hunter_pass Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 apoi ala trb sa fie vreun cocalar de pe mess care se crede hacker:)) Quote
HackKing Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Un hacker adevarat nu foloseste nici mouse nici tastatura.Si hackerii si mai adevarati nu folosesc nici monitorul nici unitatea...just kidding Quote
B1Ll Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 probabil se referea la faptul ca foloseste decit tastatura,deci e un hacker doc ce s? mai.. Quote
noidee Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Daca nu e doar coincidenta de nume, el a intrat pe un honeypot de la mine si nu si-a dat seama. Daca nu ma insel stilul lui e sa puna un irc bot Quote
luyzette Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 "ma, un hacker adevarat....."...(asta inseamna ca esti hacker adevarat..de sti daca cum si ce sa folosesti?tare:d) , insa dupa parerea mea, un hacker adevarat (hai ca incep si eu acuma...de ca sa nu fac ca toti ceilalti) nu ar folosi mouse-ul decat daca i s-ar putea ghici urmatoarele lui miscari. Quote
-=(Alex.sm26)=- Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Un Hacker adevarat in primul rand foloseste prezervativ! chiar daca e vb. de PC...pt. cei care ma inteleg ce vreau sa criu aici:DSa ma prezint! nu sunt Hacker! sunt...un Noob! de aia nu imi place prezervativul...inca:D Quote
luyzette Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Un Hacker adevarat in primul rand foloseste prezervativ! chiar daca e vb. de PC...pt. cei care ma inteleg ce vreau sa criu aiciSa ma prezint! nu sunt Hacker! sunt...un Noob! de aia nu imi place prezervativul...incalol (?) Quote
loki Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 @alex: "inca" ala suna a dorinta. Sa stii ca nu se mesteca!@luyzette: plz inscrie-ma la "cursul" de enervare ca ambitie am. Serios! Quote
-=(Alex.sm26)=- Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Shtiu foarte bine ca este dorinta:) nu amestec nimic:) deocamdata imi shtiu locul:) ...a dori ceva e ceva omenesc si eu zilnic fac cate ceva sa imi implinesc dorinta!!! nu doar prin vorbe:) Quote
luyzette Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 @luyzette: plz inscrie-ma la "cursul" de enervare ca ambitie am. Serios!dorinta ti-a fost indeplinta Quote
Don Niccolò Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 http://translate.google.com/translate_t#en|ro|hackerHackerii nu folosesc calculatorul =). Quote
Fitty Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Pai n-au cum, daca hacker=tarnacop. Ai vazut tu vreodata tarnacop tastand? Quote
skyll4all Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 http://translate.google.com/translate_t#en|ro|hackerHackerii nu folosesc calculatorul =).google ne uimeste ca-ntotdeauna cu cele mai tari greseliP.s tarnacopul este o noua versiune de bruteforce (mai rapida si mai eficienta) Quote
FlexScan Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Eu cred ca hacker e din limba romana, a veni de 'hac' cuiva, din forma veche 'hacuitor' a devenit 'hacker' in zilele noastre. ) Quote
Nytro Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Da, si de la noi a ajuns in toate limbile nu? Eu cred ca prima limba a fost limba romana, si de la ea au derivat celelalte, nu esti de acord cu mine? Quote
loki Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Deci Hacâr vine din latina.A fost o vorba spusa de marele Galileo Galileu in anul 1337 galilitilor sai. Intrebat fiind daca Pamantul se presupune a fi la fel de drept ca in world of warcraft, acesta a exclamat:Hacâr si move!Si move au ramas de atunci si epicele in world of warcraft, numa palaria de hacâr a derivat de la mov la alb sau negru, dupa placu inimii hacârului. Si de aia niciodata nu s-a mai auzit de "mov hat" Quote
Zatarra Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Nu stiu ce e asha amuzant.. cam are dreptate tipul.. sau voi nu avetzi treaba cu programarea alea, alea? dau pariu ca voi copiatzi cu click dreapta -> copy si apoi click dreapta -> paste desigur ;-) P.S. : profu` meu de info din liceu ne dadea peste mana cand puneam mana pe mouse Quote
b3b3 Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Nu stiu ce e asha amuzant.. cam are dreptate tipul.. sau voi nu avetzi treaba cu programarea alea, alea? dau pariu ca voi copiatzi cu click dreapta -> copy si apoi click dreapta -> paste desigur ;-) P.S. : profu` meu de info din liceu ne dadea peste mana cand puneam mana pe mouse asta hacker adevarat.... te invata sa numai folosesti mouse-ul pentru ca nu e de tine. Si faza cu copy/paste e prea aiurea, nu zice de altu ce faci tu. Veziti de treaba ta si apoi vorbeste de altu. Poate ala care foloseste mouse-ul iti da lectii pe bani in domeniul asta, asa ca taci daca sti ca nu ai habar de tine. Cand iti cumperi alt pc sa le spui sa nu iti dea mouse ca tu esti prea dastept si te caci pe el pentru ca esti hacker-ul plii mele. te-am pupat si eu dar si toti ceilalti. Quote
Nytro Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Nu stiu ce e asha amuzant.. cam are dreptate tipul.. sau voi nu avetzi treaba cu programarea alea, alea? dau pariu ca voi copiatzi cu click dreapta -> copy si apoi click dreapta -> paste desigur ;-) P.S. : profu` meu de info din liceu ne dadea peste mana cand puneam mana pe mouse Deci tu le ai cu programarea, alea, alea? De cat timp programezi si in ce limbaje? Cate aplicatii ai scris pana acum? Cati bani ai facut din programare?Si ce copiem "noi"? Uite, eu ca sa copiez, folosesc CTRL + C, CTRL + V, deci nu folosesc mouse-ul. Moama ce hacker sunt si nici nu stiam.Si eu jucam Counter-Strike cu proful de info din generala la fiecare ora. Fiecare prof cu ideile lui.Tu folosesti mouse-ul? Ia sa te vad, scoate mouse-ul si stai o saptamana fara mouse, tu hackere care nu folosesti asa ceva.De unde plm va vin ideile astea tampite nu stiu... Quote
Guest Praetorian Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Pai ba "bagabontule" eu am 3 mouse-uri si 2 tastaturiSunt mai hacker ca voi eu folosesc CTRL + A, CTRL + X cu CTRL + V [iara sunt mai hacker ca voi] Quote
black_death_c4t Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 http://rstcenter.com/forum/15382-nasa-gov-hacked.rstGhiciti legatura ))))))))))))))))))))))))1337 Quote