Jump to content
Guest User Name

scoala vietii sau scoala de zi cu zi.

Recommended Posts

Multi au bani de la parinti , care la randul lor au facut majoritatea prin 90-97 cand nu erau legile chiar asa de stricte si bine puse la punct.
- eu zic ca multi au facut bani, cu ce s-a putut la vremea aia, si ce au crezut ei ca va face bani in Romania. "Au investit, au riscat, unii chiar au castigat."

Trebuie sa vezi nevoia ptr ceva, un nou serviciu, o inventie, si bazat pe asta sa actionezi. Cheltuielile initiale pot sa fie mici, sau mari, in functie de ce firma faci, si ce oferi.

Link to comment
Share on other sites

@Oust ti se pare tie legile sunt puse la punct?:))te inseli amarnic.

pff ;)) tocmai asta nu vad multi ca legile sunt facute special pentru a se putea fura in liniste si pace.Si evident nu ma refer la legile astea pentru tot omul,ca e normal daca dai in cap sau furi pe tramvai sa mergi la bulau.Dar si mai normal ar fi daca furi ca vantu,ca udrea ca becali ritzi si plm lista e lunga,ca varujam vozganiam ala care a evaporat 2lmd de euroi.... sa mergi tata unde ti-e locul.Si sti care e partea mai nasoala?Ca romanii traiesc cu un un fals sentiment de siguranta.-eh domle nu are nimic dorm linistit pe perna mea..etc -pana cand?pana nu ai bani de medicamente sau mori de frig in casa..in timp ce copiii alora de mai sus or sa fie scoliti prin n tari straine ca sa isi duca specia mai departe...:|

Edited by ripoff
Link to comment
Share on other sites

Frumos Topic...Nu pot decat sai dau dreptate lu @WarLord altii sau ajuns precum indienii....cine stie cunoaste ei au adus platforma win xp la ce a fost...la un moment dat era faza aia la ei sa se apuce de televiziune si uitete la ei cate filme au scos...90% erau programatori la Microsoft. Au facut si documentar pe seama asta.

Am fost plecat o mare parte in afara...mai peste tot...nu pot sa zic ca imi pare bine ca am venit...deces in familie:( ca nu veneam, stiam de unde am plecat si ca va fi mai rau cand ma voi intoarce....Cand am plecat ultima oara din romania ultimul lucru haios dar totusi ironic a fost un video in care se filma avearea si vila lu Casuneanu am stat sal vad....3-4 min a fost o prostie faceam comparatie cu casa lu bill gates:)) dar lasand asta deoparte primul sau al 2lea comment a fost ceva de genu "Pacat ca fiul domnului casuneanu rege al asfaltului nu isi permite sa isi scoata ferrari-ul din garaj" faza ca chiar avea ferrari ...acum cateva sapt am citit in ziarul local o anumita chestie despre acelasi fiu al domnului Casuneanu Ionut nu a fost in stare sa termine o scoala, au fost platiti vreo 17 profesori dupa care au fost dati in judecata tot de el pentru asi demonstra nevinovatia...ma rog a avut vreo 200 absente iar el nu stia nici macar la ce scoala trebuie sa se prezinte...cel putin asa zice el:)) si drept multumire ? pentru multumirea profesorilor Casuneanu senior a asfaltat curtea liceului=)) ba deci moarte articolul... dar acum va intreb, ca tot veni vorba de scoala vietii... Ce e mai bine sa ai Bugatti Veyron... cam asta are casuneanu junior cam 1.5 mil a dat tacsu pe ea, sa ai avere sa te doara in pula, sau doar minte si cam atat?

Nu mai trebuie sa va zic ca dupa ce a cazut Ceausescu a cazut doar el si cam atat...ca majoritatea au stiut sa profite...nu a fost un Master Reset:)) au fost multi si uniti de sau pus colo colo si acum ii dor pe toti in pula. Basescu isi permite sa ceara bani de la FMI ca de...nu de la el tre sai dea ceea ce nu stim e ca acei bani ne sunt bagati pe gat ca la greci(Economic Hitman)...va vine sa credeti dar am bunica care are 50 lei pensie si a muncit o viata pana sa imbolnavit a mai crescut si copii...asta cacat de tara ,vorbisem cu vechi prieten acum cateva zile care acum preda la o universitate din germania...neam intalnit dupa foarte multa vreme si am discutat...am intrebat cam cat e o pensie acolo...mia spus ca foarte putini iau sub 1500 euro pensie si rar trece de 4000....sa vezi chestie.. Unde vreau eu sa bat? Ca sa ai si bani si sa fii respectat...Trebuie sa fii Geniu Malefic sa dai cu biciu in fiecare dupa propriul plac...ca respectu pe care il aveau parintii tai odata nu te astepta sa ai macar 30% in ziua de azi tu, doar din vina generatiei cu mami si tati cu bani gata si generatiei cu pularai care la 14 ani dau la laba...pff la 30 ipotenta va mananca, numai zic de pizde la 15 ani daca mai ai himen inseamna ca esti ori urata ori proasta in fata altora deo schioapa.

Am un prieten la iasi care mia spus ca pizdele de acolo se fut pe mancare, am ramas masca auzisem eu ca is 3-4 pizde la baiat in iasi pe la facultati da nici chiar asa, urmatorul lucru care iam zis... daca as veni cu mancarea mamei aici as face harem:)) Si nu e singura sursa de unde am auzit ca alea chiar se ard pe mancare, am auzit de la mai multi.

Oricum ne ducem de rapa si ne place ba sa ne fofilim ba sa ne scuzam ca nu avem ce face si ca asta este sistemul. Daca iesi singur in strada zice uite prostu crede ca rezolva cv...asa si e nu rezolvi...o sa vina vremea cand o sa fie si greva foamei si o sa moara lumea de foame si de prostie ca guvernu nu o sa mai faca nimic.

Deci da Scoala vietii...Dc? "Daca nu putem schimba lumea....macar sai dam foc."

Link to comment
Share on other sites

Cunosc si eu destui care au bani acum (...) dar au fost saraci lipiti si nu au facut smenuri de au ajuns acum bogati, metoda lor era simpla...au plecat la munca "cinstita" ani de zile prin tari straine, au fost sclavi, bajocoriti, injositi, dar au furat meserie in tot acest timp dupa ce au strans sume frumoase de bani si mancau scaieti de foame sa faca economie si sa nu se cheltuie prea mult au venit in tara si s-au riscat la o mica afacere de familie. Sansele sa reuseasca erau 50% si 50%, cu un pic de noroc de la Doamne Doamne unii din ei au reusit si-au deschis un PUB altii o pizzerie etc. Concluzia e ca nu doar daca esti baiat de de baiat poti sa te imbogatesti, trebuie sa ai capul mare si curaj dupa parerea mea cele mai puternice arme ce le poate detine cineva e inteligenta in combinatie cu, curajul. Cheia succesului. Pune osul la munca strangi bani cu timpul daca esti tanar incerci sa iti atragi un partener de afaceri (un prieten bun de al tau sau etc) si te risiti la ceva, te plimbi prin Romania si stai sa gandesti cam de ce ar avea nevoie orasul tau si nu este si aia faci. Daca reusesti felicitari daca pici mai incerci daca nu esti in stare si simti asta singura solutie e funia si scaunul sau sa fi exploatat de un patron cu ceafa lata si lant gros la gat.

Link to comment
Share on other sites

Basescu isi permite sa ceara bani de la FMI ca de...nu de la el tre sai dea ceea ce nu stim e ca acei bani ne sunt bagati pe gat ca la greci(Economic Hitman)
- si apoi ne vindem resursele tarii sau lasam sa faca ce vrea FMI pe pamant romanesc, ca doar suntem datori. Un exemplu ar fi sa transforme Romania intr-un depozit de desheuri. Ajungi la un moment dat ca nu mai poti bea apa din tzara, moare omul de boli ciudate,nemaivazute si rare, se nasc copiii cu tot felul de anomalii. Apoi sa vezi exod din Romania. Tactici din astea s-au incercat mereu ptr a domina tzari care au resurse naturale, care pot sa fie de folos unor organizatii, tari sau guverne.

Si daca face cineva (guvernul, presedintele) figuri sa se opuna si sa refuze imprumutul de la guvernele sau corporatiile astea internationale, trimit ucigasi sa te "scoata din joc", sau armata. Vi se pare o gluma, dar vorbesc serios!

Link to comment
Share on other sites

@IceyJoke -

Chiar nustiu ce morti masi au vazut americanii la tara asta de neau dat bani.
- vor americanii sa faca baza militara in Romania, ca doar suntem mai aproape de arabi. Doamne fereste sa se supere pe noi arabii (mai mult extremistii lor, prea suna generalizat cu toti arabii, ca nu toti sunt tampiti si urasc pe americani), ca i-am lasat pe americani sa faca baza militara in Romania. Nici nu vreau sa ma gandesc la bombe, sau un alt Pearl Harbor.

Cei 3 pasi deschisi, sunt exact ce se intampla. In video-ul pe care l-am vazut amandoi (cred), era vorba si despre niste presedinti din America de Sud (nu mai retzin tarile), care au fost asasinati, ca sa puna la putere oameni pe care ii pot controla, sa subjuge tzara. La fel au procedat si cu Sadam, si altii. Ultimul pas a fost armata, ca de omorat a fost prea bine protejat si nu s-a putut.

Cum ar fi ca sa se supere pe noi rusii, si sa zica ca nu ne mai dau gaze si parca benzina (nu stiu de unde cumpara ROmania benzina), am ajunge in epoca de piatra intr-o saptamana. Cred ca ne-ar sterge Europa de pe harta. :)

Link to comment
Share on other sites

Da asa e ai dreptate am vazut amandoi mai mult ca sigur acel film pacat ca toti cei care au facut acel film au murit ultiuml a murit intrun "accident" de masina in martie acum 2 ani. Acum a aparut Zeitgest Mooving forward ...il gasesti pe filelist e nou e misto si e facut de unu care i sa luat interviu in primul film.

Ok sa revenim. Americanii sunt toti niste ratati for sa ne manance cu totul... imi amintesc cum imi zicea bunicamiu ca aveam la ploiesti cea mai mare rafinarie din europa de de est acuma avem pula ca neau bombardato americanii in razboi cu avioane. Acum cateva saptamani a venit cap de soseta ala purtator de cuvant la nustiu ce mm din rusia la noi in romania si a zis scurt si la obiect: Daca Romania accepta scutul anti-racheta fara sa fim si noi implicati(iar reporterul a spus si era de prevazut ca vor sa fie si eiu inclusi in program) o sa trimitem avioane peste toate scuturile anti-racheta din europa inclusiv romania. Acum zic eu.. daca vor face asta nu ca incepe razboiu? Rusia e putere mare au aliati tot restu asiei(china e sora rusiei) si din orient mai putin japonia ca e exclusa, deja hackerii din japonia pun seama pe HARP cutremurul...ma rog asta e altceva....Vorba e ca suntem mici si nu avem sanse impotriva lor. de aia e bine sa fim atenti ce ne alegem in viata ca daca incepe doamne fereste razboiu america o sa se tireze cu oameni cu toti din romania ca doar nu e nebuna si face ca hitler(sa trimita oamenii in rusia si sa se lase descoperita) si ramanem la coasta asiei ce pula mea o sa fie fiecare pentru el Alianta e scrisa in ghilimele la o asemenea scala.

Oricum am fost pielea pulii si o sa mai fim..inteligenta e arma foarte puternica...dar "no matter how gifted, you alone cannot change the world" dar degeaba ca atunci cand apare unu inteligent de inventeaza ceva cum e cumparat de americanii sub pretextul ca la noi nu e recunoscuta...si asa este guvernul lor isi lasa oamenii sa te venereze ca ai inventat doamne nustiu ce...tu esti fericit ca ai parte de respect...si asa si este...dar uiti, uiti ca totul e defapt o propaganda la nivel mondial si ca tiai vandut chilotii la americani.

Faza e ca noi nu trebuie sa ne aliem cu americanii ....ei ne dau bani ca sa facem baza de americani la noi in tara, pe banii nostri(imprumutati), daca aveam petrol ne facea ca vietnamezi ne imprumutau, faceam rafinarii de bani, dar defapt le faceam lor rafinarii de bani, iar petrolul la ei il vindeam ca de pula mea au cotizat.Mai zic odata Pe spatele Rusien neam realizat indiferent ca a fost ceausescu dea nea fac blocuri ca faceam sia cujm focu la soba la"tara" + gaz + multe daca stai sa te gandesti ,daca stais a te gandesti am fost si mai ratati cand rusii sau certat cu ukrainenii de leau taiat gazu , respectiv conectia de gaz catre europa, si la noi vroia sa faca chestia aia sa dam noi gaz europei, aveam reducere nustiu cat la gaz....na pula mea ca tot cu ukraina au fac treaba.

Sunt multe chestii daca stai sa te gandesti si e pacat sa o faci ca degeaba...e in zadar...in ziua de azi nu ai decat sa privesti cum mori! Nu degeaba scrie pe America's Stonehenge "sa pastram populatia planetei sub 500 000 de locuitori" si gandestete ca e piatra de 4000 de ani acolo. Ai fi surprins ce scrie pe toata piatra din America's Stonehenge.

Edited by me.mello
Link to comment
Share on other sites

Nu degeaba scrie pe America's Stonehenge "sa pastram populatia planetei sub 500 000 de locuitori" si gandestete ca e piatra de 4000 de ani acolo. Ai fi surprins ce scrie pe toata piatra din America's Stonehenge.
- da am vazut si eu filmuletzul respectiv. Deasemenea, l-am auzit pe Billy boy (Gates), ca ar fi interesat sa reduca populatia lumii la juma de miliard.

Bine ca si-a facut banii de pe oameni, acuma vorbeste sa le ia viata, dupa ce le-a luat banii.

Acum a aparut Zeitgest Mooving forward
- abia astept sa-l vad. Merci de informatie.

Revin, ca ma uit la film..:))

Link to comment
Share on other sites

Guest User Name

Este a 6-ea oara cand aud de la unele persoane ,ca au facut facultatea degeaba!Eu tot la parerea mea raman,scoala vietii e buna,pe timp mic!dar e buna.8-9 luni.

Link to comment
Share on other sites

Sunteti niste prosti, vreti bani munciti. Cine e destept si vrea sa munceasca va avea mereu de lucru si va face bani. Cati conteaza de sansa, background, cunostinte, etc. Nu exista retata succesului, insa sigur exista una a esecului daca treci prin viata ca prin cacat si ajungi pe la 25 de ani sa nu sti nimic si sa intrebi lumea pe internet cum sa ajungi bogat.

Link to comment
Share on other sites

Vrei sa ajungi orice? dupa cum a spus si ^ , pune mana si munceste, invata, invata, invata, sunt multe sanse de lucru la noi in tara, dar majoritatea nu gandesc sa le fructifice. Toata lumea zice de criza alimentara, niste tineri de la noi din tara(nu stiu exact din ce oras) au inceput sa cultive legume si fructe in acvarii cu pesti, cresc si pestii si fructele/legumele, totul natural, fara ingrasaminte de nici un fel, fara pesticide si alte cacaturi, si astfel de legume/fructe pe langa faptul ca se pot dezvolta si produce mai ieftin, se vand mai scump ca sunt organice. Totul incepand intr-o sufragerie de bloc cu un acvariu si cateva plantute, ajuns acum la stadiu de sere, nu sera, ci sere. Avem atatia pusti talentati in it, plm fiecare poate veni cu cate o idee si sa o dezvolte. Oameni cumpara orice li se ofera de catre media. Deci vrei sa ajungi cineva? Alege cine vrei sa ajungi, invata ce inseamna acel cineva/ceva, si lupta,lucreaza, invata, munceste sa ajungi acel ceva/cineva.

Link to comment
Share on other sites

Zeitgest Mooving forward
- un film exceptional. Desi totul e in teorie, cum ar fi daca am elimina banul ($, Euro), si sa punem tehnologia la lucru pentru noi, ca ptr asta am creat-o sa automatizam unele procese, bine-nteles spre beneficiul omenirii, nu spre beneficiul patronilor si conturilor lor bancare.

Sunt de parere ca generatia noastra trebuie sa rupa problema din radacini si sa nu continue sa trateze efectul problemei. Oamenii responsabili pentru problemele mondiale vor muri (sper cat de repede), si totul va fi din nou in mainile noastre. Intrebarea ramane: vom duce mai departe "mostenirea" lor sau vom gasi moduri noi, corecte si eficiente ptr viitorul nostru de a rezolva foametea, bolile si lipsurile la nivel mondial, o data pentru totdeauna?

Fratilor, schimbarea incepe cu noi.

Link to comment
Share on other sites

Imi pare rau sa va informez ca unii dintre voi sunteti ratati!! Hai sa va zic mai pe ocolite:

http://www.vranceamedia.ro/archives/219\\Removed

\\Removed

Va spun sincer ca am avut ocazia sa iau ce diploma a vrut sufletelul meu din lumea asta dar am refuzat, am refuzat ca ma scarbit chestia precum asazisii medici din ziua de azi isi iau diplomele de doctorat prin parcuri. Si faza cu \\Removed am facuto din pura plictiseala...dar ei ratati nu siau dat seama de una mai mare ....dar ma rog. Am fost multumit, ba chiar extrem de multumit ca am fost doar in oras la mine dat in ziar si nu oriunde in tara ca domnu tinkode:))

Nu ma consider hacker, ca nu sunt, imi place sa programez, adevaratii hackeri stau singuri maxim 2-3 persoane, nu pe forumuri gen asta, fac lucruri gen ceea ce ma dus pe mine capul....\\Removed

Scoala vietii nu scoala ca nu ai ce invata.

In lumea asta e un sistem bine pus la punct, deti da impresia ca la cemi trebuie mie asta.....faza ca chiar nu iti trebuie...e o mare manarie, si trebuie sa te duca capul sa faci bani..pentru ca e o vorba care imi place nespus de mult si datorita ei am ajuns unde sunt...."Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii"

Asa ca va mai spun, degeaba ma luati pe mine cu scoala ma zapacitilor aducetimi exemple....eu vi lam dat pe eu ca exemplu ce am facut in tara....numai zic nimic de afara...dar datimi exemple ce faceti voi cu facultate....si va dau si eu exemple cu oameni care spala WC-uri in irlanda cu facultate inginer constructor....numai zic economie, arhitectura, drept ...dupa parerea mea cele mai de cacat facultati doar datorita sistemului. din arhitectura cand iesi stai nustiu cati ani pe langa un arhitect...apoi vrea iceyjoke sasi faca casa mare cu etaj ca ia venit vremea de familie.....si ce ar sa vina la tine?haha=)) ma duc la ala ca "are experienta" varsta vorbeste....asta e si pentru avocati(drept) numai zic nimic de economie, economisesc ca deja am scris o mult si totusi am n exemple. Asa ca dami exemplu viata ta..numi spune pe viitor ce ai sa faci....ce faci acum conteaza. DA DA DA Scoala vietii, inca o data DA

Va mai spun ca nu bill gates e cel mai bogat om din lume, la un reportaj care pe urma jurnalistul a ajuns sa faca documentar a dezvaluit ca Rockofeler are cam 2000 de miliarde

Asta pentru mine nu a fost o surpriza din moment ce la fiecare imprumut de la o banca mica fie ea se creeaza 10% din suma imprumutata, acei 10% sunt bani virtual dar sunt ai domnului cu pricina. Dupa ce vazusem zeitgest primul chiar am fost curios sa citesc www.rayservers.com/images/ModernMoneyMechanics.pdf, Modern money mechanics, am citit tot si chiar e cat se poate de adevarat...Daca esti hacker...exploateaza secretele acestei carti si vei fi bogat.Putred.

Ca sa nu se inteleaga ca sunt semianalfabet cu 9 clase va spun ca am terminat o facultate de psihologie urmez studii superioare pentru a deveni Master practitioner of neuro-linguistic program(materia mea favorita NLP, sociologie,psihologie), iar in materie de informatica...nu am cursuri superioare desi miar fi placut sa fiu Computer Methodologis deoarece stiu cam tot ce se poate din ASM pe orice platforma, stiu principiul formarii unei limbi de programare, algoritmi si inteligenta artificiale Si cam tot ce poate tine de platforma .Net respectiv ASP, Silverlight toate in BASIC si pe platforma .Net de asemenea Python/Iron Python.

@WarLord ca in tot postul, ai dreptate:)

Edited by me.mello
Link to comment
Share on other sites

Va mai spun ca nu bill gates e cel mai bogat om din lume, la un reportaj care pe urma jurnalistul a ajuns sa faca documentar a dezvaluit ca Rockofeler are cam 2000 de miliarde

Fals, citeste ceva despre familia Rotschild, care sunt/au fost cei mai mari finantatori din spatele lui Rockefeller, JP Morgan si a multor razboaie din 1750 in coace. Niste evrei.. na.

Si inca o chestie, de ce cand vorbim de "scoala vietii" vorbim de ceva negativ, ceva de genul "uite, eu m-am descurcat in viata fara scoala". De ce pornesc unii de la premisa ca scoala vietii este ceva fara scoala de zi cu zi sau invers? Tiriac nu are scoala vietii? Ala a carat papuci in strainatate sa faca rost de bani.

Pun pariu ca pentru fiecare "scoala vietii" inseamna altceva.

Link to comment
Share on other sites

bag pl, eu astept sa termin liceul sa plec afara la munca si pa... ce o fi o fi, cu Dumnezeu inainte :D

Faci ceva bani afara si te intorci sa ii investesti in Ro :)

Eu cam asta am de gand ; cat despre scoala daca iti place sa inveti profita si invata ;) Daca nu iti place sa inveti , ca mine , trebuie sa te gandesti la altele..

Link to comment
Share on other sites

@turnback eu tiam zis un exemplu,fireste in post am zis de modern money mechanics am zis de rockofeler...crezi ca nu stiam de rotschild? eu tiam dat un exemplu de avera lui cap de soseta, 2000 miliarde...pe atunci.

Inca ceva, ai dreptate fiecare interpreteaza cum vrea, scoala vietii nu am de gand sa zic despre a mea prea multe...am facut ce am facut acum ma simt realizat din orice punct de vedere, ca am ales sa fac banu asa, cum am facut?? a inceput ca o joaca...si din curiozitate am ajuns unde am ajuns, in tot acest timp am descoperit secrete de care in ziua de azi nu ai auzit dar totusi nu te temi din pricina ca nimic nu te mai sperie in ziua de azi....insa crezi ca tiriac nu a avut sfori nu a facut ceva ilegal?

Sa iti zic o chestie. Ai punctat bine subiectu tiriac chiar foarte bine.Datorita cunostintelor NLP am fost invatat sa dau exemple din viata mea , a celor intamplate mie sau a amicilor apropiati, numi place sa povestesc din auzite. De vreo saptamana incoace Tiriac auto a adus la mine in oras 2 masini de prezentare ...un SLK si inca una... pfff UNA.., sia gasit sa le parcheze in curtea teatrului din oras. te intreb acum cat de legal poti sa faci asta si totusi sub ochii intregului oras?? iti spun de la un prieten vechi care acum e directorul celui mai bun liceu din oras ca sa dat o suma modesta de doar 500 euro.

Asa ca nu il mai pupa in fund pe domnu tiriac...ca nu e cine stie ce...daca la fofilit comunismu normal ca de la mass media stiti...in ziua de azi mass media vorbeste ceea ce le este spus sa vorbeasca,oricum acum ca tiriac are n banci prin toata tara e si normal sa stie atat de multa economie din experienta, pare ca atunci cand vorbeste stie, intradevar, dar am invatat ca termenii bancari iti pot creea o stare ciudata in creier,sa iti dea impresia ca stie...si inepeti sa venerati...dar daca il intrebi ce e teoria fibbonacci e domnu pilaf.ion.tiriac

Mai degraba zici de mugur isarescu care poti spune ca e mugur vs un guvern corupt. Dupa parerea mea mai degraba el nea dus usor la liman de fiecare data cand guvernul nea tras in jos.

In ziua de azi ca sa pacalesti asazisul sistem trebuie sa fii un pic nebun si sa risti....te intreb astazi daca mai vinzi sosete de ce nu mai ajungi tiriac? din ce cauza...ai sa dai vina pe sistem si pe vremuri, iar eu o sati spun si pile si si respect orb, pe vremea lui ceasca daca te respecta doamna elena...vai vai aveai toata romania si tot viitorul in fata...acum esti nimic cu si fara respect. Trebuie tu sa-ti faci propria scoala a vietii. Scoala vietii e ca durerea de mama nu o poti intelege decat daca esti si tu mama si patesti la fel:)

Acum nu incepi prin a vinde ciorapi, acum daca ai banu direct si faci ce te taie pe tine sa faci.

Sa nu ma intelegeti gresit am tot respectul pentru oamenii care au inceput de jos si sau realizat in timp...si mai ales pentru cei care noi nu am auzit si probabil nu vom auzi de ei.

Numai respect din partea mea tuturor celor ce vor sa munceasca, sa faca un ban, si eventual sa investeasca. Felicitari !! Desi inca o data..."Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii".

Link to comment
Share on other sites

Cine vrea un film inspirat din fapte reale despre bani si reusita in viata poate sa vada Pursuit of Happyness

Scuza-ma dar daca asta e ideea ta geniala de a reusi in viata, esti praf. Cand investesti ceva aici, trebuie sa fii 100% sigur ca vei reusi, daca nu, acele cateva procente de nesiguranta SIGUR ti se vor intampla.

Eu unul as cauta o tara in care taxele nu variaza asa ciudat ca aici, in primul rand.

Mereu exista un risc. Nu vei sti niciodata 100% daca vei reusi sau nu.

totusi nu bani is totul, trebuie sa stii cand sa mai lasi, ca sa nu ramai singur.majoritatea celor care cred ca "banii is totul" au avut o copilarie disfunctionala.

Mersi :). Banii nu sunt totul dar eu iti pot da de 1000 de ori mai multe exemple despre ce poti face cand ai bani decat imi poti da tu despre ce poti face cand nu ai.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...