birouamar Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 (edited) O conversatie gen Cat e ceasul pe un id furat de mess :Eu sunt AndreiSpo0k^^/ Spo0k^^: a?Andrei: ma cat e ceasu?Spo0k^^/ Spo0k^^: 7:55 Spo0k^^/ Spo0k^^: dc?Andrei: ma esti sigur?Spo0k^^/ Spo0k^^: daSpo0k^^/ Spo0k^^: dc??Andrei: ma din cate vad e 19:55:52Andrei: ma din cate vad e 19:55:53 chairSpo0k^^/ Spo0k^^: 19 cu 7 e tot una incultuleSpo0k^^/ Spo0k^^: si dc te intere ceasu?Spo0k^^/ Spo0k^^: daca il sti deja Andrei: ma e o chestiune de viata si moarte cat e ceasuSpo0k^^/ Spo0k^^: si tu crezi in aia ?Andrei: baaaaaaaa nu te mintSpo0k^^/ Spo0k^^: aia nu`i adevarat ca arata cand vei muri si nush ce ...Andrei: maaaaaaaaaaa nu intelegi astia ma tin de gat si ma omoara daca nu le zic cat e ceasuSpo0k^^/ Spo0k^^: aaSpo0k^^/ Spo0k^^: zile sa ma traga de dildauAndrei: dildaaaaaaau dildaaaauuuu nuuuuu bad boy dildau bad boyAndrei: maAndrei: tu imi esti prieten?Andrei: zii ma!!Spo0k^^/ Spo0k^^: da ma tisAndrei: atunci ce culoare imi place?Andrei: ziiiii!!!!!Andrei: ca ma suparSpo0k^^/ Spo0k^^ is typing...Spo0k^^/ Spo0k^^: iti place ceapaAndrei: baaaaaaaaaaa lasa prieteniile ca s-a facut 20:01:06+dovada : Imageshack - miau.jpg Edited April 2, 2011 by birouamar Quote
Ellimist Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Iti imprumut eu un pistol in caz ca iti trece vre-un gand suicidal. Quote
Guest Kabron Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 De ce dracu nu sunt banati astia? Quote
BigT Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 @Kabron: Sa nu fie banati! Eu i-as incuraja pe toti!Bravo ba, la mai multe! Si nu uita, foloseste o lama sterilizata cand iti iei venele! Quote
culay Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Bravo,foarte tare,cum ai reusit?Deci senzational e imposibil! Quote
p3tru Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Ce imi place cand scrie acolo la tine la profil Bannednici nu stiu cum sa te injur, sti cum se zice, las pe maine... Quote
Patrunjel Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 (edited) Ai demonstrat ca esti prea prost ca sa faci o farsa de calitate, dar stii sa scrii (sunt multi care nu se descurca, inclusiv Bercea Globalu )Felicitari, esti mai miez ca centrul painii.PS: Pariu ca ai taraba in piata si icoana (sau chiar icoane ) prinse cu ventuza de parbriz.Asta daca ai masina, daca nu, probabil ai la scuter (daca ai cu parbriz) sau la bicicleta. Edited April 2, 2011 by Patrunjel Quote
Guest User Name Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Ducate-ai dupa Adrian Paunescu si Madalina Manole. Quote
Spock Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Just for the record, nu eu sunt "Spo0k^^/ Spo0k^^". Quote
Oust Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Am pierdut 20 sec cu prostia ta. Cu prosti si cu Oust se va duce forumul de rapa, cu astia sunt asa multe threaduri pe zi. Iar voi le dati reply-uri... Quote
Patrunjel Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Oust, tu esti Oust. Cred ca-ti scapa ceva. Quote
MagicThunder Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 mda, multumesc ca ti-ai impartasit conversatia idioata de pe messenger.Chiar nu era nevoie sa o faci! Quote