Guest Praetorian Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Care are incredere deplina in femei?Eu cel putin nu mai am deloc. Majoritatea nu sunt loiale, si care nu vor decat mai multe pule (pe scurt curve). Dar totusi exista si raritati, putine, dar exista.Voi ce credeti!? Edited September 15, 2010 by Praetorian Quote
ICEBREAKER101010 Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 990% curve ,parasute,zdrente ,prefacute,profitoare.Se stie ca au decazut rau de tot.Si mi se rupe pula daca zice careva ca sunt frustrat,dar cam asta e adevarul despre femeile din secolul asta. Quote
Asctor Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Subscriu la ce s-a zis pana acum. Quote
Guest Nemessis Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 99% sunt proaste!Nu ai dreptate. 100% sunt proaste. Quote
Asctor Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Din pura curiozitate, care ai votat Da si de ce? Quote
Asctor Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Misogini ?Deloc, doar realisti . Quote
begood Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Deloc, doar realisti .Vrei sa spui cu experienta de viata == 0.Sau pur si simplu putzalai la 12-13 ani.Sau pur si simplu ratati fara personalitate care se invart prin cercuri cu pitzi.Sau cu prea multa experienta de viata, dupa parerea lor.Incredere deplina nu am in nimeni."Incredere deplina in femei" - In toate ? In anumite ?Am trecut de multe limite cu una...hai sa zic doua femei in viata mea, atat. Quote
BogdanNBV Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 huh... credeam ca sunt singuru care o votat cu DA XD eu in toate femeile care l-e cunosc am incredere Quote
zippy Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Uite barbat adevarat acili sea neau invadat pamantu' femeile astea Quote
Marian Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Eu nu am incredere in toate, dar nici nu pun suflet intr-o relatie. Quote
MrRip Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 nu ai dreptate. 100% sunt proaste.tru tru tru !!! Quote
keenzo Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 sunt perverse toate,sugative in portofelsunt cele mai mari zdrente! .i. Quote
lafurat Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 E bine sa ai incredere cand sunteti indragostiti, dar daca nu nu ar fi bine sa ai incredere in ea dplin Quote
Dra3Q Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 ah iar nu mai imi gasesc goldu... Quote
skipper Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 subscriu la ce a zis begood ~! Quote
ROFL Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Puteti oricand sa va cuplati cu un travestit, arata ca o femeie, gandeste ca un barbat. Quote
redox Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Vrei sa spui cu experienta de viata == 0.Sau pur si simplu putzalai la 12-13 ani.Sau pur si simplu ratati fara personalitate care se invart prin cercuri cu pitzi.Sau cu prea multa experienta de viata, dupa parerea lor.Incredere deplina nu am in nimeni."Incredere deplina in femei" - In toate ? In anumite ?Am trecut de multe limite cu una...hai sa zic doua femei in viata mea, atat.Mi se pare cel mai realist raspuns; trecand peste faptul ca am impresia ca subiectul ii pus la misto ...Probabil puteai sa pu in titlu ... dati raspunsuri serioase la intrebari puse ca sa te afli in treaba Quote
nullbyte Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Why would you trust humans in general? Quote
prodil89 Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Incredere deplina nu ar fii bine sa aveti in nimeni.... PS:A inceput unu cu "subscriu" si deja toti cercopitecii subsriu la cate ceva LE:nullbyte ai dreptate cainele e cel mai sincer/bun/loial prieten al omului HASKY FTW!! Quote
jicu Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 eu nu is deacord.nu is proastele toate femeile.in viata mea pana acum am intalnit si fete f. f. destepte si ancorate in realitate, fara pretentii ca tot ce zboara se mananca dar adevaru e ca unele care la prima vedere par destepte is niste panarame si vice versa. Quote
sharkyz Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 OFF:Din putina experienta de viata pe care o am este ca majoritatea femeilor sunt dupa interes chiar daca sunt destepte sau proaste.Parerea mea este ca femeile nu vad barbati ca pe niste barbati ci ca pe niste portofele pline care in timp se golesc.Pun pariu ca daca barbatii nu ar avea bani femeile nu ar fi atrase de ei.ON:Nu am incredere in femei(nu am incredere in nimeni dar in femei parca a plecat si ultima speranta. Quote
ZeroCold Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Nu am incredere in femei, nu am incredere in nimeni, nici in mama (ma refer la incredere deplina) ...aa adica exista o singura persoana in care am incredere deplina...EU :>destepte si ancorate in realitateDeci erau duse cu barca, doar ca atunci cand le-ai intalnit tu erau ancorate... Erau oprite sa isi ia provizii si au gasit si de unde .----Ganditi logic sa nu aveti incredere in nimeni. (incredere deplina)O sa ajungeti . @prodil89: subscriu :> Edited September 15, 2010 by ZeroCold Quote