Jump to content

Recommended Posts

• Active Members
Posted

Postez aici ca sa-si ia toata lumea informatia, am programare la clinica in Bucuresti in 13.04, vreau sa-mi extrag dispozitivul implementat fara acordul meu, si da renunt la bani. Informatii medicul despre motivul implantului, eu am incercat sa-l aflu, dar mi s-au dat chestii de acum 10 ani, lafel aberatii stiti voi.

Poate sa-l ia personal persoana responsabila, oricum va tin la curent.

Daca sunt persoane si vreti sa ne intalnim stau mai mult in Bucuresti. 

Care sunteti prin zona in 13 - 14, da-ti un semn.

Mersi! 

• Active Members
Posted (edited)

Nu abandonez ideea, puteți să veniți să il luati, nu știu dacă o să mi-l dea medicul, de-asta am zis să intervină cineva. Nu am nevoie de el, îl donez pentru teste. 👍

Edited by 0xStrait
Posted
9 hours ago, M4T3! said:

Fii mai explicit

https://syzhack.com/what-was-my-implication-into-the-russias-anti-spying-campaign-44dd6203d618 (Ultimul paragraf)

TL;DR: Oculta mondiala (posibil ceva specie arahnid-tarantulara de grad inalt) este pe urmele lui iar Bill Gates, Elon Musk si statul roman s-au angajat sa-i plateasca 3 catralioane de dolari spatiali dar acum se trag pe cur si nu-i mai trimit banii si s-a trezit si cu un microcip implantat in cap.

Omul s-a dus la regina maria sa-si faca raze la cap si doctorul i-a zis ca n-are nimic dar desigur, cu totii stim ca Big Farma e mana-n mana cu reptilienii si clar n-o sa-i zica de acel cip care se poate vedea clar pe radiografie:

LDlQD3L.png

Posted

@0xStrait https://www.nathanlavidmd.com/psychiatric_descriptions/schizophrenia.html

An example of delusional thinking, then, might be a patient thinking that the CIA has secretly implanted a computer chip in his or her brain. Although the delusional patient can have a head x-ray or magnetic resonance imaging (MRI) that would prove that there is no chip, he would continue to insist and react to the notion that a chip is implanted, and that the head imaging must have been wrong, or even that the chip might have been invisible to MRI detection

• Active Members
Posted
3 hours ago, BogdanNBV said:

https://syzhack.com/what-was-my-implication-into-the-russias-anti-spying-campaign-44dd6203d618 (Ultimul paragraf)

TL;DR: Oculta mondiala (posibil ceva specie arahnid-tarantulara de grad inalt) este pe urmele lui iar Bill Gates, Elon Musk si statul roman s-au angajat sa-i plateasca 3 catralioane de dolari spatiali dar acum se trag pe cur si nu-i mai trimit banii si s-a trezit si cu un microcip implantat in cap.

Omul s-a dus la regina maria sa-si faca raze la cap si doctorul i-a zis ca n-are nimic dar desigur, cu totii stim ca Big Farma e mana-n mana cu reptilienii si clar n-o sa-i zica de acel cip care se poate vedea clar pe radiografie:

LDlQD3L.png

Ba fiecare om și-a pus măcar o dată întrebarea aia “taboo” și aia fac parte din categoria de oameni inteligenți, pariez ca tu nu te-ai întrebat nici-o dată. 😂

God bless you!

https://drive.google.com/file/d/15s-cmzlpIwBKcydT7UDSc4srY4AuIVxL/view?usp=drivesdk

• Active Members
Posted
10 hours ago, gigiRoman said:

Daca reusesti sa iei dispozitivul ar fi interesant un reverse engineering pe el. Succes!

În cazul în care îl primesc, facem, dar numai folosim pisici. 🥲

• Active Members
Posted

Încă ceva, daca se încearcă iar manipulări și vrăjeli în București, merg inappoi în Austria, dupa aveți motiv sa mă acuzați de conexiuni cu Rusia and shit. :)

Posted (edited)

Oare i-a scos microcipul quantic sau l-au prins securistii CIA? 🤔

//LE: Nevermind, cand si-a scos microcipul s-a trezit din Matrix. Mistery solved.

Edited by yoyois
Posted
2 hours ago, yoyois said:

Oare i-a scos microcipul quantic sau l-au prins securistii CIA? 🤔

//LE: Nevermind, cand si-a scos microcipul s-a trezit din Matrix. Mistery solved.

pai azi are operatia

Posted

al naibi cip e avansat doctorii localizeaza cipul la radiografie taie si cand ce sa vezi si-a schimbat locatia :)) inca mai incearca doctorii sa il scoata :) ei taie, cipul se muta :)