immun3 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 la pregatirea lui nici nu se simnte Quote
SirGod Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Dupa cum probabil ati vazut sau ati auzit Oncescu a invins 300 de oameni la rand intr-un maraton de skandenberg. Mai multe detalii(si video) aici:http://www.kombat.ro/skandenberg/iron-oncescu-a-spulberat-armata-lui-valahidas-a-invins-300-de-oameni.html Eu unul nu credeam ca va reusi, dar se pare ca a facut-o. Si participantii nu au fost chiar de 50kg, printre ei aflandu-se si campioni nationali si profesionisti, majoritatea participantilor fiind bine facuti. Sunt mandru de Ion Oncescu, sunt mandru ca sunt roman ca si el. Romania ar trebuii sa se mandreasca cu el, un cvadruplu campion mondial de skandenberg e o realizare(campion mondial la amandoua mainile). El al trebui sa fie laudat si platit pe masura nu astia de la fotbal care sunt platiti cu zeci de mii de euro ca au ajuns in niste amarate de grupe UEFA. Ma gandesc ce s-ar intampla daca ar castiga un campionat mondial vreo echipa de fotbal, le-ar da jumatate de tara, pe cand campionului mondial la skandenberg nu cred ca i-au aruncat zeci de mii de euro in conturi si nici nu l-au ridicat in slavi.Felicitari Oncescu, suntem mandri de tine.Acum vreau sa aud si parerile voastre. Quote
nosferatu Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Am fost si am vazut evenimentu alaturi de gagici frumoase, spre deosebire de kwerln care a stat acasa sa dea web la 10 persoane sa se masturbeze la moaca lui.Oricum majoritatea au fost pricajiti, hraniti la gramaj de mamele lor cel mai probabil. Daca ar fii fost niste persoane mai bine facute sunt sigur ca Oncescu nu ar fii facut fata nici la 100 dintre ei. Quote
N-W-A Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 scanderbergu' nu epuizeaza, iar cat timp esti foarte puternic si foarte antrenat e putin probabil sa iti iei bataie. Mai ales cand esti campion mondial. Quote
immun3 Posted January 24, 2010 Author Report Posted January 24, 2010 la pregatirea lui nici nu se simnte Quote
SympleBoy22 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Am fost si eu la AFI PALACE.Ce sa spun tare omul.Eu am ajuns pe la ultimii 100 cand a fost cel mai palpitant.Era sa il puna Rusu ala...Foarte tare... Quote
SirGod Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Era sa-l puna? Nu s-a vazut destul de clar cum s-a jucat cu el? Si, N-W-A, skandenbergul epuizeaza, ca orice alt sport. Incearca pe propria piele daca nu crezi. Quote
SympleBoy22 Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Totusi s-a vazut ca a facut cu un profesionist.Cel putin,primii 100 cred ca nu a durat 3 secunde partida.Sincer...Valahu ala are sanse.. Quote
Nytro Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 scanderbergu' nu epuizeaza, iar cat timp esti foarte puternic si foarte antrenat e putin probabil sa iti iei bataie. Mai ales cand esti campion mondial.Ai facut vreodata? Eu am facut la scoala, intr-o pauza, cu vreo 8-10 colegi, cam toti, si i-am pus pe toti, dar utltimul, care nu are cine stie ce forta era sa ma puna. Quote
N-W-A Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 da, am facut. Daca ai conditie fizica scanderbergul te epuizeaza mult mai putin decat alte sporturi. Numai spun daca esti o namila cat Oncescu. Oti fi facut voi in pauze cu colegii, dar el face zilnic antrenamente de performanta(sa nu mai vorbim de tehnica,lucur foarte important)...a fost un nimic sa ii rupa pe aia. Quote
Fitty Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Da, si mie mi s-a intamplat asta, sa vina un pispirica si sa iti duca mana la 90 de grade Unii au niste tehnici aparte, trag cu tot corpul. Uitati-va la Oncescu asta, cum se baga pe sub masa cand face scandenberg.. Quote
N-W-A Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 da, am facut. Daca ai conditie fizica scanderbergul te epuizeaza mult mai putin decat alte sporturi. Numai spun daca esti o namila cat Oncescu. Oti fi facut voi in pauze cu colegii, dar el face zilnic antrenamente de performanta(sa nu mai vorbim de tehnica,lucur foarte important)...a fost un nimic sa ii rupa pe aia. Quote
das392 Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 cel mai tare taran din cati am vazutVIDEO: Cea mai tare amenintare pentru Oncescu - un Fachir vrea sa-i rupa mana - Kombat.roSPARG STICLE !! )) Quote
Vlachs Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Ai facut vreodata? Eu am facut la scoala, intr-o pauza, cu vreo 8-10 colegi, cam toti, si i-am pus pe toti, dar utltimul, care nu are cine stie ce forta era sa ma puna.ma mir, i always tought you are a pussy Quote
Nytro Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 A pussy care face 10 flotari intr-o mana si flotari la paralele cu 40 de kg legate de ea. Tu faci cu atat? Quote
DLD Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Pfff. a dat forta in voi??40 Kg ??? Nu e putin deloc, cate kg ai ? 50 ??Eu fac piept cu 130 kg, 200 de flotari si ridic 2 galeti de 10 l in lateral de cate 15 ori ! Voi puteti ? ))))Cea am scris mai sus este real si trebuie tratat ca atare Sau era vorba de pamflet ?? Quote
demon_zone Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 da da ba sa va vad.. pozenu injectati si nuj ce rahaturi Quote
DLD Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 da da ba sa va vad.. pozenu injectati si nuj ce rahaturiSa fiti unsi cu ulei si in bikini PS: nu m-am injectat dar iau suplimente alimentare (proteina, creatina, aminoacizi) Quote
demon_zone Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 si eu iau, dar nu injectabil:-bors-margarina sau cereale dimineata-cand mai vini "Dumnezeu" cu niste pulpa de iepure, ii ca si cum as lua steroizi-si mai niste mere, banane p-acoloasa, o dam in off-topic, eu tot astept pozele alea si sa stiti ca nu e vorba numa de forta, ci si de tehnica. Va dati seama cat o labagit oncescu pt brandu ala? Quote
kasmir Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Voi credeti prostia asta?? eu unul nu pot sa cred asa ceva! Oncescu YouTube - Ion Oncescu vs John Brzenk 2007full@ edit de asta mai poti zice ca poate pune 200 ! de 7 ori mai bun ca oncescu! uitativa la ultima faza ce frumos il pune! Quote