pyth0n3 Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 (edited) In care categorie apar?ine?i , unde vre?i sa fi?i , ce crede?i ca sunte?i? De ce? White HatGrey HatBlack HatScript Kiddie or Suicide HackerLamerWannabeNewbieCiti?i înainte sa vota?i fiecare grup a?adar ve?i în?elege unde va încadra?i[EDIT: rog totu?i sa vota?i , nu conteaz? în care categorie va încadra?i , fiecare spune ?i face cea ce crede ca ii place , comenta?i , fiecare cu opinia lui , sa fie ceva liber , critici , totul în mod normal ?i la subiectDe ce e?ti ceea ce ce e?ti? Ce te face sa fi asa? ] Edited December 5, 2010 by pyth0n3 Quote
BGS Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Newbie deoarece nu am cunostiinte "avansate" in nici un domeniu. Quote
AlStar Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 White Hat/Black Hat/Red..blue..yellow..etc.. -> is aia priceputi..foarte - deci nu-s printre ei:))Script kiddie - nu-s nici printre ei...wannabe - m-as incadra intre ei..dar dupa parerea mea, in grupu asta si aia care n-au tangente cu nimic din IT inafara de messenger si hi5, care au auzit de cuvantul hacker si vor si ei sa fienewbie - acilea ma incadrez cel mai bine din toate optiunilelamer - si din categoria asta cred ca fac parte intr-o oarecare masura..pentru ca nu prea des imi dau interesu sa inteleg ce se intampla vot final: newbie Quote
p3tru Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Wannabe................................ Quote
Patrunjel Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Wannabe, insa in niciun caz in hackingul industrial care se practica acuma...mi-ar place de 1000 de ori mai mult sa lucrez o luna sa intru undeva, decat sa am 1Petabyte de loguri... Quote
prodil89 Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Eu oscilez intre gray si black scafarlie Quote
Shinny Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Lamer nu am nicio treaba cu hacking-ul(nici nu ma pasioneaza).Frecventez forumul pentru ca aflu lucruri interesante. Quote
Maverick Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Sunt sincer...script kiddie si ceva wannabe:)) Quote
razer_krait Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Nu sunt script-kiddie- pentru ca n-am folosit alte toolz-uri pentru a sparge,distruge etc.GreyHat,BlackHat,WhiteHat,RedHat etc. , inafara de RedHat care sunt studentii ,celelalte nu ma consider inca.Din cele de mai sus =>Wannabe pentru ca vreau sa devin mai bun in ale hacking-ului (wannabe=vreau sa fiu.......) Quote
nedo Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 newbiiii catre wanabe , pentru ca asi vrea sa ajung la nivelul unui gray hat sau unui white hat si cine stie poate ii viitor voi ajunge Quote