m0rphic Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Ce reprezinta pentru voi betia?Eu sunt beat.Dar pentru voi?Cand voi sunteti beti ? Cum va manifestati?Ce faceti?Povestiri de la betie?Daca tot suntem un forum de betivi,exprimati-va Quote
pr00f Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Imi vomit toate matele si dupa dorm pe masa. Quote
Paul4games Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Cand chiar sunt beat dorm,nu conteaza locul(bar/club/etc...). Quote
demon_zone Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Ma . . . da. Tare as vrea sa stiu si eu [] Quote
BigT Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Rad cu cineva. Daca nu am cu cine rad singur, ce dracu!? Quote
ZeroCold Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Nu beau, urasc alchoolu'. (motive pers.) Quote
luke999 Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 merg in zig zag ...ma iau de lume daca ma imbat numa din bere cand inchid ochii se roteste camera:)) e penal...recomand beti vreo 6-7 beri dupa care asteptati vreo 5 min si o sa vedeti despre ce vorbesc Quote
p3tru Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 beau ca sa uit de greutati, probleme, si multe alte cacaturi...cum sunt, asa cum sunt eu, zic tot ce am de zis cui trebuie zis, imi bag pula in toti cei in care trebuie bagata, si continui sa beau alaturi de prieteni, de obicei beau doar la petreceri, asa dea'n pulea sa ma'mbat nu....Si sunt cazuri in care cad mort, jos... lipsa de calciu Quote
Gabriel87 Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Ma simt ca dracu nu imi place sa beau Quote
m0rphic Posted March 1, 2011 Author Report Posted March 1, 2011 Ma . . . da. Tare as vrea sa stiu si eu [] baga mare si bea beau ca sa uit de greutati, probleme, si multe alte cacaturi...cum sunt, asa cum sunt eu, zic tot ce am de zis cui trebuie zis, imi bag pula in toti cei in care trebuie bagata, si continui sa beau alaturi de prieteni, de obicei beau doar la petreceri, asa dea'n pulea sa ma'mbat nu....Si sunt cazuri in care cad mort, jos... lipsa de calciu AMIN fratele meu ,amin! Quote
BigT Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Ma simt ca dracu nu imi place sa beau Nici noua! Quote
Brabus Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Eu nu beau din diverse motive, sincer in august m-am imbatat din o gura de bere, am vazut oameni beti si este al dracu de rau sa fii prostul tuturor si sa rada de tine. Uneori la masa imi pun o jumat de cupa de vin, am 4-5 ore din el. Quote
ripoff Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 M-am lasat,ca la beutura am facut cele mai mari prostii din viata mea. Quote
p3tru Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 sincer in august m-am imbatat din o gura de bere, am vazut oameni beti si este al dracu de rau sa fii prostul tuturor si sa rada de tineAici fiecare se imbata in felul lui.... unii se imbata si se comporta super, cei care rezist mai mult la bautura, altii cad jos, altii sar la bataie, altii se pisa pe ei, altii vomita in seara aia sau a doua zi eu ma aflu intre categoria in care ma comport super si cad jos, am cui semana // pe alta parte nu e ceva super pentru care ma pot lauda, dar daca nu ar exista bautura, vai si amar... Quote
zippy Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 daca am face fiecare cate un post pentru cand esti beat sau spart am umple forumu coaie Quote
keenzo Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 stii de ce beau eu? nu ca mi-e ciuda ca io is suparat,mie mi'e ciuda ca is altii fericiti,si daia beau cu zilele daia beau! Quote
m0rphic Posted March 1, 2011 Author Report Posted March 1, 2011 @keenzo : bine faci @zippy: nu are rost sa ma cert cu tine.Nu iti convine,nu iti convine asta e Quote
qbert Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 cand beau fac misto de prosti ca tinePax cand bea >>> YouTube - Co za asy... Quote
m0rphic Posted March 1, 2011 Author Report Posted March 1, 2011 Pax cand bea >>> YouTube - Co za asy...o ya yo o ya yoooooooo pe astia de unde i-ai gasit? Quote
adonisslanic Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Nu beau sa ma imbat, beau de gust de obicei, dar shit happens and i get drunk sometimes ; )) Quote
dragosh1904 Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Pune-ti pauza la 1:33 la astia oriunde ai pune pauza sunt ciudati app de co za asy chiar azi am cautat despre Co za asy... | Know Your Meme se pare ca RWJ manipuleaza masele:))..ON.depinde ce betie...paote dragoste:))..de fericire..fiti si voi mai romanticiLa bautura beau rar dar des.Nu prea imi aduc aminte daca beau prea mt[cine isi aduce] iar daca beau cu masura te apuca o stare de fericre:)pe scurt http://www.youtube.com/watch?v=M17ubHRfmuUa si beau numai atunci cand trebuie[chef,petrecere].nu beau de suparare.never. Quote
loki Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 eu... in sfarsit imi scot ochii din comp si... socializez Asa am descoperit viata de dincolo de mouse. Quote