ZeroC00l Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Exista o aplicatie mica cu care puteti compila texte sub forma unei aplicatii ".jar" si le putei citi de pe telefon (pentru ca nu toate telefoanele suporta fisiere ".txt" si chiar daca suporta, nu la marimi destul de mari).Eu am folosit metoda asta cand am avut de invatat vreo 20 de pagini de caiet, sa ma ierte Dumnezeu da as avea si alte lucruri mai bune de facut decat sa invat atat. Singurul dezavantaj o fost k trebuia sa-mi scriu eu lectiile.Aplicatia ii grozava oricum linku ii aici:http://www.mobile-mir.com/en/reader.php Quote
SympleBoy22 Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Si scoti telefonu la test si te uiti pe el nu ? Oricum s-ar prinde daca te-ar vedea cu telefonul.Mi se pare ca poti iesi foarte repede din aplicatie dar oricum ce poti face in timpul orei (unui teste) cu telefonul in mana sau unde l-oi tine...Aplicatia este draguta dar trebuie ceva mai ingenios pentru copiat nu dupa telefon Quote
DLD Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Eu scriu subiectele/cursurile in format .txt si le trec pe telefon si pe mp4 (al meu are si redare text) ! Daca ma pune sa sting telefonul ma apuc sa scriu de pe mp4 Quote
qbert Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 de ce .jar cand le poti face html,le citeste orice telefon... Quote
Zolder Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Eu scriu subiectele/cursurile in format .txt si le trec pe telefon si pe mp4 (al meu are si redare text) ! Daca ma pune sa sting telefonul ma apuc sa scriu de pe mp4cam asa fac si eueste mai bine cu mp4 deoarece este mult mai mic si mai subtire ca telefonul. eu il agat cu guma de scaun:D Quote
DLD Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Am gasit acum 10 minute un mp4 ceas (Are si redare text) ! Astept un raspuns cu pretul Quote
cla1992 Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Pentru copiat recomand asa ceva: http://www.digitalworld.ro/prod_Ceas-de-mana-cu-MP3-MP4-player-functie-cititor-TEXT-AD-668Pacat ca e "Made in China" si se strica cam repede,dar il rezolvi pe garantie oricum. Quote
SympleBoy22 Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Nu orice telefon citeste HTML.Doar cele care (probabil) au acces la internet.Sunt multe telefoane care suporta .jad si nu au BROWSER sau acces la internet.CEL MAI BINE:INVATA!!! Quote
selected Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 check fituica.com scrii textu pe capitole. bagi o parola ca sa nu se prinda profu. apesi 5 iese instant. autoscroll GL Quote
dragosh1904 Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 check fituica.com scrii textu pe capitole. bagi o parola ca sa nu se prinda profu. apesi 5 iese instant. autoscroll GL ms mt bun sfat.nu stiam Quote
bambocha42 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 Foloseam asta pe k750i Acum am symbian cu taciscrin Alta pagina? Quote
vizitatoru123 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 De multe ori am incercat tot felul de tactici. Si de multe ori am pierdut mai mult timp decat daca as fi invatat deci sfatul meu, daca nu poti sa faci repede fituica, nu o fa deloc. Quote
dragosh1904 Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 da sau sfatul meu nu te duce nicodata fara sa sti nimic la un examen[cu gandul ca copiezi] sau fara sa ai macar 2 surse sigure de copiat.orice se poate intampla..sincer inate faceam copiutzele cu mana si invatam cateodata nici nu mai aveam nevoie de elesi tine minte socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ;) Quote
AndrusKanu Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Am copiat ?i eu cu telefonul... Am f?cut poze în caiet, le-am redenumit pe lec?ii, iar apoi doar d?deam de 2 ori zoom ?i gata. Sper c? nu sunt profesori pe aici... ) Quote
Alexander33 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 GJ pentru program foarte folositor...dar trebuie sa ai si talent la copiat ca la mn in cls toata lumea copiaza si randu meu nu e prins niciodata la restu le da la 1 si 2 la greu ....si cu telefonu e mai greu decat cu o copiuta sau caietu(eu folosesc caietul ,desi e cel mai greu de folosit) Quote
koderS Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Folositi OfficeSuite. Il inregistrati si este totul ok. Il puteti lua de pe sharemobile [dot] ro. E usor de folosit, mergeti la find scrieti cuvant din intrebare si dati un simplu next, daca nu sare la intrebarea de care aveti nevoie este de ajuns sa dati un next, nimic mai mult. Este foarte util pentru cei care aveti pe la faculta, intrebari puse in grila Va aranjati putin grilele de acasa si este totul ok. Quote
cosmon Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 E buna aplicatia , mai ales pentru telefoanele care nu citesc decat documente txt , eu am unul care nu citeste decat txt , dar daca am ceva pe care trebuie sa il pun pe telefon il salvez in html , orice telefon care are browser il poate deschide ! Quote
razer_krait Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 E foarte usor sa copiezi de pe telefon , eu copiam de pe sony ericsson w660i , puneam fisierul .txt si mi-l citea ca pe o pagina web. 1 Quote
rekonbv Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Eu copii tot timpu de pe telefon, intru pe google si treaba e rezolvata , si la info/mate daca nu stiu trimit un sms unui prieten si se rezolva Quote
keenzo Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 pai sa zicem,ca atunci cand iti pregatesti fituicile,si ti le scrii si apoi le bagi pe telefon sau oriunde altundeva,parerea mea e ca ramai cu ceva in cap,cand le scrii,si nu prea mai ai mare nevoie de fituica! *Poti incerca cu sticla de cola,iei ambalaju jos de pe el,il scanezi si iti scrii ce ai nevoie pe el asta in loc la ingrediente sau ce dreq o scrie acolo,si pac-pac o lipesti pe sticla si esti boss! Quote
dragosh1904 Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 mai nou de sila ce imi e fac o poza[5MP] si ii dau zoom cu PhotoBook [s60] se misca rapid si da zoom la fel de rapid Quote
andymetall Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 frumos, asa o sa trec eu la istorie:)) Quote
gyano Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 http://www.mobile-mir.com/en/reader.phpSoftu' vine de la rusi, oare si cu cati virusi ? Quote
Robert1995 Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Sincer de ce sa copiezi ? merita ? eu pur si simplu nu invat si vreau doar sa trec clasa , invat doar la informatica si matematica pentru ca sunt singurele materii care ma ajuta in viata , fa si tu lafel ? Quote