Guest Nemessis Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 La Apropo TV, fanii lumii virtuale Blogul lui Bobby Voicu – alpha beta version Quote
alexu Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Hahahhahahah ))))Daca noi suntem inapoiati fata de alte tari , astia mai au multi ani pana sa ajunga la nivelul nostru . Quote
Ultrakiller Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 La Apropo TV, fanii lumii virtuale Blogul lui Bobby Voicu – alpha beta version Quote
Ultrakiller Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Hahahhahahah ))))Daca noi suntem inapoiati fata de alte tari , astia mai au multi ani pana sa ajunga la nivelul nostru .Da-le timp, de-abia acum un an au ajuns sa guste libertatea, posibil ca poate comunismul i-a invatat ca tara nu e tara daca fiecare fuge dupa propriul profit, ca si cum se intampla la noi.ohshi- doublepost, scuze >_<" Quote
dragosh1904 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 deci aia cu babele cand zice motherboard si ultima cele mai bune:))) Quote
BigT Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Frate va dati seama ce internet de 212kb/s pe secunda au aia? Si probabil lor li se pare ca 212 e cum ar fi la noi aia din fiber de la rsd cu 100mb sau ceva de genul asta . Cred ca daca gaseste un moldovean google-ul se crede cel mai tare hacker e premiat [Ok gata cu rasul. Si noi suntem foarte inapoiati in alte domenii.] Quote
Shinny Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Sunt superbe spoturi publicitare.Dar tot nu stim de ce ii creste butica,oare de la un driver nou ? Quote
kiss Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Ce buna e aia cu ochelari ,daca-i arati 100 euro te idolatrizeaza Quote
Ultrakiller Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Frate va dati seama ce internet de 212kb/s pe secunda au aia? Si probabil lor li se pare ca 212 e cum ar fi la noi aia din fiber de la rsd cu 100mb sau ceva de genul asta . Cred ca daca gaseste un moldovean google-ul se crede cel mai tare hacker e premiat [Ok gata cu rasul. Si noi suntem foarte inapoiati in alte domenii.]Totusi e bine ca nu a ajuns Iinternetul monopolizat. Inca mai visez la viteze de minim 150kbs ca aici e 60kbs ziua si de la 12pm pana la 10 5kbs ._. Quote
BigT Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Ba da net-ul e monopolizat prin definitie as putea spune. Acum depinde de unde ai internetul... sigur ca si noi avem viteze extrem de mici dar avem foarte multi baieti destepti care cu net-ul de sub 212kb/s le-au bagat mintile in cap la multi giganti ai online-ului. Si referindu-ne strict la noi si Moldova avem un avantaj major fata de ei si anume timpul. Stim "cu ce se mananca" internetul si evoluam mult mai repede decat ar o fac ei. Apropo. Stie cineva de ce hackerii romani ar putea sa puna cam orice site din lume la pamant? Pentru ca la fel ca si cei din Moldova suntem in urma fata de alte state dezvoltate. Si asta ne da motivatia de a reusi cu orice pret. Pare o prostie? O fi... dar merge! (In orice domeniu) Quote
B7ackAnge7z Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Cred ca daca gaseste un moldovean google-ul se crede cel mai tare hacker e premiat wtf? Sa inteleg ca tu esti mare hacker daca l-ai gasit?Stii? De foarte multe ori am vazut poze si filmulete, in care Romania este reprezentata de oameni care traiesc in colibe, fara electricitate, iar caruta e casa si masa, nu fac dus cu lunile, s.a.m.d. — dar, niciodata nu mi-am permis sa iau in deradere neamul romanesc. Deoarece, cred, ca totusi avem aceeasi istorie, vorbim aceeasi limba, si, asemeni oricarui roman, nu-mi place sa aud cand sunt numit rus si/sau ca limba pe care o vorbesc e 'moldoveneasca'.Cit despre dezvoltare si avansare tehnologica, te rog, in primul rand sa nu uiti de comunistii care au fost la conducere timp de 8 ani, perioada in care RM ar fi avansat mult mai mult decat a facut-o. Iar in al doilea rand, priveste aceasta imagine si o sa observi ca nu suntem chiar atat de inapoiati.Apropo, 1 Euro == 16.5 Lei Quote