeSwap - Swapped Smartchain BNB in Binance BNB (in Trustwallet) - Trimis BNB in Binance (Atentie, trebuie completat si MEMO obligatoriu) - Iar pentru withdraw din Binance ai mai multe variante, eu am ales P2P trading cu trimitere pe Revolut (Sunat la BCR si nu accepta venituri din Crypto, posibil ca alte banci sa accepte). Edited April 30, 2021 by Pintilei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Swapul SFM - BNB mi-a mai ramas sa-l incerc, dar nu mai aveam BNB pentru fee. Incerc azi sa vad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted April 30, 2021 Author Report Share Posted April 30, 2021 11% leverage - Atentie mare la ce a precizat Okjokes Una e sa investesti in ceva pe termen lung si alta cu sfm etc, se repeta povestea de anii trecuti Ca sfat, uitati-va la HBAR. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 (edited) 12 hours ago, Wav3 said: Am pus. Am pus si 1 si 12. Am incercat si cu suma fixa la moneda de destinatie (asa ziceau unii pe net ca trebuie). Nu merge in nici un fel. Cred ca singura cale de a vinde SFM din TrustWallet e sa ii trimit catre alt wallet si sa ii schimb acolo. Vezi ca SafeMoon il gasesti si pe bitmart de acolo l-am cumparat initial si faci swapul la orice alta crypto vrei. Dar, te c-am mananca la comisioane... Daca vrei sa scoti un profit mai mic de <500-600 nu renteaza sa folosesti Bitmart @p3truSafemoon, moonboys, doge, etc. Astea nu sunt pentru investitii pe termen lung, pura speculatie, sanse de win 10% daca esti atent (Alert/5minute) Example: Am castigat cu doge si SFM, dar am pierdut 5% din castiguri cu MoonBoys) @Pintilei Nu stiu daca merge in RO, dar in UK poti face cash withdraw (comision 3%). Pe langa asta, mai primesti si factura. (Cash-withdraw de pe LBTC F2F) Apropo, inca o chestie utila pentru taxe (Bagi api de la binance si iti calculeaza tot): https://koinly.io/ Edited April 30, 2021 by tagheuer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Stiu, am vazut ca e si pe BitMart, insa pe Bitmart nu stiu cum sa fac trade. Pentru trade folosesc Crypto.com. Schimbi din ce vrei in ce vrei cu fee 0. Ma oftic ca nu au API, au doar pentru exchange, dar acolo n-am reusit sa-mi fac cont pentru ca cica trebuie alt mail si alt telefon fata de wallet :|, iar cu datele de wallet nu ma pot loga in exchange. Evident ca shitcoinurile nu sunt pentru termen lung. Lucrez la un minibot pentru shitcoins, sa vad daca iese ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted June 5, 2021 Author Report Share Posted June 5, 2021 Pareri despre reply-ul celor de la anon asupra lui E. Musk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...