Vlachs Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Dupa cum spune si numele topic-ului aici sunt 2 sms bombere create de mine si de daemien(scrise in php), am avut retineri in a le face publice dar in cele din urma am zis sa o facem pentru a vedea ce o sa faceti cu ele, deja stiu deja cateva scenarii posibile( va stresati fosta, diriginta, etc) da totusi noi vi le dam!Primul se numeste [in]Security.RO - SMS Bomber - merge pe toate reteleleONLINEhttp://b-1337.ro/sms_bombers/isrSURSAhttp://b-1337.ro/sms_bombers/sms.rarAl doilea se numeste Cosmote Green Killer - merge doar pe cosmoteSursahttp://daemienx.byethost3.com/green.txtOnlineCosmote Green Killer by benny_loppa 1
SympleBoy22 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Multumes benny.Fi sigur ca il voi folosi pe diriga.tui dumnezeu' ....
Vlachs Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 deja anticipez circul care o sa iasa ps: puteti posta cui ati dat smsuri si cate macar sa radem si noi 1
Psycho Bunny Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Din ciclul "cand tot ceea ce avem este un ciocan, toate lucrurile ni se vor parea cuie" , postati si voi care stiti nr de telefon de la persoane importante gen Roxy Manelista, Fernando de la Caransebes...etc/passwd. ati inteles voi ideea!
kenny Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Long live Benny!Care spuneti ca-i numaru lu bleg?
begood Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ahahaha merge ! i'm having so much fun right now xDxD
PetreTerror Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 tu esti bolund ma ???tare,oricum o sa il tin pentru cazuri "speciale..."
1337 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Live Demo - http://www.youtube.com/watch?v=PUIorRHOgLE (Boxxy easteregg)Njoy! 1
Psycho Bunny Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Frumos! Era bine daca era si putina claritate
kenny Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 eram pe 720p full screen si m-am speriat de boxxy
Flubber Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Din ciclul "cand tot ceea ce avem este un ciocan, toate lucrurile ni se vor parea cuie" , postati si voi care stiti nr de telefon de la persoane importante gen Roxy Manelista, Fernando de la Caransebes...etc/passwd. ati inteles voi ideea!Sylvia (aia de canta cu DJ Rynno): numarNu sunt 100% sigur daca asta este numarul ei, dar sursa e de incredere, acum nu garantez
Shinny Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Ar fi ceva frumos sa poti pune si cand sa fie trimise.Sa zicem peste 10 minute sau la ora 15:00.De exemplu stiu ca am vreo ora la liceu,sa pot sa programez practic in ora aia sa primeasca profu/profa mesaje .Oricum good joob.
Flubber Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Ar fi ceva frumos sa poti pune si cand sa fie trimise.Sa zicem peste 10 minute sau la ora 15:00.De exemplu stiu ca am vreo ora la liceu,sa pot sa programez practic in ora aia sa primeasca profu/profa mesaje .Oricum good joob.Eheee, deja vrei multe, ar fi o tona de optiuni:Sa trimita pe pachete [a cate 20 la un interval specificat de tine]Sa aiba mod "enervant" [daca ai mai multe detalii despre victima si stii ca isi tine telefonul aprins seara si nu e pe modul silentions, o bombardezi, 10 pe minut sau la jumatate de ora cand crede ca s-a terminat si atipeste iar primeste si tot asa]si sunt o groaza, imaginatie sa ai
SENEQ_o Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 felicitari baieti , merge super dar care e limita de mesaje ?
H2K Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 THX THX nu am cuvinte acum sa tina faza asta o perioada de timp, caci daca peste cateva zile nu mai mere pacat
marian4you Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 merge , multam .. ce o sa ma mai distrez pe seama ex-profesorilor , dirigintei
SympleBoy22 Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 felicitari baieti , merge super dar care e limita de mesaje ?Cred ca nelimitata dar deja daca trimiti 1.000.000.000 sms-uri te-ai linistit.Am incercat pe numarul meu cu 100 si functioneaza perfect.A mai incercat cineva cu un numar mai mare de 5?