Jump to content
1337

Sug pula rau de tot .

Recommended Posts

Posted (edited)

ahaha ce caterinca in seara asta .. auzi am ghicit parola :)))) . ba pe bune 1336 . am ghicit-o de 4 ori la rand ? :)))) hai ca a fost tare . umilinta . zicetii va rog 1336 de acuma .

cum sa nu ma enerveze ma cand vine pe alt id si ma ameninta ca e proprietarul unui site caruia i-am dat deface si ca imi face raport la politie si ca imi stie el ipu si imi da flood :))

rad de ma cac pe mine de 2 ore cu asta

1336 ai ajuns la concluzia ca ti-am ghicit parola dupa o lunga perioada de timp meditand ? asta e singura metoda pe care sti sa o folosesti tu ? )) ... te rog nu m-ai imi fa mailul public ca incep si eu sa iti fac publice parolele tale

Edited by sese
prea prost ca sa fie adevarat :)
Posted (edited)

pt cei nou veniti . 1337 ma ameninta pe mess ca el ma da la politie si imi da flood . asa ca i-am spart parola si am facut misto de pe userul lui:)) el zice ca am ghicit-o ca sa nu isi strice el imaginea de hiecher liiit desi nu stiu cum as fi putut sa i-o ghicesc de 4 ori la rand cand o schimba . M-am plictisit sa tot editez postu de pe contul lui pt ca scimba parola la 5 secunde si mi-e lene sa o tot scriu + ca dureaza pana vine cea noua .asa ca voi scrie de pe al meu . ... sad but true ...

P.s. sa luam in considerare varianta lu 1336 . sa fi ghicit parola de 4 ori la rand . Cat de prost sa fi sa iti pui o parola care paote fi ghicita si apoi sa o schimbi in alta la fel de usoara de 4 ori ? :))

Edited by sese
Posted

Pai si ce treaba are rst cu micu vostru conflict ? adica.. du-te si bucura-te pe mess sau in alta parte

Posted

Nu le aveti, nici 1337 nici sese :)))

@1337, cum plm sa iti ghiceasca parola de 4 ori :-/

@sese, cum plm sa il lasi sa isi schimbe parola de 4 ori :-/ (intelegi tu la ce ma refer)

@amandoi, de ce sunteti ratati si va ardeti intre voi?

Parerea mea :-j

Posted (edited)

zerocold:Nu i-am ghicit parola . are in pc un server bindat de mine . parolele i le-am dat de bunavoie deoarece zicea ca nu are stealer . prima data am intrat pe contul lui si i-am schimbat passu . el a zis ca am ghicit-o asa ca i-am dat passul sa il schimbe dinnou sa vada ca nu il ghicesc . si-a schimbat parola si am intrat iar . el a crezut ca i-am ghicit si a 2-a parola si a 3-a si tot asa.

Nasa power . 1336 vezi ca serveru e bi dat cu un fisierpe care ti l-am dat acum cateva zile ...

Eu nu am nimic cu el . faceam caterinca , daca l-ati fi vazut ce speriat si nervos era . Pe deasupra i-am dat contul inapoi ,si totusi sectiunea asta se cheama PRANKS !!!

Edited by sese
Guest User Name
Posted

de acord cu Fitty ,daca tie ti-ar lua cineva parola de la "mess" si ar trimite mass-uri ca dai limbi free azi?oricum e o gruma prost facuta,dar de calitate buna.

Posted

Unu la mana folosesc Ubuntu deci nu avea cum sa aiba stealer 2 la mana am instalat sistemul acu 2 zile.

ZeroCold mi-a ghicit parola o data cu de 4 ori :), asa vrea el sa se laude ca muistul.

Nu am nici un stealer in PC, vrea el sa fie smecher:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...