Active Members 0xStrait Posted March 10 Active Members Report Posted March 10 Postez aici ca sa-si ia toata lumea informatia, am programare la clinica in Bucuresti in 13.04, vreau sa-mi extrag dispozitivul implementat fara acordul meu, si da renunt la bani. Informatii medicul despre motivul implantului, eu am incercat sa-l aflu, dar mi s-au dat chestii de acum 10 ani, lafel aberatii stiti voi. Poate sa-l ia personal persoana responsabila, oricum va tin la curent. Daca sunt persoane si vreti sa ne intalnim stau mai mult in Bucuresti. Care sunteti prin zona in 13 - 14, da-ti un semn. Mersi! Quote
gigiRoman Posted March 11 Report Posted March 11 Daca reusesti sa iei dispozitivul ar fi interesant un reverse engineering pe el. Succes! 1 Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 (edited) Nu abandonez ideea, puteți să veniți să il luati, nu știu dacă o să mi-l dea medicul, de-asta am zis să intervină cineva. Nu am nevoie de el, îl donez pentru teste. 👍 Edited March 11 by 0xStrait Quote
Nytro Posted March 11 Report Posted March 11 Macar sa ne dai o poza cu el ceva, unele lucruri se vad si in poze. 1 1 Quote
BogdanNBV Posted March 11 Report Posted March 11 9 hours ago, M4T3! said: Fii mai explicit https://syzhack.com/what-was-my-implication-into-the-russias-anti-spying-campaign-44dd6203d618 (Ultimul paragraf) TL;DR: Oculta mondiala (posibil ceva specie arahnid-tarantulara de grad inalt) este pe urmele lui iar Bill Gates, Elon Musk si statul roman s-au angajat sa-i plateasca 3 catralioane de dolari spatiali dar acum se trag pe cur si nu-i mai trimit banii si s-a trezit si cu un microcip implantat in cap. Omul s-a dus la regina maria sa-si faca raze la cap si doctorul i-a zis ca n-are nimic dar desigur, cu totii stim ca Big Farma e mana-n mana cu reptilienii si clar n-o sa-i zica de acel cip care se poate vedea clar pe radiografie: Quote
BogdanNBV Posted March 11 Report Posted March 11 @0xStrait https://www.nathanlavidmd.com/psychiatric_descriptions/schizophrenia.html Quote An example of delusional thinking, then, might be a patient thinking that the CIA has secretly implanted a computer chip in his or her brain. Although the delusional patient can have a head x-ray or magnetic resonance imaging (MRI) that would prove that there is no chip, he would continue to insist and react to the notion that a chip is implanted, and that the head imaging must have been wrong, or even that the chip might have been invisible to MRI detection Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 3 hours ago, BogdanNBV said: https://syzhack.com/what-was-my-implication-into-the-russias-anti-spying-campaign-44dd6203d618 (Ultimul paragraf) TL;DR: Oculta mondiala (posibil ceva specie arahnid-tarantulara de grad inalt) este pe urmele lui iar Bill Gates, Elon Musk si statul roman s-au angajat sa-i plateasca 3 catralioane de dolari spatiali dar acum se trag pe cur si nu-i mai trimit banii si s-a trezit si cu un microcip implantat in cap. Omul s-a dus la regina maria sa-si faca raze la cap si doctorul i-a zis ca n-are nimic dar desigur, cu totii stim ca Big Farma e mana-n mana cu reptilienii si clar n-o sa-i zica de acel cip care se poate vedea clar pe radiografie: Ba fiecare om și-a pus măcar o dată întrebarea aia “taboo” și aia fac parte din categoria de oameni inteligenți, pariez ca tu nu te-ai întrebat nici-o dată. 😂 God bless you! https://drive.google.com/file/d/15s-cmzlpIwBKcydT7UDSc4srY4AuIVxL/view?usp=drivesdk Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 10 hours ago, gigiRoman said: Daca reusesti sa iei dispozitivul ar fi interesant un reverse engineering pe el. Succes! În cazul în care îl primesc, facem, dar numai folosim pisici. 🥲 Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 7 hours ago, Nytro said: Macar sa ne dai o poza cu el ceva, unele lucruri se vad si in poze. Fac poza daca îl primesc Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 (edited) Flipper 0 - honeypot? again 😂😂😂🙏 Edited March 11 by 0xStrait Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 Asta-i pentru @Nytro :))))) 1 Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 Aaa da, inca ceva am informat NSA (HAK5) sa nu va mai invete chestiile care le practic eu ei, pentru ca sunt persoane ca @BogdanNBV care reactioneaza ciudat :)))) Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 Încă ceva, daca se încearcă iar manipulări și vrăjeli în București, merg inappoi în Austria, dupa aveți motiv sa mă acuzați de conexiuni cu Rusia and shit. Quote
Active Members 0xStrait Posted March 11 Author Active Members Report Posted March 11 Daca stau bine sa mă gândesc Rusia nu suna atar de rău 1 Quote
Active Members 0xStrait Posted March 12 Author Active Members Report Posted March 12 (edited) Am programare in 18.03, zic sa ne grabim //edit: 20.03 Edited March 12 by 0xStrait Quote
Sandu Posted March 15 Report Posted March 15 Ai grija, poate cand extrage dispozitivul, te prind securistii ca ii vorbesti pe la spate. Eu zic sa il inghiti dupa ce il scoate. 1 Quote
yoyois Posted March 20 Report Posted March 20 (edited) Oare i-a scos microcipul quantic sau l-au prins securistii CIA? 🤔 //LE: Nevermind, cand si-a scos microcipul s-a trezit din Matrix. Mistery solved. Edited March 20 by yoyois Quote
M4T3! Posted March 20 Report Posted March 20 2 hours ago, yoyois said: Oare i-a scos microcipul quantic sau l-au prins securistii CIA? 🤔 //LE: Nevermind, cand si-a scos microcipul s-a trezit din Matrix. Mistery solved. pai azi are operatia Quote
FaNt0maX Posted March 22 Report Posted March 22 al naibi cip e avansat doctorii localizeaza cipul la radiografie taie si cand ce sa vezi si-a schimbat locatia inca mai incearca doctorii sa il scoata ei taie, cipul se muta Quote