BiTzu Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 (edited) Eram la scoala anu trecut in clasa a 8 si i-am zis baiatului astuia ca ii dau cornul si laptele meu pe 1 saptamana daca se da cu capu de dulap ~// Removed Edited March 17, 2010 by Nytro Quote
SympleBoy22 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Va bateti joc de saracu' copil... Quote
BiTzu Posted March 17, 2010 Author Report Posted March 17, 2010 Va bateti joc de saracu' copil...ne amuzam si noi ^^ oricum acum cand ne intalnim prin orash rade si zice ca ar mai vrea sa facem asa ceva... Quote
jicu Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 bambuchaaaa is novice pe rst si pana acum din ce am vazut in viata mea, la frati, prieteni, rude va spun ca nu conteaza neaparat de locul tau in clasa si nici de notele de 10 cacalau.fratemio a avut un coleg de banca care era considerat fraieru scolii si care acum traieste si lucreaza in state. Quote
Fitty Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 @BiTzu: tu esti tiganu ala borat din fata camerei, care il indeamna mereu ? Quote
VictoraSu Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 @bitzu: daca iti ofera cineva o suma destul de mare faci acelasi gest?poate baiatul ala nu are ce manca acasa ... Quote
bambocha42 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Se vede.O clasa de semitigani (nu ascultati manele ;o) Pun pariu ca , baiatul nu este bogat ca voi , care aveti telefoane mobile . Quote
Nytro Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Tu esti mult mai ratat decat el daca te lauzi cu asa ceva.Am scos link-urile. Quote
UNHleaSHD Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Si daca e o clasa de tigani care e problema? Quote
Fitty Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Cum care e problema? Cum sa nu fie probleme, nu vezi ce fac? Si asta e doar un caz... Si sa nu imi tineti predici despre cat de cuminti sunt tiganii si cat de rasisti suntem noi, romanii. Quote
jicu Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 @bitzuiti rupem muia tigane diseara la meci.p.s:numa acu' am vazut ca ii tigan Quote
DLD Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 pe rst sunt numai rasisti Hahaha, mare dreptate ai.Daca mai traia Antonescu, nici pana in ziua de azi nu se termina rezerva de sapun de tigan. Quote
Maverick Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 @BiTzu Copile esti retard, daca eram in locul tau ma spanzuram pana acum;) Quote
PetreTerror Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 n-am nimic cu tiganii in general,dar cand ii vad cum promoveaza incultura si mediul instabil in care au crescut imi vine sa ii strang de gat. Quote
ZeroCold Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Si daca e o clasa de tigani care e problema?Datorita tiganilor si conducatorilor Romania e de cacat.Nu am vazut roman care sa cerseasca (cel putin eu)In strainatate ciorile fura de rup ( nu zic ca romanii nu, dar ciorile in special).Vara trecuta am fost afara, cand am ajuns la granita au sarit 10 ciori ca cica sa ne spele parbrizu, in 5 secunde l-au facut gri si nu s-au ferit pana nu le-am dat banu. Aici sfat, cand ajungeti la granita cu romania nu opriti dacat dupa 2-3 km Nu am vazut roman care sa mearga cu cortu (carute chestii, alea alea... ).Si mai sunt si alte exemple.De asta suntem noi asa rasisti, sunteti o problema pentru Romania.. Quote
UNHleaSHD Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nu serios?Vreti sa va demonstrez ca in voi curge sange tiganesc?Analizati-va arborele genealogic, pina in urma cu 10 generatii, dupa care luati in parte fiecare membru din fiecare familie.N-o sa aveti tigani in familie decat daca tot neamul vostru a fost rasist incuiat la cap.Pentru cei care nu ne suferiti, am impresia ca ati mancat prea multa bataie de la ciori cand erati mici.In caz ca nu stiati, personalitati mari din prezen si din viitor sunt tigani sau de culoare.L.E. Numai vreau sa revin sa ma cert cu niste incuiati.Bafta cu Antonescu vostru. Quote
ZeroCold Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 In caz ca nu stiati, personalitati mari din prezen si din viitor sunt tigani sau de culoare.L.E. Numai vreau sa revin sa ma cert cu niste incuiati.Eu personal nu am nimic cu persoanele de culoare, ba chiar am prieteni negri ( nu tigani ).Aia muncesc si fac bani cinstit, nu fura, nu injura, nu cersesc si categoric nu merg cu cortul (carute...alea alea).La chestia cu personalitatile ma abtin. (daca Obama ii negru, gata tiganii la putere, treziti-va ma, Obama nu-i tigan.) Quote
Fitty Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Ia uite-l ba ca mi-a facut strabunicu' tigan ))"N-o sa aveti tigani in familie decat daca tot neamul vostru a fost rasist incuiat la cap."Nu am tigani in familie, sunt "rasist" cu mama si cu tata => sunt un incuiat?Scriu rasist in ghilimele pentru ca nu consider rromii o rasa...adica, da, or fi mai inchisi la culoare, dar nu sunt negri/galbeni/albi 100%. "ca ati mancat prea multa bataie de la ciori cand erati mici"1. Crezi prost.2. Vezi? Ciori = bataie, scandal, mahala. Tu ai spus-o. Quote
AlStar Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Cica ar fi mai multe asa-zise rase de tigani, spunea un coleg de-al meu, tigan. Zice el, ca el si multi altii din comuna lui, sunt tigani romanizati, care recunosc drept conducator pe presedintele tarii si sunt de parere ca celelalte "rase" ii fac de rusine: caldararii si altii, cei ramasi la vechile obiceiuri, printre care si furatu'....sau ceva de genu' a zis:D Quote
Nytro Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Si eu sunt rasist, adica urasc tiganii, ungurii si homosexualii. Da, stiu, generalizam, dar asta e. Nu e vina mea ca 95% dintre tigani nu merg la scoala ci fura si cersesc sau mai stiu eu ce fac. Quote
andrei.samp Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Eu personal nu am nimic cu persoanele de culoare, ba chiar am prieteni negri ( nu tigani ).Aia muncesc si fac bani cinstit, nu fura, nu injura, nu cersesc si categoric nu merg cu cortul (carute...alea alea).La chestia cu personalitatile ma abtin. (daca Obama ii negru, gata tiganii la putere, treziti-va ma, Obama nu-i tigan.)adevarat si eu am un coleg din clasa , nu are asa bani multi la 15 ani munceste etc , nu fura ,,Obama nui tigan dar pocait da;) Quote
Mish Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 stiti care e problema cu vio? un sti in ce diferite moduri sa astrageti putin target pe topic, desigur, tot aud difieriti flashcai ca au masini, au ce bea, ce fute s.a.m.d scopul acestui post nu e de a va fute mamele in cur de zdrentari ordinari . scupul mesajului este sa-l respecti pe celalalt de langa tine .. ok , ai facut-o , ti-ai batut joc de el, pe moment ai ras 10 min , ai mai ras la veo amintire inca 3 minute si in rest , nimic. nu sustin persoanele reduse mintal dar la posturile celor de mai sus care inca nici flocii la pula nu le-au dat , si culmea: mai ameninta uneori pe forum va zic intr-un md prieteneste,: maturazati-va. Quote
DonPablo Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 @Mish : Fara suparare , invata sa scrii inainte sa dai sfaturi .@Nytro : Esti cumva membru ND ? (Noua Dreapta) Quote