Guest Kabron Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 ?tie destule , gen : Multithreading ...etc .Da , este in rus?. ( poate pyt0n3 este amabil ?i face o mic? traducere ).NU COMENTA?I aiurea , ave?i sursa dac? ceva nu este ok .Download : Download ssh.zip - FisierulMeu.roSursa : Download sshb_src.zip - FisierulMeu.ro Quote
Guest Kabron Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 nu mai merge link-ul de downloadTocmai am verificat ?i merge. Quote
Patrunjel Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Face si clatite? +1 rep, Mersi Totusi cacat, jumate de sursa e in rusa, nu intelege nici pulea... Quote
Guest Kabron Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Da , face si bruteforce , are chiar 3 optiuni pentru brute.@Patrunjel , da, rusa din pacate. Quote
me.mello Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 fal pentru ubuntu si ai acolo translate software:)) Quote
Guest Kabron Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 fal pentru ubuntu si ai acolo translate software:))E clar . .................................................. Quote
razvaneluu Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 cu gem clatitele ? sau cu magiun ? )on : imi da eroare cu failed to init ... Quote
nSnoopy Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 cu gem clatitele ? sau cu magiun ? )on : imi da eroare cu failed to init ...Descarca .net framework 3.5 Quote
gyano Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 ?tie destule , gen : Multithreading ...etc .Da , este in rus?. ( poate pyt0n3 este amabil ?i face o mic? traducere ).ai cumva si un link de unde poate fi luat ssh-ul ?s-ar putea sa-l traduc eu. Quote
GarryOne Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 (edited) eu stiu limba rusa foarte bine, v-am tradus programultip de enumerare dupa login .................. de la dupa parola ................. pana ladupa lista login/parola ................. lista IP din fileloginFile-uriLista IPParolaSetari ................. START ....................... STOPfluxuri ........... timeout Finish Edited March 17, 2011 by GarryOne Quote
gyano Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 eu stiu limba rusa foarte bine, v-am tradus programultip de enumerare dupa login .................. de la dupa parola ................. pana ladupa lista login/parola ................. lista IP din fileloginFile-uriLista IPParolaSetari ................. START ....................... STOPfluxuri ........... timeout Finishmultam', ai facut un mare bine celor interesati... Quote
nym3ny Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 poate cineva sa re-uploadeze programul + sursa? numai merg link-urile. Quote
symboss Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 (edited) Vroiam sa traduc aplicatia in romana insa unele optiuni nu prea au o traducere fixa in romana.Da macar linkul sa-l dau http://www.2shared.com/file/JVQoUTDB/?????_?????.htmlhttp://www.mediafire.com/?secpmofeo60b7qr Edited September 24, 2011 by symboss Quote
rezza Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 nu mai merge link-ul de download Quote
MagicThunder Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 nu inteleg o boaba, pe unde e sursa?sau cu ce as putea sa il decompilez sa il traduc? Quote
symboss Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Il poti traduce si fara sa ai codul sursa,foloseste Restuner/Restorator sau vreon Hex editor. Quote
nedo Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Totusi mai are cineva sursa? Asi vrea sa arunc o privire si eu prin ea. Eventual incerc sa fac o traducere completa a sursei. Quote
MagicThunder Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Nu vrea sa mi-l deschida cu nici un program zis de tine:) Quote
symboss Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Nu vrea sa mi-l deschida cu nici un program zis de tine:)Seara cind revin acasa il voi traduce eu in romana. Quote
MagicThunder Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Seara cind revin acasa il voi traduce eu in romana.da-mi si mie un pm cu linkul programului te rog:) Quote
Haceru Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 (edited) MagicThunder: Problema de nu il poti deschide provine de la numele foldarului "????? ?????", redenumestel in ce doresti si apoi reincearca sa il deschizi pentru a-l edita.Pot fi folosite pentru asa ceva urmatoarele programe:Pe Explorer -> DescarcaResource Tuner -> DescarcaRestorator -> DescarcaResource Builder -> DescarcaAm tradus eu programu -> Descarca Edited September 27, 2011 by Haceru Quote
oldTeam Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 FTP scanner v0.2.5 by PRG @ #off UnderNet Usage: ./ftp -h <arg> -u <arg> -p <arg> [-t <arg>] [-c <arg>] [-o <arg>] [-b] [-d] [-v] [-s] [-k] -h Host/s to scan (ex 192.168.0.0/24) -u Users file -p Password file -t Timeout in seconds (default 5) -c Number of thread (default 20) -o Output file -b Store banner in output file -d Stop bruteforce after a valid user -v Verbose mode -s Store strange ftp reply in output file -k Check SSH and Telnet on host with a valid user -C Check RMDIR commandLink : http://linux.ucoz.ro/scan/ftp.tgzSpor la treaba Quote