symboss Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Cum pot afla cine ma suna cu numar ascuns?Era o varianta cu Telefon IP uitati tutorialul Afla cine te suna cu numar ascuns ! | Tutoriale Diverse | TuToIT/ insa nu mai merge aceasta metoda,deoarcece sint sistate inregistrarile pe Telefon IP Quote
HIENA Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 din cate imi amintesc se stia de chestia asta alta noutate? Quote
JonnyCash Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 de pana la urma aceasta metoda merge sau nu ? Quote
Warframe Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Cunosc pe cineva care poate sa te ajute ,da`mi PM cand esti hotarat sa afli Quote
vizitatoru123 Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Poti face "unmask number" dar nu prin metoda asta. Quote
pest19 Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 era unu care cerea 50 ron sa iti afle numarul ascuns care te suna.tot ceva gen cu nr de voip. Quote
Caracal Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 am voip de la clicknet. am activat redirectul pentru apelurile busy pe numarul voip clicknet. cand ma suna cineva cu ascuns, ii resping si apelul e redirectionat pe numarul ala. in x-lite apare unknown. in schimb la ei pe site in loguri apare numarul. Quote
swaMp Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 am voip de la clicknet. am activat redirectul pentru apelurile busy pe numarul voip clicknet. cand ma suna cineva cu ascuns, ii resping si apelul e redirectionat pe numarul ala. in x-lite apare unknown. in schimb la ei pe site in loguri apare numarul.asta e foarte tare !! Quote
piratu' Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 Daca nu am voip pot afla?...sunt si eu interesat de orice metoda, in afara de o pil? la STS!!Multumesc!! Quote
Caracal Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 mai avea zapp-ul o chestie de genul, dar cred ca au oprit-o. puteai sa iti faci cont voip gratis daca aveai abonament de la ei. stiu ca imi facusem mai demult si la aia imi aparea direct in x-lite numarul. acu...nu stiu. cred ca mai sunt site-uri unde poti sa-ti faci un cont voip Quote
soll86 Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 iti creezi aici cont ... https://voceonline.romtelecom.ro/flashlogin/index.php ... Si iti setezi telefonul sa devieze toate apelurile pe numarul ala de care al primesti Ar trebuii sa ai o arhiva acolo dupaia .. Sper ca e de folos pt voi Quote
neur0 Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 Num?rul de telefon se blocheaz? la nivel de provider, din central?. Nu crede?i tot felul de gigei care v? spun c? folosi?i VOIP ?i afla?i cine v? sun? cu num?r secret. Singura chestie pe care o pute?i afla, e din ce re?ea a?i fost sunat. Mai departe pentru afla num?rul de telefon, ori ave?i pe cineva pe la firma de telefonie care e dispus s?-?i pun? curul la b?taie pentru a v? satisface un moft, ori v? duce?i la poli?ie ?i proba?i c? cineva v? h?r?uie?te de la telefonul respectiv. Pe nenea poli?istul o s?-l doar? în cur întrucât are mult mai multe chestii de rezolvat ?i mult mai grave decât c? v? sun? pe voi Gicu la 2 noaptea ?i v? cere s?-i face?i sex oral. Mai r?mâne o singur? variant? face?i plângere penal? la Parchet sau deschide?i ac?iune în instan?? ?i Parchetul sau instan?a vor obliga providerul de telefonie s? divulge num?rul. Caz în care ve?i afla probabil c? telefonul are IMEI-ul unui telefon furat sau un IMEI clonat ?i c? Gicu a folosit o cartel? cump?rat? de la un col? de strad?.Sau poate c? Gicu a fost dobitoc ?i a sunat chiar de pe telefonul lui. Caz în care ruga?i instan?a s? ordoneze un consult psihiatric asupra lui Gicu.Dar dac? num?rul de telefon e de la un VOIP provider cu sediul în Republica Dominican?? Pute?i ruga procurorul s? fac? o cerere c?tre parchetul din Republica Dominican? ?i peste 5 ani s-ar putea s? afla?i c? abonamentul a fost f?cut pe net cu un CC furat.Pân? la urm? cât de grav e faptul c? te sun? un dobitoc? Am avut ?i eu un Gicu care m? tot suna ca dobitocul, probabil c? a luat num?rul de pe net ?i am sc?pat simplu de el: prima m?sur?: am setat telefonul s? resping? toate apelurile cu num?r ascuns. Apoi Gicu a început s? foloseasc? numere de telefon din diferite re?ele. Probabil c? a? fi putut s? pun mâna pe el dac? m? interesa, dar la ce bun deranjul? A?a c? am dat redirect când suna la câte un num?r de telefon aiurea de prin Insulele Maldive sau un num?r de satelit ?i cam futea toat? cartela lui am?rât? când r?spundea cineva la telefon. A cam renun?at foarte repede când a v?zut cum i se duc cartelele. Quote
matz9101 Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Un tutorial HD in lima romana despre cum sa afli cine te suna cu numar privat/ascuns/necunoscut se afla si aici Quote
u0m3 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Num?rul de telefon se blocheaz? la nivel de provider, din central?. Nu crede?i tot felul de gigei care v? spun c? folosi?i VOIP ?i afla?i cine v? sun? cu num?r secret. Singura chestie pe care o pute?i afla, e din ce re?ea a?i fost sunat. Mai departe pentru afla num?rul de telefon, ori ave?i pe cineva pe la firma de telefonie care e dispus s?-?i pun? curul la b?taie pentru a v? satisface un moft, ori v? duce?i la poli?ie ?i proba?i c? cineva v? h?r?uie?te de la telefonul respectiv. Pe nenea poli?istul o s?-l doar? în cur întrucât are mult mai multe chestii de rezolvat ?i mult mai grave decât c? v? sun? pe voi Gicu la 2 noaptea ?i v? cere s?-i face?i sex oral. Mai r?mâne o singur? variant? face?i plângere penal? la Parchet sau deschide?i ac?iune în instan?? ?i Parchetul sau instan?a vor obliga providerul de telefonie s? divulge num?rul. Caz în care ve?i afla probabil c? telefonul are IMEI-ul unui telefon furat sau un IMEI clonat ?i c? Gicu a folosit o cartel? cump?rat? de la un col? de strad?.Sau poate c? Gicu a fost dobitoc ?i a sunat chiar de pe telefonul lui. Caz în care ruga?i instan?a s? ordoneze un consult psihiatric asupra lui Gicu.Dar dac? num?rul de telefon e de la un VOIP provider cu sediul în Republica Dominican?? Pute?i ruga procurorul s? fac? o cerere c?tre parchetul din Republica Dominican? ?i peste 5 ani s-ar putea s? afla?i c? abonamentul a fost f?cut pe net cu un CC furat.Pân? la urm? cât de grav e faptul c? te sun? un dobitoc? Am avut ?i eu un Gicu care m? tot suna ca dobitocul, probabil c? a luat num?rul de pe net ?i am sc?pat simplu de el: prima m?sur?: am setat telefonul s? resping? toate apelurile cu num?r ascuns. Apoi Gicu a început s? foloseasc? numere de telefon din diferite re?ele. Probabil c? a? fi putut s? pun mâna pe el dac? m? interesa, dar la ce bun deranjul? A?a c? am dat redirect când suna la câte un num?r de telefon aiurea de prin Insulele Maldive sau un num?r de satelit ?i cam futea toat? cartela lui am?rât? când r?spundea cineva la telefon. A cam renun?at foarte repede când a v?zut cum i se duc cartelele. Imi pare rau sa te tezamagesc dar cel putin pentru numere ascunse cu #31# in fata numarului format, functioneaza si VoIP de la romtelecom (am testat). Nu afirm ca merge in toate cazurile, dar cred ca pentru majoritatea functioneaza. Quote
PePe Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Un tutorial HD in lima romana despre cum sa afli cine te suna cu numar privat/ascuns/necunoscut se afla si aiciNu functioneaza . Quote
matz9101 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Nu functioneaza .Cum adica nu functioneaza, fi mai explicit ? Quote
Hidra Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Era necesar un topic nou pentru subiectul ?sta? Quote
unbeliever Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 In ce retea esti? Spune-mi sa vad daca pot sa te ajut Quote
highestdcm Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 voceonline.romtelecom.rocosmote: davodafone: doar pe abonamentorange: nu stiu Quote
Blackvein Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Ai dreptate pe vodafone nu merge decat pentru cei abonati, pentru cartele reincarcabile nu merge sa redirectionezi apelul. Quote
G3nTleMan Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 ba merge foarte usor sa afli cine te suna cu ascuns. . Quote
vampiruEmo Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 deci..G3nTleMan cum aflu cine ma suna cu ascuns??daca zici ca e usor:D multumesc de ajutor!! Quote