Guest User Name Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 PTROA - Stand By Animals In ChinaImagini socante.Ce parere aveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) batai dzo de chinezi ,ce n-as da sa ii vad eo pe ei fara piele si inca sa traiasca sa se chinuie umpic!!!!BATAI DZO!!!!uite aici ceva scarbos cu adevarat!http://1man1jar.com/ Edited March 3, 2011 by keenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ba ,dar ce sange poti sa ai sa faci asa ceva?eu zic ca ne meritam soarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 E mort site-ul. Dar parca mai fusese postat odata de daatdraqq un rahat asemanator si daduse reply qbert cu link-ul asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ai sa mi bag pula... ala cu paharu e nebuun!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeDoctor Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Am ramas socat frate ... cum poti sa tratezi asa un animal care nu poate vorbi sa-si spuna durerea ... este ingrozitor ... din cauza ca sunt multi si prosti ma mir ca nu se mananca intre`e ei ... familia lor de retardati ... O petitie sper USA pentru inca o bomba pentru CHINA nu este ??? as semna`o cu mare placere ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 nu m-am uitat la filmulete k nu vreau sa imi stric seara am lucrat la un chinez si povestea cum mananca ei creier de maimuta -ia maimuta ii prinde capul intr-o menghina speciala il deupeaza calota craniana si mananca creierul cat maimuta e inca vie si se zbate acolo :-&:-&:-& Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Mda, acum am vazut filmuletul. Este ceva in neregula cu mine daca n-am simtit nimic vazand toate alea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihahi Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 OMG vai de capu' meu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav_detox Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 daca ma gandesc bine si eu as lua o ranga sa rezolv 3 caini de langa blocul meu.. dar campaniile arata mereu ce e mai rau. oricum, mai bine ii tai capu' decat sa-l lasi asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 daca ma gandesc bine si eu as lua o ranga sa rezolv 3 caini de langa blocul meu.. dar campaniile arata mereu ce e mai rau. oricum, mai bine ii tai capu' decat sa-l lasi asaMie-mi zici ? Deja am indoit vreo doi caini de pe la bloc cu telescopu' . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Daca vreti sa va manifestati simpatia fata de chinezi , puteti sa mergeti la Bucuresti /complex Europa . De asemeni puteti sa-i mai gasiti si vara la Eforie Sud , cauta tot felu de chestii prin apa (de haleala ) . Sfaturi : puteti sa va manifestati aceasta simpatie cu ajutorul lanturilor , batelor de baseball ,bastoane telescopice , electrosoc-uri , pistoale cu bile de cauciuc , masini cu portbagajul mai mare ca sa incapa mai multi ...etc .Succes !A si sa nu uit ,i have a dream : se facea ca era un tarc in care erau inchisi 5 rottweiler morti de foame si cineva arunca peste gard cate un chinez la 20 min ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 doamnee ce oameni nenorociti , nu stiu ce sa mai zic am transpirat tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 @kav_detox poate ca decat i-ai lovit.dar sincer nu cred ca esti in stare sa faci ce se vede in video...nu cred ca esti in stare sa tai o gaina...o mai spun inc'odata!ne meritam soarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) /rem Edited May 17, 2018 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeDoctor Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Nu cred k are nici o legatura lovitu cu ce fac ei acolo ... frate sunteti multi creier mare putza mica ... dar coaie ... nu poti sa faci asa ceva ... esti nehalit ... dar macar omoarai intr-un mod uman ... la noi pana si porcu trebuie impuscat ... pe vremuri luai cutitu si`l bagai in inima porcului .. dar parca nu e tot una cu sa-i mananci soriciu cat timp este in viata ... este socant ... si cei care zic ca au vazut clipu si nu simt nimic ... imagineaza-ti ca chineji sunt asa de nehaliti incat incep sa manance omeni si sa-i trateze ca pe sarmanele animale ... sa-mi zici tu atunci daca nu simti nimic !!!Update:Eu nu am animale acasa dar sincer nu doresc la nici unui om care detine un animel de companie sa vada asa ceva ... ca vb lu bogdannbv cu pistolu direct la cacatii aia care ii omoara in halu asta daca prind vru`n chinez pe strada il injur si`l scuip in morti lor ! Edited March 3, 2011 by ZeeDoctor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Daca 1man1jar ti se pare scarbos,inseamna ca nu ai vazut 2girls1cup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Dar de asta stiati?SOCANT: Supa de... fetusi? (FOTO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockybyt Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Thuamni, nush cum poti sa fii atat de crud cu niste animale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) /rem Edited May 17, 2018 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 bagatiai pula in 2girls1cup! :-& mi s-a intors stomacu pe dos!!!doamnee ce oamenii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrreboot Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 as le-as trage si eu pielea de pe ei ce tampiti, idioti.. nici nu pot descrie asa cv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Bai mai dai in pizda mamii lor de handicapati Te lasa fara cuvinte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 2girls1cup e ala in care-i dau alea doua sa manance cacat la a 3-a ? Daca e ala , e mic copil pe langa astea cu animalele . Aici intervine altceva in mintea celui care vizioneaza . N-au nicio legatura din punctul meu de vedere . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ala care trage pielea dupa animale trebuie legat si turnat smoala incinsa peste el futui rasa masi..ai de plm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...