begood Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Absenta unei singure gene, p21, la mamifere, provoaca regenerarea membrelor pierdute.S-au facut teste pe soareci si au avut succes.mai multe aici : 1 gene lost = 1 limb regained? Scientists demonstrate mammalian regeneration through single gene deletion Quote
1337 Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Interesant , deci se pot regenera daca le scoti gena p21. Am sa-i zic azi la profa de bio'!poate imi pune un 10 =) Quote
daatdraqq Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Interesant , deci se pot regenera daca le scoti gena p21. Am sa-i zic azi la profa de bio'!poate imi pune un 10 =)Iti dai seama ca aia habar-nu-are Quote
begood Posted March 16, 2010 Author Report Posted March 16, 2010 Iti dai seama ca aia habar-nu-are n-are de unde sa stie, doar daca ie news-geek ca mine :]peste 2-3 zile presupun ca apare si la noi in tara la stiri. Quote
Shinny Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Pai asta insemna ca in cativa ani nu for mai fi oameni fara un picior sau o mana.Cam ciudat vom fi ca soparlele . Quote
wildchild Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 asta e doar inceputul.very soon vom scapa de cancer si alte maladii prin refacerea completa a celulelor.i wonder how far the medicine could go... Quote
vizitatoru123 Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Interesanta chestie, pare misto de tot.Oricum la noi mai dureaza cateva zile pana apare stirea si dupa mintea unora nu vor crede. Quote
SirGod Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 asta e doar inceputul.very soon vom scapa de cancer si alte maladii prin refacerea completa a celulelor.i wonder how far the medicine could go...Eu ma mir cat de prosti pot sa fie unii oameni. Foloseste o singura limba cand zici ceva, daca amesteci trei cuvinte amarate din engleza in propozitia ta, nu o sa te faca un om mai destept, contrar asteptarilor tale. Dupa cum observ, majoritatea posturilor tale sunt de genul asta.Ce mor eu pe astia care folosesc cuvinte din 15 limbi intr-o propozitie, cand nici limba romana nu o stiu cum trebuie.Si ca sa vorbesc despre subiect, sa nu fiu total in afara lui, pot zice ca sunt mandru de descoperirile in medicina, care, cred eu, cresc exponential, la fel ca in domeniul IT. Quote
daatdraqq Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 asta e doar inceputul.very soon vom scapa de cancer si alte maladii prin refacerea completa a celulelor.i wonder how far the medicine could go...Poate se descopera draqq mai repede sa fiu si eu nemuritor in plm . Quote
vizitatoru123 Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Poate se descopera draqq mai repede sa fiu si eu nemuritor in plm .Tu si asa esti nemuritor. Quote
wildchild Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 (edited) cine a zis ca o sa ma faca mai destept?care e problema ca folosesc un limbaj mai colorat?lumea e fucked up anyway,macar funny sa fie o leaca.sunt pretty happy with my IQ level,merci ;)and btw,am avut 10 si la romana,si la engleza,spaniola,franceza, si finlandeza 2 ani cat am facut.plimba ursu sir god,majoritatea cred ca inteleg ce zic.nu e motiv sa te umplii in pene,sunt altiii cu limbaj de mircar si scapa nepedepsiti.daca as fi sanctionat pentru asa ceva,apoi asta ii hapt dreptate.promit sa nu mai intru ever pe rst in cazul asta. Edited March 16, 2010 by wildchild Quote
vizitatoru123 Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 rongleza'i the future, n'est-ce pasYou are speaking adevar pur (And yet another great topic!) Quote
wildchild Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 nu va iese eu adaptez asa incat sa nu se simta asa fortat,in puncte strategice,sa sune pretty hippy Quote
Nytro Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Forumul e in limba romana, voi sunteti romani, daca ma prindeti intr-o stare nasoala aveti ban. Quote
kenny Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 I hope s? nu te prindem like that niciodat?.Ontopic: Abia astept sa apare pe Youtube video-uri in care vre-unu iti taie un deget si face stop-motion cum ii creste la loc. Quote
N-W-A Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 )) nu va puneti cu ursu, ca sir are pile )))))))) Quote