ripoff Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) ai stricat relatia romanticaa .ea cand o sa vada mailul o sa isi taie venele in cada si el o sa se arunce in fata trenului dupa aia ..HAPPY END PS. spune-ne ce s-a mai intamplat daca nu schimba parola Edited January 27, 2011 by ripoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Si daca tot mai sunt pe aici, de ce ai simtit nevoia sa o faci? I-ai mai citit mailurile si ai dat de alte dedicatii pentru alta?Nu m-a angajat Neme ca si avocat , dar da-mi voie sa-ti raspund eu . De ce crezi ca facut-o ? Pentru amuzament , zic eu . Probabil ca si eu sau oricine altcineva care ar fi gasit mail-uri gen in Inbox / Outbox-ul cuiva ar fi facut la fel probabil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Alt sondaj de opinie : Daca v-ar face cineva voua asa ceva , voi ce-ati face?1. Vi s-ar parea amuzant , ati schimba parola si ati fi mai atenti pe ce dati click.2. Ati cauta razbunare .3. altceva ( specificati ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 nu ai ce sa faci pt ca nu ai nici cel mai mic indiciu cine si cum a intrat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Daca iti vine si ideea de a cauta razbunare inseamna ca esti oarecum enervat , nu conteaza daca reusesti sau nu . Intrebarea era mai degraba asupra starii in care ai fi/ ce ai simti in situatia aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effy Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Mai bine ii cereai poze dezbracata si postai aici.. neh mai faceam si noi bani de pe myexgf.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 @phreak: Sa inteleg ca ai patit la fel sau...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Nemessis is everywhere.Nu mai poti sta la taclale cu consoarta ... Bine gandita,asteptam raspunsul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rphic Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Tare faza .Saraca tipa,saracu individ .Vai de ei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 @sharkyz : nu , oi fi eu singurul caruia i se pare seaca faza si-s curios cum gandesc altii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 E amuzanta faza. Da' nu tine mult. Garantat cand vede tipa mesaju' il suna. Si ala se jura ca n-a trimis el, ca i-a fost spart contu', ea il crede. end of story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Nu pot sa inteleg cat de romantici sunt unii baieti,eu nu pot fi asa ,ba chiar nu imi doresc.Mi se pare o prostie,Nu existra DRAGOSTE!Dragostea mi se pare o prostie,doar atasare.Legat despre topicul asta,Neme cred ca o sa reusesti ceva,pune un alternativ mail in caz de schimbari la mail,sa aflam si noi raspunsul fetei.Mi se pare frageda fetita.Nu cred ca are mai mult de 17 ani.Asteptam mai multe detalii,daca ne poti oferi Neme;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ce rani are aia pe cur, ce pula mea a facut ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd123fgh Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 sunt total deacord cu phreak. ce motiv ai sa distrugi o relatie?ce motiv ai sa faci alti oameni sa sufere?daca as fi in situatia omului aluia (nu, nu am fost vreodata.) mi-as dori sa mori in chinuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Asa cum exista oameni care se simt bine dupa ce fac fapte bune asa exista si oameni care isi iau portia de "energie" din lucrurile rele. Eu personal cred in karma. Cred ca daca faci chestii rele ti se intampla lucruri rele. Problema e ca imi place tocmai partea asta. Judecati-ma cat vreti. Aveti capacitatea de a avea propriile opinii deci e dreptul vostru. Dar nu puteti sa ma puneti sa definesc sau sa ma scuz pentru ceea ce sunt pentru ca ma depaseste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Praetorian Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Asa cum exista oameni care se simt bine dupa ce fac fapte bune asa exista si oameni care isi iau portia de "energie" din lucrurile rele. Eu personal cred in karma. Cred ca daca faci chestii rele ti se intampla lucruri rele. Problema e ca imi place tocmai partea asta. Judecati-ma cat vreti. Aveti capacitatea de a avea propriile opinii deci e dreptul vostru. Dar nu puteti sa ma puneti sa definesc sau sa ma scuz pentru ceea ce sunt pentru ca ma depaseste.So cute! Oricum daca romanticul l-a bagat pe "gheorghe" in putina_cu_varza, totul se rezolva din cateva cuvinte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 So cute! I know. A fost la sentiment asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Daca ti faceai un alt user si postai chestia asta numa pule in gura iti luai...asa, vei fi nevoit sa stai o buna vreme in picioare fara sa te asezi, ca te doare fundul de la atata pupincurism. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Si asta stiu Dar dupa cum vedeti si voi eu nu ma iau de oamenii care spun ceva de genul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 O intrat love in ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Oare o sa bat? fata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 xPeRiEnCe;208171']Oare o sa bat? fata ?sau o sa fie b?tut de tasu la fata. A?teptam r?spunsul dac? ajunge pe mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) Totul se va intampla in felul urmator: Fata vede email, incepe sa planga...intra masa si o intreaba de ce plange, fata ii zice, masa fuge cu para la tacso, tacso se enerveaza, strange brigada si se duce dupa Romeo, intra peste el in casa, asta...Romeo era cu varsa (venita in vizita) discutau... tacso crede ca e panarama cu care a inselat-o pe ficsa, scoate arma din dotare si ii executa pe amandoi, dupa care da foc la apartament sau eventual il arunca in aer (da drumu la gaz sau butelie...cine stie..). Happy end!ps1: Doamne fereste! ps2: urat prank, nu-i frumos sa faci asa ceva , dar na, Karma trebuie incarcata... Edited January 28, 2011 by ZeroCold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Aw.. asta chiar a fost dureroasa... ma asteptam la ceva de genu "sugi pula fata proasta ce esti etc." .. genuine. Nu ai dat cu toporul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellGuard Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Eu nu inteleg o chestie,asta ce pula mea face cu rufele pana la toamna,le lasa sa se imputa in casa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...