symboss Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 (edited) del Edited August 14, 2020 by symboss Quote
begood Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 bai baieti, voi v-ati gandit vreodata sa faceti un dump la traficul facut de supernova cu huburile ? Quote
SENEQ_o Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 frumos layout !In ce ai facut programul ? Quote
Guest Praetorian Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 e in VB6.Vandut cu 150$ LR deja. Si lista continua! Quote
AdRyAnOTeAm Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Degeaba spuneti toti ca Tinkode a hexat asta dar sa stiti toti ca toti hexeaza programe nu face nimeni de la 0 , si cine face de la 0 un program sunt putini !hai pace ! Quote
Mish Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 ma tinie ma , bah o singura ciuda am pe cacatii astia ca voi , macar recunoaste ba pleava de copil ca nu iti da nimeni cu paru'n cap , tu habar n-ai de visual basic in nivelul necesar pentru scrierea programului si cacatelu de tine l-a facut din scratch. pff Quote
zoondark Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 mdah.. si eu stiu sa fac asa ceva.. bine dar nu de la 0 si app se conecteaza la hub-uri ctm nuh ?dak ai putea sa ne pui si noua o lista cu 5-10 huburi ctm care inca mai merg ar fi OK Quote
Guest Praetorian Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 ma tinie ma , bah o singura ciuda am pe cacatii astia ca voi , macar recunoaste ba pleava de copil ca nu iti da nimeni cu paru'n cap , tu habar n-ai de visual basic in nivelul necesar pentru scrierea programului si cacatelu de tine l-a facut din scratch. pffPulifrici, vezi ca nu te-am jignit, iar in legatura cu recunoscutul, nu mai manca atat cacat ca esti tu marele puli in visual basic si ai facut un tool cu care iti dai atatea arfe. Citeste-mi primele posturi si ai observa ca am specificat ca l-am facut din mai multe surse, nu ca l-am scris eu de la 0. Nu am de ce sa mint daca asta e adevarul. Quote
Guest Kabron Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Pulifrici, vezi ca nu te-am jignit, iar in legatura cu recunoscutul, nu mai manca atat cacat ca esti tu marele puli in visual basic si ai facut un tool cu care iti dai atatea arfe. Citeste-mi primele posturi si ai observa ca am specificat ca l-am facut din mai multe surse, nu ca l-am scris eu de la 0. Nu am de ce sa mint daca asta e adevarul.:)Putin respect omule , Mish iti putea fii tata... Quote
Guest Praetorian Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 :)Putin respect omule , Mish iti putea fii tata...Putin imi pasa, nu cred totusi ca e atat de in varsta fata de mine cu mult. Dar nu asta e important. Se ia de mine ca are el arfe si ma 'acuza' de niste cacaturi ce le-am specificat din primele posturi. Mai intai sa invete sa respecte el primul, daca are pretentia sa fie si el la randul sau. Quote
Mish Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 bah, terminati-va , muia de ala vrea sa ii acord respect, o umplu de respect pe masa si pe mortii natiei lui asa ca prea zice ca am arfe si la capitolu program , mai daten mortii matii de lautar fara muzicuta , te pupa jean Quote
tiodr Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 nu era o caracteristica esentiala a hackerilor de a imparti software pe gratis? chiar daca a muncit multe multe ore la acel software..ziceam doar asa Quote
zoondark Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Degeaba spuneti toti ca Tinkode a hexat asta dar sa stiti toti ca toti hexeaza programe nu face nimeni de la 0 , si cine face de la 0 un program sunt putini !hai pace ! da ba si io le hexez dar le tin la mine pe pc nu le dau la altu si in nici un caz nu le postez si pe forumuri si sa mai pun si numele meu pe el ... e ceva.. dar mai bine lasa..nu comentez Quote
The Crow Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Exista posibilitatea de a gasi acest tool pe net? Quote
aeneas Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 salut! da asta ma-r interesa si pe mine ... unde o pot gasi ? thx for the answer Quote
Patrunjel Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Sa scrii corect nu stii, fiindca esti bou vagon, da' cum arata un calendar ai idee? 01-05-2011, 01:45 PM e acu 8 luni , o zi, 3 ore si 35 de minute.38 de minute * Quote
FoxSky Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Da si eu caut acest doss, a fost uploadat pe megaupload dar ca a fost inchis dupa cum stiti "ciuciu". Daca cineva il are in posesie am fi incantati sa ne spuna si noua. Quote
leonard37 Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 as vrea si eu programul asta cine poate sa mil dea , ISR Trinity Bomb DDoS Tool Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 as vrea si eu programul asta cine poate sa mil dea , ISR Trinity Bomb DDoS ToolPROGRAMUL ASTA E STERS, OARE DE CE?CA ERA BUN?dupa mintea ta...chiar trebuia sa il descarci tu>< cauta pe google trojan download si ia-l ca esti asa de istet...mori nu mai poti Quote