jicu Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Vreau sa impartasesc niste lucruri private despre mine deoarece am ajuns sa cred ca voi imi sunteti ca o familie...cand eram mic si ma jucam cu baietii unu din ei mi-a zis sa ii sug cucu iar eu nu am vrut prima oara da dupa i-am pupat-o de mai multe ori si am inceput sa i-o sug....bine de atunci am anumite inclinatii gay da sunt ok acum, am iubit da stam cu mama deci nu prea putem sa facem prostioare noaptea, revenind la voi ca fiind familia mea...sincer am intrat aici ca am auzit ca hackerii fut ai dracului de bine si vream sa va intreb daca pot face si o programare la vreo unu dintre voi, deci astept propunei cu dragoste al vostru jicu Quote
adonisslanic Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 E imposibil ca o persoana sanatoasa la cap sa recunoasca asa ceva, deci cineva i-a aflat parola si isi bate joc de el... sau CHIAR E ASA DEMENT o_O Quote
jicu Posted October 3, 2010 Author Report Posted October 3, 2010 credeam ca voi o sa ma intelegeti, ce naiba... am avut curaju sa ma destainiu in fata voastra si voi asa reactionati? traiesc o adevarata drama aici, cat de placut credeti ca e sa ai curu asa largit de-ti intra lejer o doza de bere in el? Quote
begood Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 sunt asa de mandru de tine !they grow up so fast *tears of joy* Quote
florin1000 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 ce poti sa zici omu are o viziune clara asupra vietii . Din cate am impresia cineva i-a luat contul... Quote
BogdanNBV Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 amice lasa-i contu ce naiba... parca ai fi copil mic... daca te-a enervat dute si bate-l sau faceti altceva nu il fa de rahat... oricum nu prea il faci pentru ca stim ca nu e el... Quote
loki Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 ban pana se lamureste.N-are sens trollingul copchilaresc pe toate topicurile, nu suntem pe yahoo answers. Quote
prodil89 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ehm....sincer genul de injuraturi imi aduce aminte de pax...Just say'n Quote
loki Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 m-am razganditma gandesc ca o sa fie priceless reactia lui maine dimineata :) Quote
Vlachs Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 hai sa nu radem de fata/baiat(sunt nedumerit care e _|_ si care e ( ), tu sa fii fericit jicule ca pe noi ne doare in pl de tine Quote
Vlachs Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 pun pariu ca ii mana lu benny wtf, de ce eu, dai vina aiurea pe mine Quote
sennyor Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 wtf, de ce eu, dai vina aiurea pe minepai nu ar fi din cauza asta...Originally Posted by jicu te simti cu muscala pe caciula?is ala care vrea sa impinga cireasa in tort.nu te cunosc, acum am dat un click pe profilu' tau sa vad cu ce mari relizati te lauzi dar am impresia ca esti genul de om mereu tensionat din pricina problemelor adolescentine.grown up kid si poate mai discutam.is cineva din vechea garda iar daca vrei sa ne futem reciproc nu cred ca iti ajunge un prezervativ si o gura...gura mare ca sa castigi.as vrea sa te vad pe tine in viata de zi cu zi, cat de batran esti, pun pariu ca ai max 16 ani da na pe net poti fi cine vrei tu ca doar tu esti jicusau alte postari de genu.... Quote
Vlachs Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 pai nu ar fi din cauza asta...Originally Posted by jicu te simti cu muscala pe caciula?is ala care vrea sa impinga cireasa in tort.nu te cunosc, acum am dat un click pe profilu' tau sa vad cu ce mari relizati te lauzi dar am impresia ca esti genul de om mereu tensionat din pricina problemelor adolescentine.grown up kid si poate mai discutam.is cineva din vechea garda iar daca vrei sa ne futem reciproc nu cred ca iti ajunge un prezervativ si o gura...gura mare ca sa castigi.as vrea sa te vad pe tine in viata de zi cu zi, cat de batran esti, pun pariu ca ai max 16 ani da na pe net poti fi cine vrei tu ca doar tu esti jicusau alte postari de genu....multi de pe rst nu il plac pe jicu si dc cacat ma acuzi pe mine, doar pentru ca mam luat putin la cearta cu el Quote
famouz Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 sarmanu jicu..se destainuie acum.pacat ca numai exista ziarul INFRACTOAREA RIP jicu Quote