SuperUltraMegaHacker Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Salutari,Sunt un Super-Ultra-Mega Hacker care stie mai multe din domeniul securitatii decat oricare dintre voi...What do i know? Hmmm... orice tine de suritate + php + perl + cpp + linux + ... nu imi mai amintesc ceSunt sigur ca nu o sa ne intelegem bine pentru ca sunteti majoritatea copii handicapati Quote
SympleBoy22 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Sti cata _|_ o sa sugi de la moderatori si admini? Quote
Guest Praetorian Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Face doar baza, nu il luati in seama, e dragalas de felul lui! Quote
daatdraqq Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Sti cata _|_ o sa sugi de la moderatori si admini?lasati si poporu sa faca sex oral .Voi nu vedeti ma ca va da foc special ? Quote
SuperUltraMegaHacker Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Vii cu atitudinea asta aici?mai am de lucrat la atitudineSympleBoy22 - my point exactly, te regasesti in ultima propozitie din primul post? Quote
nosferatu Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Si fitty se regaseste in ultima propozitie a ta Quote
SympleBoy22 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 In primul rand aici nu te dai mare ca prostu.Demonstrezi de ce esti in stare.Poate veni orice copil care a dat de niste programe pe odc si este mare hacker.Demonstreaza-ne ca esti un "hacer" cu adevarat.Fa cateva tutoriale.Daca vad ca intr-adevar este ceva de capul tau eu imi cer scuze.Pana atunci... Quote
SuperUltraMegaHacker Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 ma doare-n (hai sa ii spunem membru) de scuzele tale Quote
blueangelmnx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 poate va SuPeRUltRaMeGaHacKer-este forumu ) Quote
Marian Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 ))))))Sa cad de pe scaun ...Auzi la el SuperUltraMegaHacker... Stii sa pici netu la draci:>Eu cred ca abia ai auzit de comanda perl udp.pl ip 0 0 sau ai gasit ceva programe pe net de floodat un id de Yahoo!Messenger si te crezi hacer Lasa-ne ca nu avem nevoie de tine Fa-te ca uiti de acest site pentru ca esti un SuperUltraMegaCocalar Quote
noidee Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Salutari,Sunt un Super-Ultra-Mega Hacker care stie mai multe din domeniul securitatii decat oricare dintre voi...What do i know? Hmmm... orice tine de suritate + php + perl + cpp + linux + ... nu imi mai amintesc ceSunt sigur ca nu o sa ne intelegem bine pentru ca sunteti majoritatea copii handicapati Ok, dovedeste!Arata trei metode prin care reusesti sa accesezi root pe 127.0.0.1 (parola generata random desigur) Quote
HackKing Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 dovedeste!Da, sigur!Dupa ce i se va scoate banul Quote
Guest Praetorian Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Nu ati inteles ma ca era scris la vrajeala.Eu cred ca abia ai auzit de comanda perl udp.pl ip 0 0 sau ai gasit ceva programe pe net de floodat un id de Yahoo!Messenger si te crezi hacer Stie mult mai mult decat iti poti inchipui tu! Quote
Marian Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 de unde stii tu ma TinKode?Poate ca baietzashul este un distrus care cauta bagare in seama P.S: TinKode stii ca ne-am cam certat pe hs si pe rst... Hai s-o dam la paca daca esti d`acord. Quote
Guest Praetorian Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Nu este nici un distrus ma.Este HrN de pe insecurity, si e plictisit de net ratatul.Dar eu tot il iubesc! Quote
Marian Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Si eu il iubesc *(cu ranga pe dintzi) Quote
Fitty Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Care e treaba cu HrN ma? El e baiatu asta de aici cu atitudine de cacat? Quote
blueangelmnx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 cum nu stiu cine e hrn pot spune ca asta de aici de pe forum (superultramegapula) e un cacat de 2 bani care cere atentie....daca e facut la misto imi retrag cuvintele Quote
loki Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 adica, totusi, care nu merita atentie!!! hai sa n-o lungim in coshu de gunoi! Quote